- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Haklısın yemek istemiyor insanın canı erken vakitte ama sen yine de zorla aç kalma ben dün öğlen yemek yedim 12 buçuk falandı sonra işe geldim akşam saat 4 buçuk gibi fenalaştım demekki yeterince yiyememişim hemen acıktım ve içim titredi size de oluyor mu öyle elim ayağım dıştan titremiyor ama iç titremesi çok kötü kızımda da olurdum hatta kalbim de çok çarpardıSağol canım yaptırdıktan sonra tekrar gün veriyorlar zaten..aslında yemiştim ama az yedim tabi sabah vakit geçmeden yiyemiyorum midem bulanıyor içim almıyor hiç..
Yok bende olmadı iç titremesi sadece fenalık geliyor banada aslında sık sık ufak ufak yemek lazım ac kalmamak lazım diyorlar elimden geleni yapıyorum bende sabah kahvaltıdan sonra 3 30 gibi acıkıyorum yiyorum hemen yada meyve kuruyemiş falan sende öyle yap yanında hep olsun bisiler at ağzına canımHaklısın yemek istemiyor insanın canı erken vakitte ama sen yine de zorla aç kalma ben dün öğlen yemek yedim 12 buçuk falandı sonra işe geldim akşam saat 4 buçuk gibi fenalaştım demekki yeterince yiyememişim hemen acıktım ve içim titredi size de oluyor mu öyle elim ayağım dıştan titremiyor ama iç titremesi çok kötü kızımda da olurdum hatta kalbim de çok çarpardı
Sağol canım ama kuruyemiş sevmiyorum keşke yiyebilsem bi de sol tarafla yiyemiyorum o yüzden sert şeyler hiç yiyemiyorumYok bende olmadı iç titremesi sadece fenalık geliyor banada aslında sık sık ufak ufak yemek lazım ac kalmamak lazım diyorlar elimden geleni yapıyorum bende sabah kahvaltıdan sonra 3 30 gibi acıkıyorum yiyorum hemen yada meyve kuruyemiş falan sende öyle yap yanında hep olsun bisiler at ağzına canım
Ben uyuyorumHadi ya ay tamam benimki bisi değil ozaman senin baya düşükmüş aman dikkat et kendine yine canım sende arada fenalık geliyor oturuyorum uzanıyorum.. başım belki de bundan ağrıyor.
Bende bi ayda 5 gez baş ağrısı çektim sanırım çokta şiddetli oluyor doktor bana da tansiyon düşüklüğünden olabiliyo dedi Allah yardımcımız olsun dün dayanamadım parol içtimBaş ağrısı ondan demekki iki gündür, migren var zaten bende bide baya şiddetlendi
Ben de sabahlari baldirimda kramplarla uyaniyorum.hem de bagira bagira . Ne oldugunu da anlayamiyorum basta. Doktora sordum.mmagnezyum eksikliginden oluyor dedi ama ilac verdi ama yine kramlar oluyor hala. Su an kalsiyim +magnezyum ayrica magnezyum ve d vittamini aliyorum ama sol bel sol bacak fena halde bemdegeve hiç uyuyamadım kızlar.soluma yattığımda sanırım bir süre sonra bacağım çekiyor gibi oluyor.sanki tüm damarlar ağrıyor acıyor uyutmuyor. sırt üstü yatıyorum ya da sağa sonra vicdan azabından tekrar sola dönüyorum işkence gibi:) gece bacak sızlaması,çekmesi-nasıl tarif etsem bilemedim-yaşayan var mı
Maslahdyanamadım 6-9 tulum kazak vs aldım
