2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Of canım vallaha zor ya bende detaylıya gitmeye korkar oldum hep var ya bu okuduğumuz şeylerden internetten bu korkularımız bilmesek neler olabileceğini bu kadar evham olmaz da işte sende içini ferah tut canım inşallah hiç birşey çıkmaz

Ben de çok isterdim rahat bi hamilelik geçirmeyi ama olmuyor işte. Biraz riskler olunca sürekli herhangi bi ağrıda rahim ağzım mı açıldı diye kafayı yiyorum. Yoksa daha hareket falan hissetmiyorum
Yok ben rahatlık için demedim ki bende rahat gecirmiyorum 3 ay kustum ilaçsız duramıyorum iki gün önce yine çıkardım triodler tavan yapmış falan baya şeyler var ama işte napalim elimizde olan birşey yok stres bebislere yansımasın birazda oluruna bırakmak lazım canım O yüzden diyorum inşallah sağlıklı alırız ya kucağımiza hepimiz çok dua ediyorum hepimize

Aman yanlış anlaşılma olmasın hepimiz bazı zorluklar yaşıyoruz ama o kadar rahat geçirenler var ki onu demek istedim ben. Sıkıntılarımız oldukça internetten bakıp kafayı takıyoruz ben de heep dua ediyorum herkese kimin ne sıkıntısı varsa Rabbim gidersin korktuklarımızdan emin kılsın inşallah

Evet canım bende duyuyorum ama şans işte diyorum bende böyle hamilelik geçirsem doğururum arka arkaya benim arkadaşlarım var ikisi arka arkaya doğurdu ama gör testleri bile adam akıllı yaptırmadilar ne kusma ne bisi cok rahat geçirdiler bizde şans yok valla hep bir telaş şüphe araştırma acaba iyi mi iyi olcakmi normal boyle olmamiz napalim ben artik biraktim arastirmiyorum allaha emanet herkes birsey diyor herkes bisi yazıyor keyfini tadını çıkar sende elinden geldiğince

İnşallah bir gün başarabilirim canım ne mutlu sana başarmışsın

İyi akşamlar kızlar. Tecrübeli anneler biraz araştırma yapan anneler biz tecrübesiz annelere yardımcı olabilir mi. Böyle set şeklinde bebek arabası gördüm kullanışlı olur mu. Yada önerileriniz neler nasıl bir şeyler alalım

Eklentiler

• Screenshot_20200122-195417.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 36
benim fitilim 6 gunluk bir fitildi enfeksiyon yoktu bende sadece mantar her antibiyotik kullandigimda oluyor malesef bende mantar oyuzden tahmin ediyordum ama bebege bulasma ihtimalini bende bilmiyordum 10 gun sonra tum sikayetlerim bitmisti
Kullandin gectimi.sikayetlerin benim durduk yere.yaniyor hep. Kullanirken.agrin.sizin oldumu.hic

Kızlar grip üzerine şimdide gıda zehirlenmesi oldum dün gece serum 2 gün rapor ben de bebeğe bişey olur diye çok korkuyorum hayırlısıyla atlatsak şu dönemi
Çok geçmiş olsun gripte yüksek ateş yaşadın mı virüs ilacı kullandın mı canım? Benim de kızım influenza geçirdi bana da geçti diye çok korkuyorum bugün boğazım çok fena acımaya başladı ve öksürüyorum inşallah gribe çevirmez şu an için ateşim yok

Beşik hariç trendyoldan arkadaşımda set olarak almış ama daha yeni aldı tabi iyi mi kötü mü bilmiyorum

İnşallah canım bende inanıyorum Allah büyük sadece. Allah verebilir çaresini onu da biliyorum bol bol dua edip kuran okuyorum elimden gelen bu ayrıntılı dan başka benden bı de fetal eko istediler pediatrist kardiyolog yapıyormuş sanirim bı 12 13 gün sonra yapılacak çok stresli bı dönem hayirlisiyla bı atlatalim da başka bişey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…