- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Burda tanıdığım ebe arkadaşım var bebiş 5 kiloya yakınmış kolunu çıkarıp öyle doğum yaptırmak zorunda kalmışlar. Ne gerek vardı dedim illa normal doğum olacak mı dediler yok ultrasonda o kadar görünmüyordu dedi normal doğuma başlanmıştı artık dedi. Ben sadece kuveze girmeyecek kadar kiloda olsunlar sağlıklı olsunlar başka bir şey istemiyorum. Ha belki bundan da bu kadar korkmamam gerek bunu yaşamış anneler belki topikte vardır. Gelirse başa rabbim metanet ile atlatmayı da nasip etsinValla doktor sonuçta bana dediği mantıklı geldi. İri bebek normal doğum riskli dedi. Sonuçta 4 kg olunca bebek normal yaptırmıyor çoğu doktor. Bence mantksız değil dediği.
Bu arada şeker testi yaptırsak bile son aylarda bile şeker çıkabiliyor bir arkadaşımın öyle oldu. 8. Aydan sonra kendi kilo vermeye bebek de çok fazla almaya başladı. Doktor şüphelendi ki şeker yüklemesi temizdi. Hemen yeni test yapıldı son ay insilün oldu.
Peki sen beşik secme konusunun tam da orta yerınde neden depremden bahsettın alakasızca :)) ya once kendinle çelişme litfen :)Ben sana su listede kaç kişi sayarım rahatsız olan eğilince kordon kopar mi diye de saçma sapan soru olmaz yani çocuğa sorsan güler bunu gerekli şeyleri önemli şeyleri sorsan tamam da mantık nereye gitti acaba kaç kişi de bizle aynı fikirde çok istiyorsan değiştiririz grubun ismini de biz konuyu degistirdik kaç kişi geldi farkettim mi bilmiyorum
Kıllarım fazla uzadı normal mi
Memelerimin biri daha büyük normal mi
Ne renk don giymeliyiz normal mi
Sen busun sadece burda
Faydalı gerekli mantıklı şeyleri zaten konuşuyoruz fikir alışverişi de yapıyoruz günayalp mesela olumsuz bir olay yaşadı bebeğiyle ilgili onla ilgili de konuştuk demekki olumsuz şeyleri de konuşabiliyoruz
Kızlar bence başlıgı degiştirin ;2020 haziran anneleri degıl ;’2020 haziran anneleri ile güzel olumlu paylasımlar’ yapın ki herkes ona gore bişey yazarken acaba yine terslenecekmiyim diye düşünmesinler .bu grup cok sacmabir hale
yoo ben başlığı özelleştirmek istemiyorum. bakın kimse olumsuz konusmasın, soru sormasın, negatiflikten bahsetmesin demiyoruz. tabiki yaşadığımız olumsuzluklarda konusulucak ama saçma sapan sorulardan gına geldi artık vallahi. gidenlerden bir kaçı yazdılar zaten olumsuz mesajları gördüğümüz için moralimiz bozuldu girmiyoruz diye. kendileri yazdılar yani ben bi tarafımdan uydurmuyorum bunu. resmen körler sağırlar birbirini ağırlar gibi nerde olumsuz yorum var bizim sayfada valla. içimi kararttınızYa siZe ne ? Herkes istedıgı soruyla ılgılenır istedıgı cevabı verir , sen okumıycaksın hosuna gıtmeyen yorumları okadar .hosuna gıdenlerle ılgılen. Onun bunun yorumlarını kotuleye kltuleye kımseyı bırakmadınız (şahsızına demıyorum ,genel) herkesın senin istediğin gibi davranmasını bekleyemessın .cok bencilce goruyorum bu düşünce tarzını , dediğim gibi başlıgı ozellestırdıgınızde sorun düzelecek arkadasım
Senin mal soruların değişsin diyedirPeki sen beşik secme konusunun tam da orta yerınde neden depremden bahsettın alakasızca :)) ya once kendinle çelişme litfen :)
Çok tatlıymış yaŞunu de dedesi almış getirdi çok güzel hem kıza hem erkeğe olur babyjemin normalde pahalı bence markete geliyor arada takip edin isterseniz marketten almışlar ben beğendim en gereklilerden biri ay yıkıycaz bunlarda çok heyecanlıyım
İçin kararıyorsa cıkacaksın arkadasım gruptan,burdan bebegını kaybedenlere bile sızı uzuyor dıye öcü gıbı davranıp destek olmadınız,benciller grubu olarak devam edın sohbetınize ne diyim..yoo ben başlığı özelleştirmek istemiyorum. bakın kimse olumsuz konusmasın, soru sormasın, negatiflikten bahsetmesin demiyoruz. tabiki yaşadığımız olumsuzluklarda konusulucak ama saçma sapan sorulardan gına geldi artık vallahi. gidenlerden bir kaçı yazdılar zaten olumsuz mesajları gördüğümüz için moralimiz bozuldu girmiyoruz diye. kendileri yazdılar yani ben bi tarafımdan uydurmuyorum bunu. resmen körler sağırlar birbirini ağırlar gibi nerde olumsuz yorum var bizim sayfada valla. içimi kararttınız
hadi canım yaaaaa nerden biliyosun destek olmadığımı? burcu diye bi arkadas vardı suyu bitmişti hani, başka konu acmıstı onu bile takip ettim günlerce. ahahah valla komiksin arkadasım yaaa. öcü gibi davranmışım demek, kork benden o zaman bak sana da öcü olurum sonraİçin kararıyorsa cıkacaksın arkadasım gruptan,burdan bebegını kaybedenlere bile sızı uzuyor dıye öcü gıbı davranıp destek olmadınız,benciller grubu olarak devam edın sohbetınize ne diyim..
