- 8 Ekim 2019
- 201
- 133
- 23
Çok istedim konusmalari gorunce ama ankaradayim ben ya istanbulda yasamayi da cok istiyorum evlenmeden orda calisiodum cok ozledimGerçekten ot beyinli insan çok sen hiç takma kesinlikle eğitim eksik bizim ülkemizde cahil insan çok ya en iyisi uzak durmak valla bak istanbuldaysan gel sende buluscaz ohh konuşacak çok şey olcak valla herkes dertli herkesin etrafında var böyle insanlar
Beni anladigin icin ayrica trsekkur ederimGerçekten ot beyinli insan çok sen hiç takma kesinlikle eğitim eksik bizim ülkemizde cahil insan çok ya en iyisi uzak durmak valla bak istanbuldaysan gel sende buluscaz ohh konuşacak çok şey olcak valla herkes dertli herkesin etrafında var böyle insanlar
metrobüsse akasya avm olabilir sanki. biz anadoludayız. banada baya uzak ama tam ortak nokta en azından :)Ben Avcılar'dayım ama metrobüs hattına yakınım. Metrobüsle ulaşabildiğim sürece her yere gelebilirim.
Yolun düşerse yaz bize inşallah görüşürüz canım istanbula alışınca başka yer zor oluyor bana yaka değiştirmek bile yetti yaniÇok istedim konusmalari gorunce ama ankaradayim ben ya istanbulda yasamayi da cok istiyorum evlenmeden orda calisiodum cok ozledim
Olabilir canım uyar :)metrobüsse akasya avm olabilir sanki. biz anadoludayız. banada baya uzak ama tam ortak nokta en azından :)
Tamam banada uyar nere derseniz gelirim benOlabilir canım uyar :)
Ben Bahçeşehir deyimIstanbuldaki hamişler sizlerden de haber bekliyoruz buluşma için?
İyi fikir ama yer neresi. Ben teee silivrideyim. Birimiz Anadolu da. Eşim dolmuşlarla bir yere göndermiyor asla. Arabamız da yok siz buraya gelinyaa ben görmedim sizin o mesajınızı :) listeye baktım 17 kişiyiz istanbulda. 2-3 kişi bile olsak olabilir bence :)
benim agrilarim nefesimi keser gibiydi ara ara sanki adet sancisinada benziyor gibiydi 1 hafta kadar sürdü sonra gectiKötü bişey olmasında ben ağrı çekmeye razıyım yeter ki bebeğim iyi olsun ama kaç gündür geçmeyince insan endişeleniyor sizin ağrılar nasıldı ne kadar sürdü.
gecmis olsun benimde ilk gebeligimde ayni oyle olmustu gece uykudan ciglikla aglayarak uyanirdim kramp agrisinden muz ve maden suyu iyi geliyormus ilaclarin yaninda onlarida tuketmeye calisiyordum ben gecmedi doguma kadar ama biraz hafiflemistiBen de sabahlari baldirimda kramplarla uyaniyorum.hem de bagira bagira . Ne oldugunu da anlayamiyorum basta. Doktora sordum.mmagnezyum eksikliginden oluyor dedi ama ilac verdi ama yine kramlar oluyor hala. Su an kalsiyim +magnezyum ayrica magnezyum ve d vittamini aliyorum ama sol bel sol bacak fena halde bemde
Hayırlısı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin dilerim sağlıklı olsunda artık bakalım bizim nolcak haftaya çarşamba bizimde belli olur artıkKızlar bizde bugün cinsiyetimizi öğrendik 11+6 da kız denilmişti şimdi kesinleşti oğlum oluyor tam bacak arasını da net gördük ☺ inşallah hepimiz evlatlarımızı sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırızbiz baya şaşırdık erkek deyince
Ay uzakmış kız senin istanbul dışı sayılır orası ama buralara ulaşım varsa değişiklik olurdu aslında sanadaİyi fikir ama yer neresi. Ben teee silivrideyim. Birimiz Anadolu da. Eşim dolmuşlarla bir yere göndermiyor asla. Arabamız da yok siz buraya gelin ☺
Aminn inşallah canım çok teşekkür ederim hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alalım inşallahHayırlısı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin dilerim sağlıklı olsunda artık bakalım bizim nolcak haftaya çarşamba bizimde belli olur artık
Amin canım.. Sen hangi ildesin senin yazmıyor?Aminn inşallah canım çok teşekkür ederim hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alalım inşallahsenden de güzel haberler bekliyoruz canım
Ben eşimin görevi nedeniyle ağrının Doğubeyazıt ilçesindeyim ya ve doktor bugün bana dedi ki ayrıntılı için ya Erzuruma yada vana git bu karda kışta nasıl yollara düşcem bilmiyorum belki bu yüzden yaptıramam daAmin canım.. Sen hangi ildesin senin yazmıyor?
Ay zor tabi ama detaylıyı yaptırmaya çalış canım en önemlisi çünkü bebek için de umarım gidebilirsinizBen eşimin görevi nedeniyle ağrının Doğubeyazıt ilçesindeyim ya ve doktor bugün bana dedi ki ayrıntılı için ya Erzuruma yada vana git bu karda kışta nasıl yollara düşcem bilmiyorum belki bu yüzden yaptıramam da ☹
Tamam canim allah razi olsun cumlemizin evlatlarini bagislasin rabbimYolun düşerse yaz bize inşallah görüşürüz canım istanbula alışınca başka yer zor oluyor bana yaka değiştirmek bile yetti yaniAllah hepimizin evladını bize bağışlasın dilerim dualarım sizinle herzaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?