Benim bebeğim hep 3-4 gün küçük kilo olarak. Ben de kısa boyluyum sadece 1 kg aldım hamilelikten bu yana. Doktorum normal doğumun kolay olur dedi. Çok iri bebek şeker yükseltir böylesi iyi dedi. Üzülme sakın :)Merhaba. Ultrasonda bebeğim 1 hafta küçük çıktı son kontrolde. Daha önce böyle birseyden bahsedilmemisti. Dr um önemli değil dedi ama benim çok kafama takılıyor. Daha önce basına böyle birşey gelen oldu mu?
200 gr olduktan sonra hisediliyor yavaştan. Kilosu ile alakalı bir durum. Çünkü yeri ne kadar daralırsa o kadar tekmeliyor bıcırıklarAynen canm ben de iki üç haftadır hissediyorum zayıf olan tekmeler kuvvetleniyor yavaş yavaş o zaman emin oldum bebiş hareketi olduğundan
Pipiyi sen gördün müAyyy bizde herkese söyledik erkektir diye doktor dedi artık alışveriş yapabilirsiniz umarım değişmez herkese söyledik çünkü tırstım bende
Ben hareketlerine tekmesine bile aglıyorumAy canım valla çok güzel gerçekten belki hayatımızda güzel anılarımız vardır ama bu En özeli bence tadını çıkarmak lazım
Tabi birde aile olmak için çocuk olması lazım rabbim isteyen herkese nasip etsin hayatımızın eğlenceleri neşeleri olcaklar yazın olması da iyi oldu bence yaz hamileliği de zormus oy cıbıl cıbıl yeriz onları inşallah götü boklular ya minnaklar gördükçe dünyam değişiyor şimdiden karşılaşınca düşünemiyorum çok ağlarım sanırım sevinçten♥
Canım teşekkür ederim bu ara bakayım artık diyordum iyi oldukızlar günaydııın
anne bebek çantası almayı düşünenler için öneride bulunmaya geldim. geçen hafta bebek bakım çantası bu ürünü aldım. 2 gün içinde elime ulaştı. kalitesi aşırı iyi. kumaşı gayet tok duruyor pulları da öyle dökülecek cinsten değil. içinde ve dışında bayağı gözü var. ben kalitesinden memnun kaldım almak isteyen varsa instagramda bu pullu modeller hep 150 tl, bunun fiyatı da uygun diye önermek istedim :)
Ben bebegi hissettim hissedeli gecti evham. Cok kalmadı. Neden boyle oluyor kiKızlar ya bu kadar evham pimpiriklik bende mi var bir tek siz nasıl içinizi rahat tuta biliyorsunuz ben böyle ne yapıcam bilmiyorum ya
valla bende de bir evham başladı 10 günden beri. acaba rahim ağzı uzunluğum iyi mi, bu akıntı değilde bebeğin suyu olabilir mi, acaba hala kalbi atıyo mu? gün içinde sürekli bunları düşünüyorumKızlar ya bu kadar evham pimpiriklik bende mi var bir tek siz nasıl içinizi rahat tuta biliyorsunuz ben böyle ne yapıcam bilmiyorum ya
Bilmiyorum ya bu aralar sürekli karnımda bi ağrı oluyo acaba niye diyorum bilmiyorum bazen diyorum inşAllah kafayı yemeden doğum yaparım.Ben bebegi hissettim hissedeli gecti evham. Cok kalmadı. Neden boyle oluyor ki
aynen bende de hep bu düşünceler var karnım ağrıyo hemen korkmaya başlıyorum dün böyle değişik sulu bi akıntı geldi gece acaba suyu mu artık napıcaz böyle ya 30 lu haftalara gelseö hemen diyorum bazen.valla bende de bir evham başladı 10 günden beri. acaba rahim ağzı uzunluğum iyi mi, bu akıntı değilde bebeğin suyu olabilir mi, acaba hala kalbi atıyo mu? gün içinde sürekli bunları düşünüyorum
Aynen valla hayırlısıyla bitse bu korkulu süreç, sonrada aynı bedende olmayı özleriz ama orası ayrıaynen bende de hep bu düşünceler var karnım ağrıyo hemen korkmaya başlıyorum dün böyle değişik sulu bi akıntı geldi gece acaba suyu mu artık napıcaz böyle ya 30 lu haftalara gelseö hemen diyorum bazen.
Aynen öyle ama doğunca da bir sürü zorluk olur ama insan diyo acaba benim ihmalimden bişey olur mu düşündükçe daha da kötü korkular başlıyo Allah yardımcımız olsun.Aynen valla hayırlısıyla bitse bu korkulu süreç, sonrada aynı bedende olmayı özleriz ama orası ayrı
çok haklısınız. sonuçta şuan göremiyoruz, duyamıyoruz, hissedemiyoruz. belki hissetmeye basladıktan sonra azalır bu korkular ama şuan için korkuyo olmak garip değil bence. kendinizi bunun icin suçlamayın. yapabileceğimizin en iyisini yapıyoruz eminim buna :)Aynen öyle ama doğunca da bir sürü zorluk olur ama insan diyo acaba benim ihmalimden bişey olur mu düşündükçe daha da kötü korkular başlıyo Allah yardımcımız olsun.
Trendyolda da var canım her renk 80 90 tlkızlar günaydııın
anne bebek çantası almayı düşünenler için öneride bulunmaya geldim. geçen hafta bebek bakım çantası bu ürünü aldım. 2 gün içinde elime ulaştı. kalitesi aşırı iyi. kumaşı gayet tok duruyor pulları da öyle dökülecek cinsten değil. içinde ve dışında bayağı gözü var. ben kalitesinden memnun kaldım almak isteyen varsa instagramda bu pullu modeller hep 150 tl, bunun fiyatı da uygun diye önermek istedim :)
Hadı hayırlısı olsun canim Maasallah gozun aydın. Birsey olmaz Allah ın ıznıyle saglıcakla kavusursun.Kizlar kontrolden geldim yüzde yüz kızım olacak insallah❤ durumu gelisimi cok iyi maşallah henüz 189 gram 17 haftaligiz bebeğin eşi biraz rahme yakin dedi doktorum kanama falan olursa hemen gel dedi dogumda ameliyatla alcaz gözüküyor dedi durum biyke olunca biraz kaygılandım tabi
Ben zaten hissediyorum bayadır ama büyüdükçe sanki daha evhamlanmaya başladım. Aynen elimizden gelen herşeyi yapıyoruz çok şükür.çok haklısınız. sonuçta şuan göremiyoruz, duyamıyoruz, hissedemiyoruz. belki hissetmeye basladıktan sonra azalır bu korkular ama şuan için korkuyo olmak garip değil bence. kendinizi bunun icin suçlamayın. yapabileceğimizin en iyisini yapıyoruz eminim buna :)
Amin cumelmizinkine insallahHadı hayırlısı olsun canim Maasallah gozun aydın. Birsey olmaz Allah ın ıznıyle saglıcakla kavusursun.
Afedersin bi manyak benim sanıyordumvalla bende de bir evham başladı 10 günden beri. acaba rahim ağzı uzunluğum iyi mi, bu akıntı değilde bebeğin suyu olabilir mi, acaba hala kalbi atıyo mu? gün içinde sürekli bunları düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?