2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
İnsallah canım hYırlı sonucların gelsın,saglıkladevam etsınsaglıklagelsın

Amin canım inşallah gönlünü ferah tut insalah güzel haberlerini alırız

Canım doktoruna sor yine ama bana 22. Hafta en ideal hafta beyin gelişimi tamamlanıyor böylelikle sorun varsa daha ne görünüyor dedi. Böyle bir sorun varsa ideal haftanı öğren.

Ben et kavururken ve haşlarken yiyemiyorum midem bulaniyo hem etten hem tavuktan böyle olan varmi. Et yemem lazim aslinda yiyemiyorum bebisin de demir almasi icin gerekliymis
Etin suyuna patates havuç haşlamayı denesen? Ben çok uzun zaman öyle idare ettim bol limonla

Bizde 2 haftadır dışarıdan el ile hissediyoruz. Bende aynı şeyi sorup durdum doktora acaba rahat değil mi diye, o kadar rahat ki orası dedi akvaryumun içinde balık düşün o nasıl rahatça süzülüyor işte bebeğinde öyle dedi. Sizde takılmayın, bebişlerin keyfi yerinde

Kızlar takıntılarınız arttı mı ,benım arttı sankı .şimdi mesela 3 ay once tasınan karsı komsunun zaten göt kadar olan asonsor koridor bosluguna koydugu 3 bıdon damacanaya,sureklı orda duran tekerleklı pazar arabasına ve süreklı orda duran tekerleklı cocuk oyuncagına taktım her gıriş cıkısta dellenıyorum.ama bu takıntımın normal olup olmadgını anlayamıyorum hamıleyım dıye abartıyomuyum acaba komşum da ınsan olarak çok iyi ki malesef soyleyemıyorum..

Kızlar kan hapını ve magnezyum hapını ne zmn ıcıyorsunuz? Sut urunlerı yer yenez kulkanmıcaz galıba demı?

olaya ayrı, anlatımınıza ayrı güldüm
bende de böyle takıntılar başladı, sessiz sessiz sakız çiğneyen insana bile bulaşıyorum resmen
normal insanların 3 yılda ürettği hormonu bir günde ürettiğimizi varsayarsak normal bence bu durumlar

Bebege bulasma ihtimali oldugunu bilmiuordum. Muayne oldum enfeksiyon mantar dedi doktorum. Bi an önce kurtulsak bu illetten ya. Sen fitili kac gün kullandin ne kadar surede geçti. Ilk oldugu icin dogum korkum var biraz ama mecbur öyle yada böyle dogurcaz Rabbim.yardimcimiz olur insallah

Bende ilk baştan beri regenesis kullanıyorum bi kaç gündür bitti daha alamadım pahalı ya birde bende yeni maltofer kullanıcam kan ilacı
Aynı vitamin ve kan hapini mi kullaniyoruz Birsey sorucam vitamini ac mi tok mu aliyosun. Bide kan ilacini cignerken üstüne su iciyormusun ben cigniyorum sadece su icinde bulantim oluyo içmiyorum o yüzden

Ben de önceden duymamazlığa geldiğim şeylere artık eve gelince ağlıyorum ya da eşim üzülmesin diye ağlayamazsam da gece uyuyamıyorum. Mesela kv çok patavatsız önceden takmıyordum kavga çıkmasın diye cevap da vermiyordum ama artık psikolojimi bozuyor. Mesela hevesle doktorun normal doğum olabilir demesini söylüyorum öbüründe de popona kadar dikiyorlar diyor. Bebeğin kilosunu diyorum sanki az kg gibi filancan da 1.600 Gr doğdu diyor. Durmadan işte şu hamile yiyip yiyip doymuyormuş sen yemiyorsun diyor. Sonra kendisi 3900 4200 doğurmuş benim gibi doğuramazsın diyor. Sütün olmazsa mama verirsin diyor. Eve gelip ağlıyorum kendimi anne olmaya yetersiz hissediyorum.

Ayy bende öyleyim kaynanam yapiyo bana yararli diye zorla yedirmeue calisiyo arada da olsa zorlucam arrik ne yapim

Cinsiyeti bellimi canım , hic bir sekilde et yiyemeyenin kızı olma ihtimali yuksek derler ,gerci ben azda olsa yiyebiliyorum yuzde 90 kizim olcal bakalim.hayirlisi☺
Evet belli cinsiyeti canim Kiz olcak Insallah sen daha öğrenmedin mi cinsiyetini. Et yiyemeyenin kizi mi olurmus bilmiyordum hic

Hangi kan ilacina basladin peki sen aslinda bana verdigi hem kan hem de folik asit yaziyor. Kullaniyorum cignemelik olduğu icin benim mide bulantim olmuyor üstüne su içmiyorum içersem bulaniyor ben öyle kullaniyorum

Acimiyor ama birazdsn baslar kolunu yukari kaldirirken hareket ederken agri olucak. Kolunun ustune yatamicaksin yani benim kiz kardesimin öyle oldu 3 gun sonra hafifledi. Bide fındık büyüklüğünde sisicek sonra geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…