2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hangi medicalpark canım ben de ist. Bahçelievler medicalparka gidiyorum

Kızlar bebeğin başının altta olması şu zamanda önemli mi ?
Bebekler surekli sekil degistiriyor ama bunun tibben bi anlami varmi hic bilmiyorum canim sadece dogum zamani kontrol ediyorlar dogum pozisyonunu almismi bebek diye bas asagi duruyomu diye yani. Doktorun birsey soyledimi?

Bebekler surekli sekil degistiriyor ama bunun tibben bi anlami varmi hic bilmiyorum canim sadece dogum zamani kontrol ediyorlar dogum pozisyonunu almismi bebek diye bas asagi duruyomu diye yani. Doktorun birsey soyledimi?
Bugun kontrolüm vardı baş aşağıydı bişey demedi

Bugun kontrolüm vardı baş aşağıydı bişey demedi
Bazen gerçekten gereksiz yere evhamlandığımı düşünüyorum normal bence ama insan tedirgin oluyo fakat bu bizi iyi yapmaz iyice strese sokar benim için diyorum acilen düzelmeliyim herşeyine farkındayım

Az önce dinledim 20. Haftadan sonra bebeklerin en sık aldğı pozisyonlar baş aşağı ve sırtı sola dönükmüş

Umarım bana da Dr güzel bişey der de için rahatlar dün kendi Dr m pek iç açıcı konuşmadı o yüzden çok korktum

Herkese selam biz kontrolden çıktık 305 Gr olmuş tospikim ben de 1 kg almışım başından beri herşey güzel dedi doktorum çok kilo almazsan normal doğum yaptırırız dedi. Benim şişkinliğim akşam yemek yiyememem falan bebeğin baya yukarıda olmasından bildiğin kaburgamın oradan baktı doktor. 31 ocakta ayrıntılı var

Kızlar evde misafirim var ve uzunca bi süre bizde kalacak. Işın tedavisi görüyor kanser için bebeğe zararı olur mu acaba ya? Doktor olmaz demiş ama doktorlar arasında da görüş ayrılığı var gibi
Canım geçmiş olsun Allah şifasını versin instagramda pembekurdeleli var ya o da tedavi görüyordu hala görüyor kızı var ona yaklasmiyordu diye hatırlıyorum bir iki gün. Sen yine de bi araştır

Kızlar mrb lar ben 19. Haftadayım birkaç doktora gittim genel olarak çok sorun yok gibi ama bebeğin suyu az dedi doktorlar ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum suyunun az olması kordondan az kan geçtiği anlamına gelebiliyormuş işte iğnenin dozunu yükseltti doktor ama çok tedirgin oldum ya böyle bi durumda olan veya bilgisi olan var mı :-(

Canım geçmiş olsun Allah şifasını versin instagramda pembekurdeleli var ya o da tedavi görüyordu hala görüyor kızı var ona yaklasmiyordu diye hatırlıyorum bir iki gün. Sen yine de bi araştır
yok canım, pembe kurdeleli sadece kanser taraması olan pet çekimi yapıldığında yaklasmıyordu elaya, onun sebebi de vucudunda radyasyon dolaşması. ışın tedavisi daha farklı bir sey, o yüzden lavabo hariç sıkıntı olacağını sanmıyorum

Hangi aşamada yaklaşmadığını hatırlamıyorum ama vardı öyle bi donemi yine de araştırmak lazım Rabbim hastaya da acil şifalar versin bebeği de tehlikeye atmamak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…