Hangi medicalpark canım ben de ist. Bahçelievler medicalparka gidiyorumKızlaaarr.
Az once doktordan geldim. Farklı bi hastaneye gittim bu sefer medical parka. Cok guzel ayrıntılarıyla gösterdi Oğluşumu yüzde binbeş yüz erkek dedi,17+5 gunluk olmuş 4 gun onde. 180 gr dedi boyunu unuttum. Guzel gelişmiş dedi. Annesine cok guzel pozlar verdi guzel yavrum benim. Ayrıntılı için bahçelievler betatom mr ı onerdi.21. Hafta da yaptırırsn yaptır dedi. Renkli idi ultrasonu baya guzel gördüm bu sefer. Bal oğluşuma maşallah ay cok mutluyum. Göbegimin oralara cıkmış ta.
Insallah yoktur canim sen ve bebegin dularimizdasiniz. Arkadaslarinda dedigi gibi boyle seyleri cok duyuyoruz bir dahaki randevuna iyi haber alirsin insallahHepinize çok teşekkür ederim çok çok sağolun umarım bişey yokdur
Bilmiyorum canım ama pazar acile gittiğimde baş aşağı pozisyon dediler sanki bugün doktor bişey demedi ama ben hareketlerini hep kasıkta hissediyorum dünden beri.Kızlar bebeğin başının altta olması şu zamanda önemli mi ?
Bebekler surekli sekil degistiriyor ama bunun tibben bi anlami varmi hic bilmiyorum canim sadece dogum zamani kontrol ediyorlar dogum pozisyonunu almismi bebek diye bas asagi duruyomu diye yani. Doktorun birsey soyledimi?Kızlar bebeğin başının altta olması şu zamanda önemli mi ?
Bugun kontrolüm vardı baş aşağıydı bişey demediBebekler surekli sekil degistiriyor ama bunun tibben bi anlami varmi hic bilmiyorum canim sadece dogum zamani kontrol ediyorlar dogum pozisyonunu almismi bebek diye bas asagi duruyomu diye yani. Doktorun birsey soyledimi?
O zaman aşağıdadırBilmiyorum canım ama pazar acile gittiğimde baş aşağı pozisyon dediler sanki bugün doktor bişey demedi ama ben hareketlerini hep kasıkta hissediyorum dünden beri.
Bazen gerçekten gereksiz yere evhamlandığımı düşünüyorumBugun kontrolüm vardı baş aşağıydı bişey demedi
Silivri deyiz biz canımHangi medicalpark canım ben de ist. Bahçelievler medicalparka gidiyorum
benim bebeğim baş aşağı değil son iki kontroldede başı hep yukarıdaydı ama bu durum 8. ayda önem kazanır demişti drKızlar bebeğin başının altta olması şu zamanda önemli mi ?
Umarım bana da Dr güzel bişey der de için rahatlar dün kendi Dr m pek iç açıcı konuşmadı o yüzden çok korktumevet iki prof a gidiyorum ben onemli degilmis ayrintiliga gonderiyorum ama bunu dert etme bundan dolayi degil rutin dedi. Ben fetal dna yaptirmistim fetal dna testi sonucu iyi oldugu icin trizomi vs riski ortadan kalkiyo dedi ama nolursa olsun korktum tabi. Fakat kime sorsam hic onemli degil diyor
yok yok ayrı. Ama bebek dogunca nasıl olacak hic bilmiyorum yaEn azından aynı tuvaleti kullanma tatlım bence.
Doktorunla konuş bence kanser hastalarının kullandıkları ilaçlar da sorunlu diye biliyorum. Riske atma hatta numarası varsa doktoruna yaz.yok yok ayrı. Ama bebek dogunca nasıl olacak hic bilmiyorum ya
Canım geçmiş olsun Allah şifasını versin instagramda pembekurdeleli var ya o da tedavi görüyordu hala görüyor kızı var ona yaklasmiyordu diye hatırlıyorum bir iki gün. Sen yine de bi araştırKızlar evde misafirim var ve uzunca bi süre bizde kalacak. Işın tedavisi görüyor kanser içinbebeğe zararı olur mu acaba ya? Doktor olmaz demiş ama doktorlar arasında da görüş ayrılığı var gibi
yok canım, pembe kurdeleli sadece kanser taraması olan pet çekimi yapıldığında yaklasmıyordu elaya, onun sebebi de vucudunda radyasyon dolaşması. ışın tedavisi daha farklı bir sey, o yüzden lavabo hariç sıkıntı olacağını sanmıyorumCanım geçmiş olsun Allah şifasını versin instagramda pembekurdeleli var ya o da tedavi görüyordu hala görüyor kızı var ona yaklasmiyordu diye hatırlıyorum bir iki gün. Sen yine de bi araştır
Hangi aşamada yaklaşmadığını hatırlamıyorum ama vardı öyle bi donemi yine de araştırmak lazım Rabbim hastaya da acil şifalar versin bebeği de tehlikeye atmamak lazimyok canım, pembe kurdeleli sadece kanser taraması olan pet çekimi yapıldığında yaklasmıyordu elaya, onun sebebi de vucudunda radyasyon dolaşması. ışın tedavisi daha farklı bir sey, o yüzden lavabo hariç sıkıntı olacağını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?