Buna benzer seyler kendimde bende hissediyorum. Hatta bazen daha kotusunu hissettigim de oldu ama. Ben kitaplara yöneldim. Hamile yogasi da yapmayi dusundum ama pilatese basladigim icin bi nevi bana yoga gibi de geldi o ozellikle hoca dersin sonunda rahatlama olumlamalari vs yaptiriyor onlar. Tabi tercih meselesi dini yönden de ibadetler yapanlar cok şanslilar dedi hocam gecen gun.Ben de 9 ay 99 esma isimli bir kitap aldim o da psikolojime iyi geldiSelam herkese. Bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum sizlerle, benim gibi olan var mı merak ediyorum. Kızlar ben son zamanlarda inanılmaz tahammülsüz, herşeye sinir olan asabi bir insan oldum çıktım. Biraz riskli bir hamilelik geçirdiğim için evde istirahat halindeyim, raporluyum işe gidemiyorum, evdeki işleri yemek bulaşık çamaşır dışında yapamıyorum evi eşim süpürüp siliyor genelde yardımcı Bi kadın tutma durumum da yok şu an o yüzden evdeki her yer bana batıyo ve sanırım bu durum bende gerginlik yaratıyor. 5 yaşında kızım var ona karşı da tahammülüm çok az, ona yansıtmamaya çalışıyorum içimde patlıyorum ama mesela bardaktan yere su bile dökse acayip sinirleniyorum. Böyle olmaktan hiç mutlu değilim ama bir kısır döngünün içinde gibi hissediyorum kendimi. Benim gibi olan var mı sadece ben mi böyleyim geçsin istiyorum bu ruh hali
Ya yerim onları minnak şeyler çok güzeller ya içinden geliyorsa al tabi bisi olmazdyanamadım 6-9 tulum kazak vs aldım
Ben çok şükür iyiyim canım mutlu güzel geçiyor sıkıntılar tabiki de oldu hamilelik ve hormonlar tabi kitap okumaya çalış evi de boşver ya bende iş yapamıyorum eşim süpürüyor bir yemek yapıyorum oda zorla bazen onu bile yapmıyorum kolumu kaldıracak halim yok bunun dışında bisi yok ama bebeğini düşün sen üzülünce sinirlenince ona da yansıyor niye sinirli bir bebek olsun ah keşke bosvermisligi yapabilsek bazı insanlar gibi ben namaz kılıyorum ne bilim manevi kitaplar okumayı seviyorum dua ediyorum çok rahatlatıyor sana tavsiyem sinirlendiğinde devam etmemesi için bir yöntem bulman yoksa o minnak etkilenir elini karnına koy sev konuş ozaman rahatlarsın belki sendeSelam herkese. Bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum sizlerle, benim gibi olan var mı merak ediyorum. Kızlar ben son zamanlarda inanılmaz tahammülsüz, herşeye sinir olan asabi bir insan oldum çıktım. Biraz riskli bir hamilelik geçirdiğim için evde istirahat halindeyim, raporluyum işe gidemiyorum, evdeki işleri yemek bulaşık çamaşır dışında yapamıyorum evi eşim süpürüp siliyor genelde yardımcı Bi kadın tutma durumum da yok şu an o yüzden evdeki her yer bana batıyo ve sanırım bu durum bende gerginlik yaratıyor. 5 yaşında kızım var ona karşı da tahammülüm çok az, ona yansıtmamaya çalışıyorum içimde patlıyorum ama mesela bardaktan yere su bile dökse acayip sinirleniyorum. Böyle olmaktan hiç mutlu değilim ama bir kısır döngünün içinde gibi hissediyorum kendimi. Benim gibi olan var mı sadece ben mi böyleyim geçsin istiyorum bu ruh hali
Seni ben anlayabilirim sanırım. Riskli hamilelik geçirdim kanama vs. Doktor şu an normal diyor ama benim azıcık bir yerim ağırsa moralim düşüyor. İnsanlar da bana deli gibi davranıyor. Dün annem arıyor çık gez iste psikolojik bozuk vs vs. Beni daha çok geriyorsunuz diyorum anlamıyor. Ben de evden çalışıyorum gördüğüm bi eşim onunla da sohbet etmeye çalışıyorum bazen yoğunluktan konuşmuyor bu sefer ben içime kapanıyorum. Kimse anlamıyor zor zamanlar geçirdim ama insanlar hala gelip kilo almadın karnın çıkmadı vs diyor. Kv geçen gün biri 5 aylık doğurmuş erken ondan bahsediyor. Hiçbir