2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kesinlikle çünkü kafamızda kuracak çok vaktimiz oluyor. Ben yatıp ağladığımı biliyorum ağrım var diye eşim birşey olmaz takma diyor o kadar.
Aman eşlerde zaten hazırlar bişey olmaz demeye. Doktor diyorki hamilelik hormonu nu erkege enjekte etsen afedersiniz eşşek gibi anırır. Kadınları bu donemde biraz anlayın biraz hoşgörün. Biraz pohpohlayın. Ama nerdeeeee. Ben de genelde ders çalışıyorum kpss hazırlanıyorum. Örgü örüyorum. Yarım saat falan dışarı cıkıp yuruyorum. Film izliyorum eglenceli. Olumsuz birşey okumamaya duymamaya görmemeye gayret ediyorum. Acayip duygusalım hungur hungur aglıyorum bazen. Ama elimden geldiğince beni huzurlu edecek şeyler yapıyorum. Kaynana kayınbaba kimsem de yok gurbetteyim. Kafam da rahat

Benim kv felaket tellalı ben de eşimin dediğine göre vur enseyi al lokmayı olunca baya sorun. Mesela eşimden birşey isteyecekse beni arar bunu söyle de yapsın der. Ben de saf saf söylerim eşim aldı bigün karşısına karımla kavga ettireceksin beni dedi.
Ben kanama ile yattım hastanede geldi karnında ölen bebeğini anlattı. Geçen gittim biri 5 aylık erken doğurmuş onu anlattı. Kilo almıyorum diye boşver sende ufak doğurursum diyor. Karnım geriliyor diyorum ağrı yapıyor sen son ayları göremezsin diyor. Ben ne diyorum hiçbir şey sonra eve gelip psikolojimin iyi olmasını bekliyorlar.

Bu hamilelik hormon degısımı vs sanırım öyle tuhaf bir psikolojıkı kımse anlamaz bızı. Allahtan ailesı anlıyor insanı. Annem kızkardesım sagolsun elinden geleni yapıyorlar.
O bulantı yuzunden evimden tiksindim yanı mutfaga girmek istemiyorum yemek yapamıyorum kokudan tıksınıyorum. Alt komşu apartman vs yemek kokusu bile evimize gırıyor resmen bu donemde herseyden daha hassas oldum. Evimi supurebılıyorum tozu alabiliyorum esım sagolsun banyo wc tum ozonlar yıkar. Allah razı olsun hergun annem yemegımı yapar anneme sabah cıkar gelırım bıraz yakınız allahtan hem hava almış yürüyüş yapmış oluyorum kızkardesımde anneme yakın orayada ugrarım. İnan evde durmak istemiyorum esimle bu sene bu evden tasınalım dıye atıstıgımı bilirim psikolojim bozuldu diye oda alttan alır. Gecer hamilelik yuzunden boylesın dıye. Dogum yap bakalım der bakarız caresıne der sagolsun alttan alır. Aksam yatmaya gıderız eve. O derece hıcbırsey begenmez tiksinir oldum.
Ailem sagolsun derler o evde yattın bulantılar vs ilk orda basladı etkilendin o yuzden canım derler haklılarda gececek dıye teselli ediyorlar. Zaten eşimle bı ev sahibi olalım diye tokıye yazıldık ilerleyen zamanda satar yıne degıstırıriz dıye.
Birde kitap okurum hep tek kalınca alılverıs sitelerine bakarım avm ye gıderım ailemle fılan. Degılse olacak gıbı degıl.Allahım hayırlısıyla kurtarsın cumlemizi.

Ahaha evet ben bunu biliyorum çok mantıklı valla altın alıp napcan işine yarar hemde süper sana site öneririm bana yazarsın eşim yapıyor

Ahaha evet ben bunu biliyorum çok mantıklı valla altın alıp napcan işine yarar hemde süper sana site öneririm bana yazarsın eşim yapıyor
Valla düşünüyorum bende bi Rowenta makine var hamilelikte kullanılması imkansız sadece kol kasına yarıyor bunu kurarım mis o süpürür.

Ay keşke yakın olsak ben gider gelirdim ne güzel destek olurduk bende oturduğum yerde kimseyi tanımıyorum ben anadolu ailem avrupada oraya gidince kalıyorum 3 4 gün herkes orda hergun biyere gidiyoruz annemle arkadaşlarım herkes orda eve geliyorum pskolojim bozuluyor resmen bide kış ya kızlar bence onunda etkisi var insanın ici daralıyor

kızlar madem konu yalnızlığa falan geldi bi düşüncem var size de sorayım dedim. ben istanbulda olduğum için istanbul için konuşayım, buluşma mı düzenlesek acaba ne dersiniz?

Ben de 5 ay hamile kalamadim aradi beni iste. onun da olmamis basta cocugu kaynanasi onu kocasindan ayirmaya calismis onu anlatiyo. Hap map zararli deyip duruyodu hap kullanmiyorum dedigim halde onceden de. Meger o ay kendi kizi hamile kalmis ondan ben de bisey mi var die soluyomus oyle odur budur ne ararim ne sorarim bana uzak allaha yakin olsunlar

Gerçekten ot beyinli insan çok sen hiç takma kesinlikle eğitim eksik bizim ülkemizde cahil insan çok ya en iyisi uzak durmak valla bak istanbuldaysan gel sende buluscaz ohh konuşacak çok şey olcak valla herkes dertli herkesin etrafında var böyle insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…