İşte terbiyeni belli ettin.. SEVıyendekı bir grupta olmak.. neysekı cabuk farkettırdınSenin mal soruların değişsin diyedir
Hamak resmini atabilirmisin müsait olunca bakarız fikiro olur hem canım.. evet deterjan olayı var birde dimi oda önemli sağol canım iki çocuk annesi bilgili ve mantıklı cvplarin önerilerin içinÇok tatlıymış yaben bide herkese dalan toz sabun öneriyorum bebek kiyafetlerine 10 sene önce oğlumda 4 sene önce kızımda da aynısını kullandım şimdi yine aynısını Alicam inşallah bitkisel ve çok güzel temizliyor hem makine hem el ❤
Senin gibi ilkokul kafasında olmaktan iyidir saçma sorular sormuyorum en azından mantıklı insanların yeri burası evet biz memnunuz halimizden ayrıca kaç kişi de aynı fikirde demekki anormal biz değilizİşte terbiyeni belli ettin.. SEVıyendekı bir grupta olmak.. neysekı cabuk farkettırdın
Kimse kimseye ocu gibi davranmadi, tek cumle de olsa herkes uzuntusunu dile getirdi. Burada anlatilmak istenen detaya girilmesine gerek olmadigiydi ki ona da isteyenler zaten ozel mesaj atti. Sahsen ben duzenli yazamiyorum ama surekli girip okuyorum burayi. Iki kurtajim var ama kimsenin morali bozulmasin, diken uzerinde hamilelik gecirmesin diye bahsetmiyorum. Fikir beyan edebilecegim bir sey olursa mesaj atarim. Bence dogru yorumlayalim her seyden once yazdiklarimizi. Her gun kanamadan, erken dogumdan bahsetmek de hos olmuyor bir yerde.İçin kararıyorsa cıkacaksın arkadasım gruptan,burdan bebegını kaybedenlere bile sızı uzuyor dıye öcü gıbı davranıp destek olmadınız,benciller grubu olarak devam edın sohbetınize ne diyim..
Canım ben uc umıversıteyı hepsini de dereceyle bıtırmıs size arkadas olarak cok fazla bırıyım,ve zaten cahıllerle bırarada olamam ,hadi size bye byeSenin gibi ilkokul kafasında olmaktan iyidir mantıklı insanların yeri burası evet biz memnunuz halimizden ayrıca kaç kişi de aynı fikirde demekki anormal biz değiliz
arkadaşlar sizce de bazı konularda emin konuşmak yanlış değil mi? şimdi birimiz diyoruz ki doktorum zayıf bebek iri bebekten daha iyi dedi. hadi sen umursamadın, ben umursamadım ama belki aylar sonra burayı biri okuyacak ve bebeğinin kilosu önde diye bunu kafaya takıcak. demedi demiyorum, demiş olabilir tabiki ama şuan önümüzde en az 15 hafta var, bebek bir anda 3 hafta geride yada 3 hafta ileride çıkabilir. şu an doğum konuşuyor olmak bile garip. ben sezeryan istiyorum ama doktora kontrol için gittiğimde 6 cm açıklığım olursa sezeryan isteyecek değilim mesela. bebekler gerçekten gelişini kendi seçiyor. şu an bunu konuşmanın manası bile yok BENCE. evet fikir alışverişi yapıyoruz, çook güzel. ama dediklerimize dikkat etmekte fayda var diye düşünüyorum. sonuçta insanlar muz, kaşar yiyolar çocuk kilo alsın diye, kimse bunları boşuna yapmıyordur diye düşünüyorum. tabiki 5 kilo olsun bebek demiyorum ama henüz 300-400 gram arasında bu bilgiyi burda paylaşmak, bence değişik
Çok doğru söylemişsin yeni okudum yazılanları şimdi benim bebeklerim iki tane onları yeterince besleme derdine düşmüş durumdayım ama doktorum gayet iyiler dedi boyu kilosu normal haftaları uyumlu bitti benim için kadın benim düşmanım değilse beni kandırmaz diye düşünüyorumarkadaşlar sizce de bazı konularda emin konuşmak yanlış değil mi? şimdi birimiz diyoruz ki doktorum zayıf bebek iri bebekten daha iyi dedi. hadi sen umursamadın, ben umursamadım ama belki aylar sonra burayı biri okuyacak ve bebeğinin kilosu önde diye bunu kafaya takıcak. demedi demiyorum, demiş olabilir tabiki ama şuan önümüzde en az 15 hafta var, bebek bir anda 3 