- 29 Haziran 2016
- 629
- 542
- 53
Aynen ya her gördüğünden yicen falan diye diye yemek yemekten tiksindim artıkAyy bende öyleyim kaynanam yapiyo bana yararli diye zorla yedirmeue calisiyoarada da olsa zorlucam arrik ne yapim
1 saat sonra alıyorum kan hapını magnezyumu da kan hapından 1 saat sonra içiyorum. Evet süt ürünleri ile almak cok bi fayda yapmıyormuş.Kızlar kan hapını ve magnezyum hapını ne zmn ıcıyorsunuz? Sut urunlerı yer yenez kulkanmıcaz galıba demı?
çok çok az ağrı var o da kolumuzu çarpınca morarır ya o kadar. üstüne yattım bi sıkıntı olmadı gece. ben böyle şeyleri hafif atlatıyorum geneldeAcimiyor ama birazdsn baslar kolunu yukari kaldirirken hareket ederken agri olucak. Kolunun ustune yatamicaksin yani benim kiz kardesimin öyle oldu 3 gun sonra hafifledi. Bide fındık büyüklüğünde sisicek sonra geciyo
Ya o kadını kale alma ,herseyı cok bılıyo .. o nerden bılcek hangı haftada cocuk kac gr olur ,yorum yaptıgında cevap verme bence sussun ,sinir oldum ,yetersız hıssedecek bi durum yok canım ,kaynananın çok bilmişliği.. en sinir oldugumuz şey hamılelıkte ve dogumdan sonrada kıyaslanmak..her birey her cocuk farklıdırBen de önceden duymamazlığa geldiğim şeylere artık eve gelince ağlıyorum ya da eşim üzülmesin diye ağlayamazsam da gece uyuyamıyorum. Mesela kv çok patavatsız önceden takmıyordum kavga çıkmasın diye cevap da vermiyordum ama artık psikolojimi bozuyor. Mesela hevesle doktorun normal doğum olabilir demesini söylüyorum öbüründe de popona kadar dikiyorlar diyor. Bebeğin kilosunu diyorum sanki az kg gibi filancan da 1.600 Gr doğdu diyor. Durmadan işte şu hamile yiyip yiyip doymuyormuş sen yemiyorsun diyor. Sonra kendisi 3900 4200 doğurmuş benim gibi doğuramazsın diyor. Sütün olmazsa mama verirsin diyor. Eve gelip ağlıyorum kendimi anne olmaya yetersiz hissediyorum.
Vitamini tok alıyorum bir kere biraz açtım aldım direk çıkardım kan ilacını da daha alamadım dün alacaktım ama sıvı olandan yazmış doktor almadım onu içemem sizin içtiğiniz nasıl.Aynı vitamin ve kan hapini mi kullaniyoruzBirsey sorucam vitamini ac mi tok mu aliyosun. Bide kan ilacini cignerken üstüne su iciyormusun ben cigniyorum sadece su icinde bulantim oluyo içmiyorum o yüzden
Yok arkadaş bende gıcık olmuştum karşı komşu taşındı kocaman ayakkabılık bize kaldı 2 karışık kapı önü orayada koymuş patates soğan benim kapımın önüne neyse dedim yeni taşındı 10 gün sadece 1 çuvalı aldı artık dayanamadım kırmadan almalarını ayakkabılık koyucagımı söyledim ama o günde kocamın beynini yedim halbulki aklımda güzel bi ayakkabılık çiçek falan koyarım temiz temiz mecbur uyduruk bişey koydum patates soğandan iyidirKızlar takıntılarınız arttı mı ,benım arttı sankı .şimdi mesela 3 ay once tasınan karsı komsunun zaten göt kadar olan asonsor koridor bosluguna koydugu 3 bıdon damacanaya,sureklı orda duran tekerleklı pazar arabasına ve süreklı orda duran tekerleklı cocuk oyuncagına taktım her gıriş cıkısta dellenıyorum.ama bu takıntımın normal olup olmadgını anlayamıyorumhamıleyım dıye abartıyomuyum acaba komşum da ınsan olarak çok iyi ki malesef soyleyemıyorum..
Benim sıvı olan degil küçük hap seklinde çiğniyorum öyle ac karnina mide bulantisi yapmadıVitamini tok alıyorum bir kere biraz açtım aldım direk çıkardım kan ilacını da daha alamadım dün alacaktım ama sıvı olandan yazmış doktor almadım onu içemem sizin içtiğiniz nasıl.
Guzel haberlerle bekliyoruz canım ,bende yarin doktora gidicem bakalim 100 de 100 kizmiymis bunuda öğrenmiş olcamKızlar ben şimdi gidiyorum bebeğimi görmeye çok heyecanliyim çıkınca yazicam birde vücudumda kırmızı lekeler cıktı ya ne olabilir acaba ?
