2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Burda tanıdığım ebe arkadaşım var bebiş 5 kiloya yakınmış kolunu çıkarıp öyle doğum yaptırmak zorunda kalmışlar. Ne gerek vardı dedim illa normal doğum olacak mı dediler yok ultrasonda o kadar görünmüyordu dedi normal doğuma başlanmıştı artık dedi. Ben sadece kuveze girmeyecek kadar kiloda olsunlar sağlıklı olsunlar başka bir şey istemiyorum. Ha belki bundan da bu kadar korkmamam gerek bunu yaşamış anneler belki topikte vardır. Gelirse başa rabbim metanet ile atlatmayı da nasip etsin bu arada ben 4.350 gr doğmuşum normal doğumla kardeşimde yine aynı civarda o üstelik evde doğmuş. Şimdiki doktorlar riske atmıyor :)))

Peki sen beşik secme konusunun tam da orta yerınde neden depremden bahsettın alakasızca :)) ya once kendinle çelişme litfen :)

yoo ben başlığı özelleştirmek istemiyorum. bakın kimse olumsuz konusmasın, soru sormasın, negatiflikten bahsetmesin demiyoruz. tabiki yaşadığımız olumsuzluklarda konusulucak ama saçma sapan sorulardan gına geldi artık vallahi. gidenlerden bir kaçı yazdılar zaten olumsuz mesajları gördüğümüz için moralimiz bozuldu girmiyoruz diye. kendileri yazdılar yani ben bi tarafımdan uydurmuyorum bunu. resmen körler sağırlar birbirini ağırlar gibi nerde olumsuz yorum var bizim sayfada valla. içimi kararttınız

Çok tatlıymış ya ben bide herkese dalan toz sabun öneriyorum bebek kiyafetlerine 10 sene önce oğlumda 4 sene önce kızımda da aynısını kullandım şimdi yine aynısını Alicam inşallah bitkisel ve çok güzel temizliyor hem makine hem el ❤

İçin kararıyorsa cıkacaksın arkadasım gruptan,burdan bebegını kaybedenlere bile sızı uzuyor dıye öcü gıbı davranıp destek olmadınız,benciller grubu olarak devam edın sohbetınize ne diyim..

İçin kararıyorsa cıkacaksın arkadasım gruptan,burdan bebegını kaybedenlere bile sızı uzuyor dıye öcü gıbı davranıp destek olmadınız,benciller grubu olarak devam edın sohbetınize ne diyim..
hadi canım yaaaaa nerden biliyosun destek olmadığımı? burcu diye bi arkadas vardı suyu bitmişti hani, başka konu acmıstı onu bile takip ettim günlerce. ahahah valla komiksin arkadasım yaaa. öcü gibi davranmışım demek, kork benden o zaman bak sana da öcü olurum sonra

Hamak resmini atabilirmisin müsait olunca bakarız fikiro olur hem canım.. evet deterjan olayı var birde dimi oda önemli sağol canım iki çocuk annesi bilgili ve mantıklı cvplarin önerilerin için

İşte terbiyeni belli ettin.. SEVıyendekı bir grupta olmak.. neysekı cabuk farkettırdın
Senin gibi ilkokul kafasında olmaktan iyidir saçma sorular sormuyorum en azından mantıklı insanların yeri burası evet biz memnunuz halimizden ayrıca kaç kişi de aynı fikirde demekki anormal biz değiliz

Kimse kimseye ocu gibi davranmadi, tek cumle de olsa herkes uzuntusunu dile getirdi. Burada anlatilmak istenen detaya girilmesine gerek olmadigiydi ki ona da isteyenler zaten ozel mesaj atti. Sahsen ben duzenli yazamiyorum ama surekli girip okuyorum burayi. Iki kurtajim var ama kimsenin morali bozulmasin, diken uzerinde hamilelik gecirmesin diye bahsetmiyorum. Fikir beyan edebilecegim bir sey olursa mesaj atarim. Bence dogru yorumlayalim her seyden once yazdiklarimizi. Her gun kanamadan, erken dogumdan bahsetmek de hos olmuyor bir yerde.

Senin gibi ilkokul kafasında olmaktan iyidir mantıklı insanların yeri burası evet biz memnunuz halimizden ayrıca kaç kişi de aynı fikirde demekki anormal biz değiliz
Canım ben uc umıversıteyı hepsini de dereceyle bıtırmıs size arkadas olarak cok fazla bırıyım,ve zaten cahıllerle bırarada olamam ,hadi size bye bye

Çok doğru söylemişsin yeni okudum yazılanları şimdi benim bebeklerim iki tane onları yeterince besleme derdine düşmüş durumdayım ama doktorum gayet iyiler dedi boyu kilosu normal haftaları uyumlu bitti benim için kadın benim düşmanım değilse beni kandırmaz diye düşünüyorum başka bebişlerle kıyas yapamam genetik yatkınlık var anne beslenme şekli var bir sürü etken var. Bence herkes sağlıkla eve götürmek için dua etse daha faydalı olacak. Hepimizin derdi bence sadece bu olmalı sağlıkla bebişleri eve götürelim. Her türlü kilo aldırırız meme mama ne varsa yerler inşallah herkese evhamsız gönül rahatlığıyla bir gebelik geçirmeyi nasip etsin

Sen bu soruları bırak bize google yazsan cvbini bulamazsın eminol
Sen gidip adreslerine ziyâret edip geçmiş olsun diyip destek verdiysen ne mutlu sana geçmiş olsun dedik bizde herkes gibi..

ağzına sağlık valla. en güzel örnek sensin bu konuda ikiz gebelik olduğun için. maşallah herkes tıp okumuş, herkes doktor burda

Canım ben uc umıversıteyı hepsini de dereceyle bıtırmıs size arkadas olarak cok fazla bırıyım,ve zaten cahıllerle bırarada olamam ,hadi size bye bye
Uc universiteyi dereceyle bitirmis birisi de egilirsem kordon kopar mi diye sormamali sanki

Yok kız nerde var iki tane doktor mübarek biri zaten kötülük tellalı biri desen saçma sapan soru sorar sayfalarca hemde önemli şeyler bilgiler kaynıyor iki üç gereksiz yüzünden valla

Sana şuan gülüyorum yanlışlıkla yada şansa almışsın yada atıyorsun bence..
Eğilince kordon kopar mi dedin ya daha ne olsun.
Birde donunu çekip atsaydın midem bulandı allah gittiğin doktora yardım etsin..

ağzına sağlık valla. en güzel örnek sensin bu konuda ikiz gebelik olduğun için. maşallah herkes tıp okumuş, herkes doktor burda
Çok net konuşmamak lazım kaş yapayım derken Allah korusun göz çıkarma olabilir. Herkesin gebeliği kendine özel. Yemeden içmeye ilaca varana kadar özeliz. Rabbım kazasız belasız 40. Haftaya ulaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…