2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Daha kilo alma bence hatta hiç alma canim ya zaten memeler şişiyor karin şişiyor nasıl almiycan kilo hangi doktor bebek anne kilo almasın iyi değil derki ezberledik valla canım kan ve erken doğum şeylerini allahtan ilk gebeliğim 5 tane doğuran var bu kadarını duymadim

herkes tıp okumuş mübarek

İnşallah canım ya gözün aydın .bende bugün 18 oldum tam sanırım bu hafta içi değil önümüzdeki hatfa içi ayrintiliya giricem . Dediğin gibi olur da umarım herşey güzel geçer . Nipt testimin sonuçları çıkmadı daha o bı çıksa temiz çok rahatlicam rahat rahat gidicem ayrintiliya . Bebekde kist olduğu için perinatolog yapacak ve kalbi de aynı şekilde incelenecek fetal ekoyla . Çok stresli bı dönem bı geçse valla kurban kesicem

Canım inşallah iyi olcak herşey dualarımız seninle bizde iyi haberlerini bekliyoruz belki yok oldu bile kendiliğinden iyi düşün inşallah temiz çıkar

Canım sakıncası yoksa fotolarını atabilir misin buraya aldıklarının

Canım inşallah iyi olcak herşey dualarımız seninle bizde iyi haberlerini bekliyoruz belki yok oldu bile kendiliğinden iyi düşün inşallah temiz çıkar
Amin canım inşallah öyle zaten hep iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama yine de çok takıyorum işte annelik daha karnındayken başlıyor

Canım sakıncası yoksa fotolarını atabilir misin buraya aldıklarının
Alt üst takımlar da var canım beden kalmamış olabiliyor bazen ama yenileniyor geliyor yani takip edebilirsin trenyoldan ben bunu aldım

Eklentiler

• Screenshot_20200126-204306_Trendyol.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 42
Amin canım inşallah öyle zaten hep iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama yine de çok takıyorum işte annelik daha karnındayken başlıyor
Allahın izniyle birşey olmaz canım ben namazlarımda çok çok dua ediyorum nerde varsa hepsi iyi olsun inşallah hele varya tekme attıkça nekadar mutlu oluyorum kucağımiza alınca naparim bilmem

Yaa çok hoş önünün boncuklu olması da önemli doğumdan sonrada kullanılır bebişi emzirmek için rahat olur ☺
Evet kumaşı da güzel bizim yaz olcak ya böyle yarım oldu koluda uzun da olsa efil efil çok rahat incecik iç göstermiyor bide takımlar da var güzel bir bakarsın birde çarşılarda daha pahalı yapmışlar dün hep sorduk..
Zıbın yeni doğan da birkaç bisi alsan yeter 40 çıktımı hemen büyüyorlar hediye de gelir 3-6 daha çok alırsın yaz zaten cıbıl cıbıl giydir ohh

Araştırıyorum sürekli daha doğuma çok var ya fikir olsun diye hep ekran resimlerini alıyorum sonra aralarından seçerim

valla diğer konular kadar ilgi çeker mi bilmiyorum ama beşik aldım bend belki bakmak isteyen olur indirimde diye haber vermek istedim kızlar.
cibinlik, uyku seti, yatakta dahil. ben 700den aşağı pek görmemiştim bulmuşken alayım dedim. yarın teslim alıcam ama şuan kurmayacağım için o konuda yorum yapamam ama yorumlarda herkes beğenmiş.

Allahın izniyle birşey olmaz canım ben namazlarımda çok çok dua ediyorum nerde varsa hepsi iyi olsun inşallah hele varya tekme attıkça nekadar mutlu oluyorum kucağımiza alınca naparim bilmem
Bende ya maşallah benimki de son bı haftadır daha da belli ediyor kendini kucağına alınca hiç doyamicaksin koklayıp uyansın isticeksin ben iki çocuğumda da aynısını yaşadım yine çok özledim mis gibi bebek kokusunu

Çok güzelmiş canım saglicakla kullanın inşallah

Çok güzel baya da indirime düşmüş sen hemen hemen herşeyini bitirdin ha bakıyorum maşallah

Oy gelsinler de boklular yiyelim onları evin neşesi ya çocuklar.. Allah bağışlasın oo eve yeni kardeş geliyor iyi yardimcilarin var ozaman

Çok güzel baya da indirime düşmüş sen hemen hemen herşeyini bitirdin ha bakıyorum maşallah
ahaha evet yaa öyle oldu biraz dolap kaldı büyük parça sadece, onu da çalıştığım yerde özel yaptırıcam, çizimini yaptırdım üretimi kaldı sadece ama martı bekliycem onun için (benim için şaşırtıcı bi bekleme süreci )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…