şey olumlu gitmiyor bende de kimsenin beni anladığı da yok ancak geriyorlar.Selam herkese. Bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum sizlerle, benim gibi olan var mı merak ediyorum. Kızlar ben son zamanlarda inanılmaz tahammülsüz, herşeye sinir olan asabi bir insan oldum çıktım. Biraz riskli bir hamilelik geçirdiğim için evde istirahat halindeyim, raporluyum işe gidemiyorum, evdeki işleri yemek bulaşık çamaşır dışında yapamıyorum evi eşim süpürüp siliyor genelde yardımcı Bi kadın tutma durumum da yok şu an o yüzden evdeki her yer bana batıyo ve sanırım bu durum bende gerginlik yaratıyor. 5 yaşında kızım var ona karşı da tahammülüm çok az, ona yansıtmamaya çalışıyorum içimde patlıyorum ama mesela bardaktan yere su bile dökse acayip sinirleniyorum. Böyle olmaktan hiç mutlu değilim ama bir kısır döngünün içinde gibi hissediyorum kendimi. Benim gibi olan var mı sadece ben mi böyleyim geçsin istiyorum bu ruh hali
Maslah
Buna benzer seyler kendimde bende hissediyorum. Hatta bazen daha kotusunu hissettigim de oldu ama. Ben kitaplara yöneldim. Hamile yogasi da yapmayi dusundum ama pilatese basladigim icin bi nevi bana yoga gibi de geldi o ozellikle hoca dersin sonunda rahatlama olumlamalari vs yaptiriyor onlar. Tabi tercih meselesi dini yönden de ibadetler yapanlar cok şanslilar dedi hocam gecen gun.Ben de 9 ay 99 esma isimli bir kitap aldim o da psikolojime iyi geldi
Çok sağolun kızlar, evet ben sinir oldukça bebeğim de hissediyordur kesin. Kitap okuma fikri çok mantıklı bol bol dua ve esmalar da faydalı olabilir daha önce çok sıkıntılı bir ameliyat sürecim olmuştu hep dualarla avutmuştum kendimi insan ne çabuk unutuyor aslında kötü zamanlarını. Tek üzüldüğüm kızıma karşı tahammülümün azalması aslında, o da gücüm yetmediği için belki ona yetemediğimi düşündüğüm için ama bir şekilde aşmaya çalışıcam 5 ay daha böyle devam edememBen çok şükür iyiyim canım mutlu güzel geçiyor sıkıntılar tabiki de oldu hamilelik ve hormonlar tabi kitap okumaya çalış evi de boşver ya bende iş yapamıyorum eşim süpürüyor bir yemek yapıyorum oda zorla bazen onu bile yapmıyorum kolumu kaldıracak halim yok bunun dışında bisi yok ama bebeğini düşün sen üzülünce sinirlenince ona da yansıyor niye sinirli bir bebek olsun ah keşke bosvermisligi yapabilsek bazı insanlar gibi ben namaz kılıyorum ne bilim manevi kitaplar okumayı seviyorum dua ediyorum çok rahatlatıyor sana tavsiyem sinirlendiğinde devam etmemesi için bir yöntem bulman yoksa o minnak etkilenir elini karnına koy sev konuş ozaman rahatlarsın belki sende
Merhaba benim çalıştığım yerde tahammülsüzlüğüm var herşeye herkese takıyorum yanlış yapılan işim için ortalığı yakıyorum neredeyse, sırf bugün bi birim termine uymadı müşteri istediği için kurye çağırıp parasını o birime yansıttımSelam herkese. Bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum sizlerle, benim gibi olan var mı merak ediyorum. Kızlar ben son zamanlarda inanılmaz tahammülsüz, herşeye sinir olan asabi bir insan oldum çıktım. Biraz riskli bir hamilelik geçirdiğim için evde istirahat halindeyim, raporluyum işe gidemiyorum, evdeki işleri yemek bulaşık çamaşır dışında yapamıyorum evi eşim süpürüp siliyor genelde yardımcı Bi kadın tutma durumum da yok şu an o yüzden evdeki her yer bana batıyo ve sanırım bu durum bende gerginlik yaratıyor. 