Vergaferon doue ılac vermıstı saglık ocagı 5.ayda baslıcam işte. Cıgnemelık degıl yutmalık dırekHangi kan ilacina basladin peki sen aslinda bana verdigi hem kan hem de folik asit yaziyor. Kullaniyorum cignemelik olduğu icin benim mide bulantim olmuyor üstüne su içmiyorum içersem bulaniyorben öyle kullaniyorum
Ben bildim bileli böyleydi hiç birşeyi beğenmedi. Ne yaparsak. Çocuğu bile beğenmeme nedeni bu. Artık duygusal olarak ben de çöktüm.Ya o kadını kale alma ,herseyı cok bılıyo .. o nerden bılcek hangı haftada cocuk kac gr olur ,yorum yaptıgında cevap verme bence sussun ,sinir oldum ,yetersız hıssedecek bi durum yok canım ,kaynananın çok bilmişliği.. en sinir oldugumuz şey hamılelıkte ve dogumdan sonrada kıyaslanmak..her birey her cocuk farklıdır
Canimsen bence bebekle ilgi bisey anlatma hic bahsetme bile sorarsa bilmiyorum unuttum falan de umursamamaya bak sen onu umursamadikca onun pskolijisi bozulsun senin niye bozulsun 2 canlisin hamileliginin keyfini cikar kapini kapattinmi hepsi arkada kaliyor evinde huzurlu olmaya bak derimBen bildim bileli böyleydi hiç birşeyi beğenmedi. Ne yaparsak. Çocuğu bile beğenmeme nedeni bu. Artık duygusal olarak ben de çöktüm.
benim fitilim 6 gunluk bir fitildi enfeksiyon yoktu bende sadece mantar her antibiyotik kullandigimda oluyor malesef bende mantar oyuzden tahmin ediyordum ama bebege bulasma ihtimalini bende bilmiyordum 10 gun sonra tum sikayetlerim bitmistiBebege bulasma ihtimali oldugunu bilmiuordum. Muayne oldum enfeksiyon mantar dedi doktorum. Bi an önce kurtulsak bu illetten ya. Sen fitili kac gün kullandin ne kadar surede geçti. Ilk oldugu icin dogum korkum var biraz ama mecbur öyle yada böyle dogurcaz Rabbim.yardimcimiz olur insallah
Yani bu maltofer in hapı da var demi.Benim sıvı olan degil küçük hap seklinde çiğniyorum öyle ac karnina mide bulantisi yapmadı
Ay canım hayırlı olsun ☺ ne güzel herşey yolunda çok sevindim ayrintiliya ne zamn gireceksin o zamn net belli olur cinsiyetKızlar herşey çok güzel gelişimi suyum 400 gram olmuş boy artık olcmuyoruz büyüdü dedi kız demişti kesin konuşmuştu şimdi erkek dedi pipiye benziyor dedi bacak bacak üste atmıştı biraz oynattı çıkıntı var pipi gibi ama detaylı bekleyelim sürprizli dedi
Detaylı için de perinotolog şart değil gelişiminde bir sıkıntı olursa ona yönlendiriyoruz ekstra para alıyorlar senin herşey yolunda radyoloji de bakabilir dedi gün verdi artık sabretcez kıza da alışmıştım kıyafetlerde almıştık ama olsun sağlıklı olsunda
Ya maşallah allahim esirgesin, sana en son kacinci haftanda kesin kiz demisti canımKızlar herşey çok güzel gelişimi suyum 400 gram olmuş boy artık olcmuyoruz büyüdü dedi kız demişti kesin konuşmuştu şimdi erkek dedi pipiye benziyor dedi bacak bacak üste atmıştı biraz oynattı çıkıntı var pipi gibi ama detaylı bekleyelim sürprizli dedi
Detaylı için de perinotolog şart değil gelişiminde bir sıkıntı olursa ona yönlendiriyoruz ekstra para alıyorlar senin herşey yolunda radyoloji de bakabilir dedi gün verdi artık sabretcez kıza da alışmıştım kıyafetlerde almıştık ama olsun sağlıklı olsunda
Aa ne zaman kız demiştiKızlar herşey çok güzel gelişimi suyum 400 gram olmuş boy artık olcmuyoruz büyüdü dedi kız demişti kesin konuşmuştu şimdi erkek dedi pipiye benziyor dedi bacak bacak üste atmıştı biraz oynattı çıkıntı var pipi gibi ama detaylı bekleyelim sürprizli dedi
Aaa en başta ben erkek demiştim sana canımKızlar herşey çok güzel gelişimi suyum 400 gram olmuş boy artık olcmuyoruz büyüdü dedi kız demişti kesin konuşmuştu şimdi erkek dedi pipiye benziyor dedi bacak bacak üste atmıştı biraz oynattı çıkıntı var pipi gibi ama detaylı bekleyelim sürprizli dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?