Aman eşlerde zaten hazırlar bişey olmaz demeye. Doktor diyorki hamilelik hormonu nu erkege enjekte etsen afedersiniz eşşek gibi anırır. Kadınları bu donemde biraz anlayın biraz hoşgörün. Biraz pohpohlayın. Ama nerdeeeee. Ben de genelde ders çalışıyorum kpss hazırlanıyorum. Örgü örüyorum. Yarım saat falan dışarı cıkıp yuruyorum. Film izliyorum eglenceli. Olumsuz birşey okumamaya duymamaya görmemeye gayret ediyorum. Acayip duygusalım hungur hungur aglıyorum bazen. Ama elimden geldiğince beni huzurlu edecek şeyler yapıyorum. Kaynana kayınbaba kimsem de yok gurbetteyim. Kafam da rahatKesinlikle çünkü kafamızda kuracak çok vaktimiz oluyor. Ben yatıp ağladığımı biliyorum ağrım var diye eşim birşey olmaz takma diyor o kadar.
Benim kv felaket tellalı ben de eşimin dediğine göre vur enseyi al lokmayı olunca baya sorun. Mesela eşimden birşey isteyecekse beni arar bunu söyle de yapsın der. Ben de saf saf söylerim eşim aldı bigün karşısına karımla kavga ettireceksin beni dedi.Aman eşlerde zaten hazırlar bişey olmaz demeye. Doktor diyorki hamilelik hormonu nu erkege enjekte etsen afedersiniz eşşek gibi anırır. Kadınları bu donemde biraz anlayın biraz hoşgörün. Biraz pohpohlayın. Ama nerdeeeee. Ben de genelde ders çalışıyorum kpss hazırlanıyorum. Örgü örüyorum. Yarım saat falan dışarı cıkıp yuruyorum. Film izliyorum eglenceli. Olumsuz birşey okumamaya duymamaya görmemeye gayret ediyorum. Acayip duygusalım hungur hungur aglıyorum bazen. Ama elimden geldiğince beni huzurlu edecek şeyler yapıyorum. Kaynana kayınbaba kimsem de yok gurbetteyim. Kafam da rahat ☺
Ahaha evet ben bunu biliyorum çok mantıklı valla altın alıp napcan işine yarar hemde süper sana site öneririm bana yazarsın eşim yapıyorHadi kafaları dağıtalım. O kadar çile çektimdoğumda hediye olarak bunu aldıracağım. Evi otomatik tanıyormuş. Kendi kendine süpürüyormuş. Şarjı bitince de geri istasyona dönüp şarj ediyormuş
Valla düşünüyorum bende bi Rowenta makine var hamilelikte kullanılması imkansız sadece kol kasına yarıyor bunu kurarım mis o süpürür.Ahaha evet ben bunu biliyorum çok mantıklı valla altın alıp napcan işine yarar hemde süper sana site öneririm bana yazarsın eşim yapıyor
Ya evet evet ben dedim iki kere ses çıkmadıkızlar madem konu yalnızlığa falan geldi bi düşüncem var size de sorayım dedim. ben istanbulda olduğum için istanbul için konuşayım, buluşma mı düzenlesek acaba ne dersiniz?
Bağımlılık yaparım bak şimdiden söliyimkızlar madem konu yalnızlığa falan geldi bi düşüncem var size de sorayım dedim. ben istanbulda olduğum için istanbul için konuşayım, buluşma mı düzenlesek acaba ne dersiniz?
yaa ben görmedim sizin o mesajınızı :) listeye baktım 17 kişiyiz istanbulda. 2-3 kişi bile olsak olabilir bence :)Ya evet evet ben dedim iki kere ses çıkmadı
Bakalım onlara da uyarsa yazsınlar ona göre ayarlabilirizyaa ben görmedim sizin o mesajınızı :) listeye baktım 17 kişiyiz istanbulda. 2-3 kişi bile olsak olabilir bence :)
Aaaay ben de gelirim hafta sonuna denk gelirse :) Çalışıyorum çünkü.yaa ben görmedim sizin o mesajınızı :) listeye baktım 17 kişiyiz istanbulda. 2-3 kişi bile olsak olabilir bence :)
aynen canım bende çalışıyorum cumartesi pazar izinliyim. en uygun cumartesi diye düşünüyorum :)Aaaay ben de gelirim hafta sonuna denk gelirse :) Çalışıyorum çünkü.
aynen canım bende çalışıyorum cumartesi pazar izinliyim. en uygun cumartesi diye düşünüyorum :)
Cumartesi olursa tadından yenmez :)Tamam kızlar bir ctesi günü yapalım ozaman orta bir noktada ulaşım açısından süper olur bana uyar
bakalım yazanlar olur belki bekleyelim biraz. eğer olmazsa Y Yeoshhshwgw gelirim dedi, ona göre ayarlarız :) siz anadolu yakasında mısınız?Cumartesi olursa tadından yenmez :)
Tamam diğerleri de yazar ona göre gün belirleriz sen ne taraftasın canımCumartesi olursa tadından yenmez :)
Ben de 5 ay hamile kalamadim aradi beni iste. onun da olmamis basta cocugu kaynanasi onu kocasindan ayirmaya calismis onu anlatiyo. Hap map zararli deyip duruyodu hap kullanmiyorum dedigim halde onceden de. Meger o ay kendi kizi hamile kalmis ondan ben de bisey mi var die soluyomus oyle odur budur ne ararim ne sorarim bana uzak allaha yakin olsunlarBenim kv felaket tellalı ben de eşimin dediğine göre vur enseyi al lokmayı olunca baya sorun. Mesela eşimden birşey isteyecekse beni arar bunu söyle de yapsın der. Ben de saf saf söylerim eşim aldı bigün karşısına karımla kavga ettireceksin beni dedi.
Ben kanama ile yattım hastanede geldi karnında ölen bebeğini anlattı. Geçen gittim biri 5 aylık erken doğurmuş onu anlattı. Kilo almıyorum diye boşver sende ufak doğurursum diyor. Karnım geriliyor diyorum ağrı yapıyor sen son ayları göremezsin diyor. Ben ne diyorum hiçbir şeysonra eve gelip psikolojimin iyi olmasını bekliyorlar.
bakalım yazanlar olur belki bekleyelim biraz. eğer olmazsa Y Yeoshhshwgw gelirim dedi, ona göre ayarlarız :) siz anadolu yakasında mısınız?
Ben Avcılar'dayım ama metrobüs hattına yakınım. Metrobüsle ulaşabildiğim sürece her yere gelebilirim.Tamam diğerleri de yazar ona göre gün belirleriz sen ne taraftasın canım
Gerçekten ot beyinli insan çok sen hiç takma kesinlikle eğitim eksik bizim ülkemizde cahil insan çok ya en iyisi uzak durmak valla bak istanbuldaysan gel sende buluscaz ohh konuşacak çok şey olcak valla herkes dertli herkesin etrafında var böyle insanlarBen de 5 ay hamile kalamadim aradi beni iste. onun da olmamis basta cocugu kaynanasi onu kocasindan ayirmaya calismis onu anlatiyo. Hap map zararli deyip duruyodu hap kullanmiyorum dedigim halde onceden de. Meger o ay kendi kizi hamile kalmis ondan ben de bisey mi var die soluyomus oyle odur budur ne ararim ne sorarim bana uzak allaha yakin olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?