2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben doktora sormuştum, anı bir açılma olur mi diye? Çok nadir olabilir demişti, sende yine riskli gebe durumundasın, sürekli rahim uzunluğu kalınlığı ölçümü yapılması gerekir, bende riskli olduğum için perinataloga gidicem.
Benim rahim ağzı uzunluğumda sıkıntı yoktu. Açılmada da olmamıştı. Kan basıncı ile açılmıştı. Çünkü çok çok fazla bir kanama olmuştu. Tazyikli işeme gibi. Öyle söyleyeyim. Hiçbir ağrı hiçbir belirti de yoktu. Bulamadılar sebep. Çok gittim doktor doktor gezdim.

Merhaba arkaşlar aranıza yenı katıldım.16.haftama girdım bende 2 oğlum var .kızım olacak dıye ümitlendim.ama doktor bu hafta erkeğe benziyor dedı.3 hafta sonra detaylı ultrasyona gıdecem.Allah m hepimize sağlıklı sıhhatlı versınde olmayanı istıyor ınsan.inşallah yanlış görmüştür diye ümit ediyorum:)
Sağlıklı olsunda canım gerisini düşün me bende kız istiyordum bı kızım bı oğlum var kız demesine sevinemedim kist var başında dedi test verdim sonuçlarını bekliyorum ömrümden ömür gidiyor günler geçmiyor hiç 😔 kız erkek saglikli olsunlar 🙏🙏🙏

Kızlar bu kasılma nasıl birşey hiç yaşadınız mı arada bana sanki oluyor ya anlayamıyorum

İsimlere karar verdınız mı canlar , biz cok zorlancaz gıbı..arya,miray,eylül,asel,esila,elisa gıbı isimler ve daha cok ..😂
ikra mercan bizimki. isimli tulum bile yaptırdım. giydirmek de nasip olsun insallah 💕
miray ve eylül cok güzel bence ☺️

Sağol cnm dinleniyorm ama işte evde çocuk var yemek sorunu var idare edeceğiz
Benim de bugün kasık ağrım var oturunca geçiyor ama gazdır diye düşünüyorum. Kanama çok kötü oluyor. Umarım bendeki de sorun değildir. Şu ayrıntılıya girsek bir sorun olup olmadığını da görürdük. İnş. Sorunsuz hamilelik yaşarız.

Back
X