2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Erken almak bi yandan güzel sonra üst üste gelirse herşey çoğu şey unutulur

Oy gelsinler de boklular yiyelim onları evin neşesi ya çocuklar.. Allah bağışlasın oo eve yeni kardeş geliyor iyi yardimcilarin var ozaman
Evet canım oğlum 10 yaşında ama kızım 4 yaşında kız daha başka cilveli bıcır bıcır ablası gibi bı prensesim daha olcak inşallah . Herşeyini ben yapicam diyor kizlar 3 kişi olduk erkekler iki kaldı diye babasına dalga geçiyor bizim dediğimiz olacakmış

Bizim besigimiz de bu teyzeleri kızıma almisdim hiç yatmadi sokup geri kaldırdım yine bunu kurucam oturma odasına da hamak almayı düşünüyorum Allah izin verirse tabi ki
Bende hamak almayı düşünüyorum hem hafif hemde çok kullanışlı ya taşınabilir de

Bizim besigimiz de bu teyzeleri kızıma almisdim hiç yatmadi sokup geri kaldırdım yine bunu kurucam oturma odasına da hamak almayı düşünüyorum Allah izin verirse tabi ki
Çok güzel gülegüle kullansın zaten hemen büyüyorlar banada hediye geldi beşik yatak odasına kurduk bile böyle bisi benziyor yan resimdeki gibi boş bir odam var oraya ayrı oda yapcam ama yatağı büyük alcamki büyüyünce de yatsın bize çokmu yaptılar sanki yani birkere yaparım yatar orda
Cinsiyet belli olsun nevresim alcam..

Eklentiler

• 20191229_220406.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20200126-210601_Trendyol.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 46
Erken almak bi yandan güzel sonra üst üste gelirse herşey çoğu şey unutulur ☺
insan tabiki aldığı her eşyada tereddüt yaşıyor, korkuyor ama bir yandanda olacağı varsa zaten olur diyorum. ben beşik aldım diye birşey olacak değil ya, rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize insallah.
son zamanlarda hem ağırlaşınca zor oluyomus, hem maddi olarak üst üste gelmesi zor oluyomus, hemde bu fiyata bulamayabilirim sonuçta diye düşündüm

Aa canım banada ablamdan böyle bi beşik gelcek nasıl güzel sağlıcakla kullansın inşallah

Bende hamak almayı düşünüyorum hem hafif hemde çok kullanışlı ya taşınabilir de ☺
benimde yer sıkıntım olduğu için bunu tercih ettim, yerinden rahat oynatabilirim diye. hamakta kullanıslıymıs ama biraz dönmeye başlayınca alan kısıtlı ya, uyanıyolarmıs hemen. bunu göz önünde bulundur istersen canım

Tabi ki canım insan duasını eksik etmesin tevekkül Allaha sanki herkes doğumdan sonra mı alıyor bebeğine eşyalarını sağ salim kucağımıza alcaz inşallah bende yavaş yavaş alıyorum

Hamağı salonda kullanmak için düşünüyorum aslında bakalım

Şunu de dedesi almış getirdi çok güzel hem kıza hem erkeğe olur babyjemin normalde pahalı bence markete geliyor arada takip edin isterseniz marketten almışlar ben beğendim en gereklilerden biri ay yıkıycaz bunlarda çok heyecanlıyım

Eklentiler

• Screenshot_20200126-211223_Trendyol.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 49
insallah bi sorun olmuycak. olumlu dusun olumlu olsun. ben evrene gonderilen pozitiv enerjiyne inanirim, sen ne yuklersen evrende sana ayni cevabi verir insallah hepimiz sag salim bebekleri aliriz kucagimiza. annelik boyle birsey, hep bir kaygi. guzel duşunun

Kızlar bence başlıgı degiştirin ;2020 haziran anneleri degıl ;’2020 haziran anneleri ile güzel olumlu paylasımlar’ yapın ki herkes ona gore bişey yazarken acaba yine terslenecekmiyim diye düşünmesinler .bu grup cok sacmabir hale geldi . Olumsuz seylerde uzulenler hayattan tvden internetten bu klupten herseyden uzak durmalılar . Burdaki birçok ınsan gitti neden? Bir düşünmek lazım ve gitmeye de devam edecek .. herkes istedıgını yazıp istedıgını sorabılır konu genel,lütfen ozellestırın madem ki konu ismini ki gelen kişiler tedirgınlık kaygı olumsuzlukluk içeren birsey paylasmasınlar...

yaa o gidenler bir kaç kişi felaket tellalığı yaptığı için gitmiş olmasın sakın?
biz kimse olumsuz konusmasın, herkes pamuk prenses gibi dolaşsın demiyoruz. her an olumsuzluk konuşuluyor, sürekli bi negatiflik hakim.
2-3 kişi var zaten sürekli her soruya cevap veren, ama ne hikmetse hep de olumsuz sorularla ilgilenen. biz de sıkıldık valla çişim geldi sorun olur mu sorularınızdan, anlayan anlar sanırım

Ah ayrı yatsalar 4 yaşında aramızda yatıyor hergun abisi de kızım doğana kadar aramızda yattı ikisinin odası da ayrı ama geceleri birleşip bizim odada sabhliuoruz genelde

Ya siZe ne ? Herkes istedıgı soruyla ılgılenır istedıgı cevabı verir , sen okumıycaksın hosuna gıtmeyen yorumları okadar .hosuna gıdenlerle ılgılen. Onun bunun yorumlarını kotuleye kltuleye kımseyı bırakmadınız (şahsızına demıyorum ,genel) herkesın senin istediğin gibi davranmasını bekleyemessın .cok bencilce goruyorum bu düşünce tarzını , dediğim gibi başlıgı ozellestırdıgınızde sorun düzelecek arkadasım

Hamak ilk aylar çok rahat oluyor mutfakda balkonda içerde heryerde zaten büyüyünce kullanamiyorsun bı 6 7 ay en fazla zaten sığmaz sonra

Ben sana su listede kaç kişi sayarım rahatsız olan eğilince kordon kopar mi diye de saçma sapan soru olmaz yani çocuğa sorsan güler bunu gerekli şeyleri önemli şeyleri sorsan tamam da mantık nereye gitti acaba kaç kişi de bizle aynı fikirde çok istiyorsan değiştiririz grubun ismini de biz konuyu degistirdik kaç kişi geldi farkettim mi bilmiyorum
Kıllarım fazla uzadı normal mi
Memelerimin biri daha büyük normal mi
Ne renk don giymeliyiz normal mi
Sen busun sadece burda
Faydalı gerekli mantıklı şeyleri zaten konuşuyoruz fikir alışverişi de yapıyoruz günayalp mesela olumsuz bir olay yaşadı bebeğiyle ilgili onla ilgili de konuştuk demekki olumsuz şeyleri de konuşabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…