hafta geride yada 3 hafta ileride çıkabilir. şu an doğum konuşuyor olmak bile garip. ben sezeryan istiyorum ama doktora kontrol için gittiğimde 6 cm açıklığım olursa sezeryan isteyecek değilim mesela. bebekler gerçekten gelişini kendi seçiyor. şu an bunu konuşmanın manası bile yok BENCE. evet fikir alışverişi yapıyoruz, çook güzel. ama dediklerimize dikkat etmekte fayda var diye düşünüyorum. sonuçta insanlar muz, kaşar yiyolar çocuk kilo alsın diye, kimse bunları boşuna yapmıyordur diye düşünüyorum. tabiki 5 kilo olsun bebek demiyorum ama henüz 300-400 gram arasında bu bilgiyi burda paylaşmak, bence değişik
Sen bu soruları bırak bize google yazsan cvbini bulamazsın eminolİçin kararıyorsa cıkacaksın arkadasım gruptan,burdan bebegını kaybedenlere bile sızı uzuyor dıye öcü gıbı davranıp destek olmadınız,benciller grubu olarak devam edın sohbetınize ne diyim..
seni diplomalarınla baş başa bırakıyoruz o zaman babyCanım ben uc umıversıteyı hepsini de dereceyle bıtırmıs size arkadas olarak cok fazla bırıyım,ve zaten cahıllerle bırarada olamam ,hadi size bye bye
ağzına sağlık valla. en güzel örnek sensin bu konuda ikiz gebelik olduğun için. maşallah herkes tıp okumuş, herkes doktor burdaÇok doğru söylemişsin yeni okudum yazılanları şimdi benim bebeklerim iki tane onları yeterince besleme derdine düşmüş durumdayım ama doktorum gayet iyiler dedi boyu kilosu normal haftaları uyumlu bitti benim için kadın benim düşmanım değilse beni kandırmaz diye düşünüyorumbaşka bebişlerle kıyas yapamam genetik yatkınlık var anne beslenme şekli var bir sürü etken var. Bence herkes sağlıkla eve götürmek için dua etse daha faydalı olacak. Hepimizin derdi bence sadece bu olmalı sağlıkla bebişleri eve götürelim. Her türlü kilo aldırırız meme mama ne varsa yerler inşallah herkese evhamsız gönül rahatlığıyla bir gebelik geçirmeyi nasip etsin
Uc universiteyi dereceyle bitirmis birisi de egilirsem kordon kopar mi diye sormamali sankiCanım ben uc umıversıteyı hepsini de dereceyle bıtırmıs size arkadas olarak cok fazla bırıyım,ve zaten cahıllerle bırarada olamam ,hadi size bye bye
Yok kız nerde var iki tane doktor mübarek biri zaten kötülük tellalı biri desen saçma sapan soru sorar sayfalarca hemde önemli şeyler bilgiler kaynıyor iki üç gereksiz yüzünden vallaÇok doğru söylemişsin yeni okudum yazılanları şimdi benim bebeklerim iki tane onları yeterince besleme derdine düşmüş durumdayım ama doktorum gayet iyiler dedi boyu kilosu normal haftaları uyumlu bitti benim için kadın benim düşmanım değilse beni kandırmaz diye düşünüyorumbaşka bebişlerle kıyas yapamam genetik yatkınlık var anne beslenme şekli var bir sürü etken var. Bence herkes sağlıkla eve götürmek için dua etse daha faydalı olacak. Hepimizin derdi bence sadece bu olmalı sağlıkla bebişleri eve götürelim. Her türlü kilo aldırırız meme mama ne varsa yerler inşallah herkese evhamsız gönül rahatlığıyla bir gebelik geçirmeyi nasip etsin
Sana şuan gülüyorum yanlışlıkla yada şansa almışsın yada atıyorsun bence..Canım ben uc umıversıteyı hepsini de dereceyle bıtırmıs size arkadas olarak cok fazla bırıyım,ve zaten cahıllerle bırarada olamam ,hadi size bye bye
Çok net konuşmamak lazım kaş yapayım derken Allah korusun göz çıkarma olabilir. Herkesin gebeliği kendine özel. Yemeden içmeye ilaca varana kadar özeliz. Rabbım kazasız belasız 40. Haftaya ulaştırsın.ağzına sağlık valla. en güzel örnek sensin bu konuda ikiz gebelik olduğun için. maşallah herkes tıp okumuş, herkes doktor burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?