2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Çok istedim konusmalari gorunce ama ankaradayim ben ya istanbulda yasamayi da cok istiyorum evlenmeden orda calisiodum cok ozledim

Beni anladigin icin ayrica trsekkur ederim

Ben Avcılar'dayım ama metrobüs hattına yakınım. Metrobüsle ulaşabildiğim sürece her yere gelebilirim.
metrobüsse akasya avm olabilir sanki. biz anadoludayız. banada baya uzak ama tam ortak nokta en azından :)

Çok istedim konusmalari gorunce ama ankaradayim ben ya istanbulda yasamayi da cok istiyorum evlenmeden orda calisiodum cok ozledim
Yolun düşerse yaz bize inşallah görüşürüz canım istanbula alışınca başka yer zor oluyor bana yaka değiştirmek bile yetti yani Allah hepimizin evladını bize bağışlasın dilerim dualarım sizinle herzaman

yaa ben görmedim sizin o mesajınızı :) listeye baktım 17 kişiyiz istanbulda. 2-3 kişi bile olsak olabilir bence :)
İyi fikir ama yer neresi. Ben teee silivrideyim. Birimiz Anadolu da. Eşim dolmuşlarla bir yere göndermiyor asla. Arabamız da yok siz buraya gelin

Kötü bişey olmasında ben ağrı çekmeye razıyım yeter ki bebeğim iyi olsun ama kaç gündür geçmeyince insan endişeleniyor sizin ağrılar nasıldı ne kadar sürdü.
benim agrilarim nefesimi keser gibiydi ara ara sanki adet sancisinada benziyor gibiydi 1 hafta kadar sürdü sonra gecti

gecmis olsun benimde ilk gebeligimde ayni oyle olmustu gece uykudan ciglikla aglayarak uyanirdim kramp agrisinden muz ve maden suyu iyi geliyormus ilaclarin yaninda onlarida tuketmeye calisiyordum ben gecmedi doguma kadar ama biraz hafiflemisti

Hayırlısı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin dilerim sağlıklı olsunda artık bakalım bizim nolcak haftaya çarşamba bizimde belli olur artık

Hayırlısı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin dilerim sağlıklı olsunda artık bakalım bizim nolcak haftaya çarşamba bizimde belli olur artık
Aminn inşallah canım çok teşekkür ederim hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alalım inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz canım

Amin canım.. Sen hangi ildesin senin yazmıyor?
Ben eşimin görevi nedeniyle ağrının Doğubeyazıt ilçesindeyim ya ve doktor bugün bana dedi ki ayrıntılı için ya Erzuruma yada vana git bu karda kışta nasıl yollara düşcem bilmiyorum belki bu yüzden yaptıramam da

Ay zor tabi ama detaylıyı yaptırmaya çalış canım en önemlisi çünkü bebek için de umarım gidebilirsiniz

Tamam canim allah razi olsun cumlemizin evlatlarini bagislasin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…