Eğer annede şeker çıkarsa bebeğe zarar verebiliyor, o yüzden yapılıyor. Çok basit bişey 1 kutu gazoz gibi bişey iciyorsun ve kan tahlili veriyorsun bu kaç kere.
Eğer önemli bir düzeyde değilse diyet programı uyguluyorlar, eğer çok yuksekse iğne herhlade.İnşallah cıkmaz bişey. Peki şeker cıktı bu ne demek oluyo. İlaç falan mı veriyorlar
Düşük şeker bebeğin kilosunu etkiliyormuş sanırım canım yine doktorunla konuş.Yuksekse insulin veriyorlr canim.. bizde irsi degil aksine bende dusuk seker var ama cok kararsizim
Kilomuz cok sukur iyydi canim bir hafta onden gidiyor yinede bi sorcam bunuDüşük şeker bebeğin kilosunu etkiliyormuş sanırım canım yine doktorunla konuş.
Aynen bu sekilde cikti canim benimki ama onrmli olan ikinci cizginin ilk 5 dk icinde cikmasiMerhaba reglimin birinci günüydü normalde bakalım 2020 annesi olabilecek miyim sabah test bu şekilde çıktı pozitif mi anlayamadım siz ne dersiniz böyle olup hamile olan var mi
Canım testi yaptıktan hemen sonra cikti o çizgi yani 5 dakka içinde peki sizde varmiydi gebelikAynen bu sekilde cikti canim benimki ama onrmli olan ikinci cizginin ilk 5 dk icinde cikmasi
Ya bilgi için çok teşekkürler gerçektenBana kan ilacı yapıyor gibi geldi. Bende de oluyor arada Aman tuvalette ıkınmayın tam gelene kadar bekleyin. Tehlikeliymiş.
Vardi iste hamileyimCanım testi yaptıktan hemen sonra cikti o çizgi yani 5 dakka içinde peki sizde varmiydi gebelik
Evet canım 12. haftadan itibaren yani ilk 3 ayı doldurunca vurulabilirsin. Ben köpek ısırınca hemen doktorumu aramıştım. 12. haftanın içinde olduğumu söyledim. Tamam vurulabilirsin dedi. Enfeksiyon doktoru da aynısını dedi. Zaten vurulman gerekiyordu dedi.20.haftadan once vurunabılıosmu canım
Kız olacağını öğrenenler kız senesi yaziyo erkek olacagini ogrenenler erkek senesiHani bu sene kız senesiydi oylara bakıyorumda erkek bebişler önde
Ne zaman yapılıyor o canım kacıncı haftada? Şeker yuklemesı koru bişey degılmış ,birkaçtane baklava yemekle eşdeger birseymiş,yaptırırım sanırımKizlar seker yuklemesini yaptircakmisiniz??
Benimde 50 çıkti Allah hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsinVardi iste hamileyimbiz uzun zamandir bekledigimiz icin hemen kan vermistik. 37 cikti beta hcg
Çoğunluk erkek gibi sanki cidden az önce tvde de gördüm hamile ünlüler varya onlarında hepsi erkekKız olacağını öğrenenler kız senesi yaziyo erkek olacagini ogrenenler erkek senesiherkesin kendine gore oluyor sene bence ben oyle anladim
Hayir kizlar bizim grupta bence kiz cok fazla. Oylamaya bakmayin kizlar baskalari da oylamis bence. Bizim grubun cinsiyeti belli degilken bile oylamalar yapildi.Herkesin belli olsun da isimlerimizin yanlarina yazdiririz tablo var ya ilk sayfada oarayi demek istiyorumÇoğunluk erkek gibi sanki cidden az önce tvde de gördüm hamile ünlüler varya onlarında hepsi erkekburdada çoğunluk erkek
Evet bende kızlar çoğaldı dedim bu gruba göre söylemiştim burda çoğunluk kız şuan ama orda bir sürü oy kullananlar vardır diğer aylardaHayir kizlar bizim grupta bence kiz cok fazla. Oylamaya bakmayin kizlar baskalari da oylamis bence. Bizim grubun cinsiyeti belli degilken bile oylamalar yapildi.Herkesin belli olsun da isimlerimizin yanlarina yazdiririz tablo var ya ilk sayfada oarayi demek istiyorum
Benimki de erkekHadi yaa bizim obur topikte erkek benden buyuk yoktu dimi
Benimki de erkek şekerlerYok senden önde zaten iki kişi var. İkiside kesinleşti kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?