Kapsul şeklinde olan benimki. İçinde b 12 falanda varKızlar kan ilaçlarınız nasıl hap mı benim doktor sıvı olandan yazmış ben onu içemem ya hapını yazdrıcam sağlık ocağında.
Kızlaaaarr
Okudum bi kaç makale falan. Omega 3 son 3 ay kullanımı daha onemliymiş ben kullanmadım die biraz tedirgin oldum herkes kullanıyor hemen hemen burda. Balık hiç yemedim. Doktorum et yememi soylemişti, balık demediği için zatende başlarda tiksindiğim için hiç istemedim. Sizden istegim balık kokmayan varsa kullandıklarınız arasında onerir misiniz. Balık kokmayanlar daha kaliteli oluyormuş. Ve DHA sı yüksek deger olanlar hamilelikte daha saglıklıymış.
ÖNERİSİ OLANLARI BEKLİYORUM
Kril oil tadı kokusu muhtesem ,sıfır balık kokusuKızlaaaarr
Okudum bi kaç makale falan. Omega 3 son 3 ay kullanımı daha onemliymiş ben kullanmadım die biraz tedirgin oldum herkes kullanıyor hemen hemen burda. Balık hiç yemedim. Doktorum et yememi soylemişti, balık demediği için zatende başlarda tiksindiğim için hiç istemedim. Sizden istegim balık kokmayan varsa kullandıklarınız arasında onerir misiniz. Balık kokmayanlar daha kaliteli oluyormuş. Ve DHA sı yüksek deger olanlar hamilelikte daha saglıklıymış.
Canım vıtamın dıyorsanız 9m 10 days vit vıtamin hapım kapsul seklınde ıcınde balık b12ler c vitaminler vs varmıs. Kokulu defıl oyle aşırı seklınde.Kızlaaaarr
Bende ondan yazdırayım ya çoğunluk ondan içiyor sanırım.Benim hap canım sabah aç karnına içiyorum gyno Ferro sanol
Onu hiç duymadım ya içinde b12 de varmışKapsul şeklinde olan benimki. İçinde b 12 falanda var
Bende hala prilam bulantı ilacı içiyorum.Folık asiti bıraktık
Prilam bulantı
Devit 3 demir ılacımız
Vegaferon kan ılacım
9m 10days vit. Vitamın ılacım herseyı barındıran
Baska ne kullanıyoruz ki.?
20.haftada bırde aşı olacaz tetanoz baska?
Varmı kullanacagımız?
Canım bikac tane var sağlık ocaginin yazdığı herhangi birini al kabızlık yapmazsa devam et bana gyno ferro diye bisi yazılmıştı ferrum aldım kabızlık yapmadı diye ona devam ediyorum ona göre kullanırsın sende..Bende ondan yazdırayım ya çoğunluk ondan içiyor sanırım.
Decavit Multi vitamin ilacı içinde 20ye yakın vitamin varDecavit demir ilacı mıydı. Ben devit 3 kullanıyorum canım sadece birde kan ilacım var başka bişey soylemedi doktorum. Magnezyum vermişti onu da agrım artık olmuyo içmiyorum bu ara.
Oyle mi. Bu daha iyi o zaman. Bende bi sorayım bundan alayomDecavit Multi vitamin ilacı içinde 20ye yakın vitamin var
Tamam canım sağol ondan alayım kötü yaparsa diğerini denetim.Canım bikac tane var sağlık ocaginin yazdığı herhangi birini al kabızlık yapmazsa devam et bana gyno ferro diye bisi yazılmıştı ferrum aldım kabızlık yapmadı diye ona devam ediyorum ona göre kullanırsın sende..
Aynen canımBende ondan yazdırayım ya çoğunluk ondan içiyor sanırım.
Evet decavit sağlık ocağında veriliyor ücretsiz kızımda vermişlerdiKızlar decavit sağlık ocağında ücretsiz mi veriliyor acaba
Ben hepsine 12 lira birşey vermiştim hepsi devletin karşıladığı ilaclar..Tamam canım sağol ondan alayım kötü yaparsa diğerini denetim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?