2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benim rahim ağzı uzunluğumda sıkıntı yoktu. Açılmada da olmamıştı. Kan basıncı ile açılmıştı. Çünkü çok çok fazla bir kanama olmuştu. Tazyikli işeme gibi. Öyle söyleyeyim. Hiçbir ağrı hiçbir belirti de yoktu. Bulamadılar sebep. Çok gittim doktor doktor gezdim.
Ben acilma oldu diye hatirlamistim. Benimde 2 gebeligim çok kanamalı geçti bi sebep bulamadılar, zor gerçekten, Allah şifa versin.

Kocam arkadaslarıyla çıktı , ben de biraz temızlık yaptım . Hep dibimde olsun istıyom arkadslaryla gıdınce o bana sinir gelıyo🙈siz de mi öylesınız,hele bir arkadasına cok gıcıgım 😂ama o bana karısmaz ıstedgım zaman cıkarım arkdslarımla

Elazıgda deprem olmuş ve bızım buralar cogu yer sarsılmış. Dıkkat edın arkadaslar. Allah korusun inşaallah hepımızı. Allahtan evimde degıldım annemdeyım eşim işte. Bızım ev 6.kat cok sallanmış 😕. Rabbım cumleyı korusun. 🙏
Geçmil olsun canım sen hangi ildesin?

Canım sordum bugün detaylı ultrasonu. Nakit 450 kredi kartına 500 TL dedi sekreteri. Normal dışardan hastalara da bakıyormuş.
Tm canım çok sağol Alsancakta bi yer varmış orada 200 TL orda yaptırıcam sanırım ama 10 dk falan bakıyorlarmış.

Elazıgda deprem olmuş ve bızım buralar cogu yer sarsılmış. Dıkkat edın arkadaslar. Allah korusun inşaallah hepımızı. Allahtan evimde degıldım annemdeyım eşim işte. Bızım ev 6.kat cok sallanmış 😕. Rabbım cumleyı korusun. 🙏
Evet canım ya sen nerdesin ben İzmir deyim geçen gün burda da oldu baya sallandık.

Kızlar bugün kontrolüm vardı dört hafta sonra gördüm bebişimi. Top gibi olmuş içeride yatıyordu ayaklarını toplamış altına cinsiyeti göremedik net olarak. Üç defadır kız gibi diyor doktorum ama hep temkinli konuşuyor bir türlü emin olamadık neyse gelişimi haftasıyla uyumlu çok şükür 240 gr olmuş. 19 şubatta detaylı ultrason için gün verdi inşallah ozaman öğreniriz cinsiyeti de 🤗

Tm canım çok sağol Alsancakta bi yer varmış orada 200 TL orda yaptırıcam sanırım ama 10 dk falan bakıyorlarmış.
Anladım canım. Bizim doktor normal kontrollerde bile yarım saat kadar bakıyor detaylıda daha uzun bakar diye düşünüyorum.

Back
X