2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Eğer annede şeker çıkarsa bebeğe zarar verebiliyor, o yüzden yapılıyor. Çok basit bişey 1 kutu gazoz gibi bişey iciyorsun ve kan tahlili veriyorsun bu kaç kere.

İnşallah cıkmaz bişey. Peki şeker cıktı bu ne demek oluyo. İlaç falan mı veriyorlar

Yuksekse insulin veriyorlr canim.. bizde irsi degil aksine bende dusuk seker var ama cok kararsizim

Merhaba reglimin birinci günüydü normalde bakalım 2020 annesi olabilecek miyim sabah test bu şekilde çıktı pozitif mi anlayamadım siz ne dersiniz böyle olup hamile olan var mi

Eklentiler

• IMG_20200102_080041.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20200102_075818.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba reglimin birinci günüydü normalde bakalım 2020 annesi olabilecek miyim sabah test bu şekilde çıktı pozitif mi anlayamadım siz ne dersiniz böyle olup hamile olan var mi
Aynen bu sekilde cikti canim benimki ama onrmli olan ikinci cizginin ilk 5 dk icinde cikmasi

20.haftadan once vurunabılıosmu canım
Evet canım 12. haftadan itibaren yani ilk 3 ayı doldurunca vurulabilirsin. Ben köpek ısırınca hemen doktorumu aramıştım. 12. haftanın içinde olduğumu söyledim. Tamam vurulabilirsin dedi. Enfeksiyon doktoru da aynısını dedi. Zaten vurulman gerekiyordu dedi.

Kız olacağını öğrenenler kız senesi yaziyo erkek olacagini ogrenenler erkek senesi herkesin kendine gore oluyor sene bence ben oyle anladim
Çoğunluk erkek gibi sanki cidden az önce tvde de gördüm hamile ünlüler varya onlarında hepsi erkek burdada çoğunluk erkek

Çoğunluk erkek gibi sanki cidden az önce tvde de gördüm hamile ünlüler varya onlarında hepsi erkek burdada çoğunluk erkek
Hayir kizlar bizim grupta bence kiz cok fazla. Oylamaya bakmayin kizlar baskalari da oylamis bence. Bizim grubun cinsiyeti belli degilken bile oylamalar yapildi.Herkesin belli olsun da isimlerimizin yanlarina yazdiririz tablo var ya ilk sayfada oarayi demek istiyorum

Evet bende kızlar çoğaldı dedim bu gruba göre söylemiştim burda çoğunluk kız şuan ama orda bir sürü oy kullananlar vardır diğer aylarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…