5 yaşında kızım var ona karşı da tahammülüm çok az, ona yansıtmamaya çalışıyorum içimde patlıyorum ama mesela bardaktan yere su bile dökse acayip sinirleniyorum. Böyle olmaktan hiç mutlu değilim ama bir kısır döngünün içinde gibi hissediyorum kendimi. Benim gibi olan var mı sadece ben mi böyleyim geçsin istiyorum bu ruh hali
Evet ben de seni anlıyorum. İnsanlar hissettiklerini önemsizleştirmeye çalıştıkça daha çok sinirleniyorsundur. Ben de sadece akşamları eşimi görüyorum sohbet ediyorum. Onun dışında eve de kimseyi kabul edemiyorum kendim de annem ve ablam dışında kimseye gitmiyorum o da haftada bir. Asosyallikten de mutsuz oluyorum.Seni ben anlayabilirim sanırım. Riskli hamilelik geçirdim kanama vs. Doktor şu an normal diyor ama benim azıcık bir yerim ağırsa moralim düşüyor. İnsanlar da bana deli gibi davranıyor. Dün annem arıyor çık gez iste psikolojik bozuk vs vs. Beni daha çok geriyorsunuz diyorum anlamıyor. Ben de evden çalışıyorum gördüğüm bi eşim onunla da sohbet etmeye çalışıyorum bazen yoğunluktan konuşmuyor bu sefer ben içime kapanıyorum. Kimse anlamıyor zor zamanlar geçirdim ama insanlar hala gelip kilo almadın karnın çıkmadı vs diyor. Kv geçen gün biri 5 aylık doğurmuş erken ondan bahsediyor. Hiçbir şey olumlu gitmiyor bende de kimsenin beni anladığı da yok ancak geriyorlar.
Aileye tahammül göstermek daha önemli bence çok iyi yapıyorsun. Evim öyle bi yerde ki bakkal bile 10 dk yürüme mesafesi zaten riskli olduğum için çok yorulmamak adına hiçbi yere gitmiyorum. Ancak eşim arabayla götürürse. Doktor çok ayakta kalmamı ve yürümemi istemiyor. Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah bu günler de geçecekMerhaba benim çalıştığım yerde tahammülsüzlüğüm var herşeye herkese takıyorum yanlış yapılan işim için ortalığı yakıyorum neredeyse, sırf bugün bi birim termine uymadı müşteri istediği için kurye çağırıp parasını o birime yansıttımevde eşime ve çocuğuma karşı çok şükür tahammülüm daha yerinde
Sen de evde çok vakit geçirdiğin içindir belki al kızı çık dışarıya ya da belki bi süreçtir en kısa zamanda atlatman dileğiyle
Kesinlikle çünkü kafamızda kuracak çok vaktimiz oluyor. Ben yatıp ağladığımı biliyorum ağrım var diye eşim birşey olmaz takma diyor o kadar.Evet ben de seni anlıyorum. İnsanlar hissettiklerini önemsizleştirmeye çalıştıkça daha çok sinirleniyorsundur. Ben de sadece akşamları eşimi görüyorum sohbet ediyorum. Onun dışında eve de kimseyi kabul edemiyorum kendim de annem ve ablam dışında kimseye gitmiyorum o da haftada bir. Asosyallikten de mutsuz oluyorum.
Aynen sabret sende kitap oku film izle dua et şükret bize yaz bizi taciz etAileye tahammül göstermek daha önemli bence çok iyi yapıyorsun. Evim öyle bi yerde ki bakkal bile 10 dk yürüme mesafesi zaten riskli olduğum için çok yorulmamak adına hiçbi yere gitmiyorum. Ancak eşim arabayla götürürse. Doktor çok ayakta kalmamı ve yürümemi istemiyor. Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah bu günler de geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?