Erken almak bi yandan güzel sonra üst üste gelirse herşey çoğu şey unutulurahaha evet yaa öyle oldu birazdolap kaldı büyük parça sadece, onu da çalıştığım yerde özel yaptırıcam, çizimini yaptırdım üretimi kaldı sadece ama martı bekliycem onun için (benim için şaşırtıcı bi bekleme süreci )
Evet canım oğlum 10 yaşında ama kızım 4 yaşında kız daha başka cilveli bıcır bıcır ablası gibi bı prensesim daha olcak inşallah . Herşeyini ben yapicam diyor kizlar 3 kişi olduk erkekler iki kaldı diye babasına dalga geçiyor bizim dediğimiz olacakmışOy gelsinler de boklular yiyelim onları evin neşesi ya çocuklar.. Allah bağışlasın oo eve yeni kardeş geliyor iyi yardimcilarin var ozaman
Bende hamak almayı düşünüyorum hem hafif hemde çok kullanışlı ya taşınabilir deBizim besigimiz de bu teyzeleri kızıma almisdim hiç yatmadi sokup geri kaldırdım yine bunu kurucam oturma odasına da hamak almayı düşünüyorum Allah izin verirse tabi ki
Çok güzel gülegüle kullansın zaten hemen büyüyorlar banada hediye geldi beşik yatak odasına kurduk bile böyle bisi benziyor yan resimdeki gibi boş bir odam var oraya ayrı oda yapcam ama yatağı büyük alcamki büyüyünce de yatsın bize çokmu yaptılar sanki yani birkere yaparım yatar ordaBizim besigimiz de bu teyzeleri kızıma almisdim hiç yatmadi sokup geri kaldırdım yine bunu kurucam oturma odasına da hamak almayı düşünüyorum Allah izin verirse tabi ki
insan tabiki aldığı her eşyada tereddüt yaşıyor, korkuyor ama bir yandanda olacağı varsa zaten olur diyorum. ben beşik aldım diye birşey olacak değil ya, rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize insallah.Erken almak bi yandan güzel sonra üst üste gelirse herşey çoğu şey unutulur ☺
Aa canım banada ablamdan böyle bi beşik gelcek nasıl güzel sağlıcakla kullansın inşallahÇok güzel gülegüle kullansın zaten hemen büyüyorlar banada hediye geldi beşik yatak odasına kurduk bile boş bir odam var oraya ayrı oda yapcam ama yatağı büyük alcamki büyüyünce de yatsın bize çokmu yaptılar sanki yani birkere yaparım yatar orda
benimde yer sıkıntım olduğu için bunu tercih ettim, yerinden rahat oynatabilirim diye. hamakta kullanıslıymıs ama biraz dönmeye başlayınca alan kısıtlı ya, uyanıyolarmıs hemen. bunu göz önünde bulundur istersen canımBende hamak almayı düşünüyorum hem hafif hemde çok kullanışlı ya taşınabilir de ☺
Tabi ki canım insan duasını eksik etmesin tevekkül Allaha sanki herkes doğumdan sonra mı alıyor bebeğine eşyalarını sağ salim kucağımıza alcaz inşallah bende yavaş yavaş alıyoruminsan tabiki aldığı her eşyada tereddüt yaşıyor, korkuyor ama bir yandanda olacağı varsa zaten olur diyorum. ben beşik aldım diye birşey olacak değil ya, rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize insallah.
son zamanlarda hem ağırlaşınca zor oluyomus, hem maddi olarak üst üste gelmesi zor oluyomus, hemde bu fiyata bulamayabilirim sonuçta diye düşündüm ☺☺☺
Hamağı salonda kullanmak için düşünüyorum aslında bakalımbenimde yer sıkıntım olduğu için bunu tercih ettim, yerinden rahat oynatabilirim diye. hamakta kullanıslıymıs ama biraz dönmeye başlayınca alan kısıtlı ya, uyanıyolarmıs hemen. bunu göz önünde bulundur istersen canım ☺☺
insallah bi sorun olmuycak. olumlu dusun olumlu olsun. ben evrene gonderilen pozitiv enerjiyne inanirim, sen ne yuklersen evrende sana ayni cevabi verirİnşallah canım ya gözün aydın .bende bugün 18 oldum tam sanırım bu hafta içi değil önümüzdeki hatfa içi ayrintiliya giricem . Dediğin gibi olur da umarım herşey güzel geçer . Nipt testimin sonuçları çıkmadı daha o bı çıksa temiz çok rahatlicam rahat rahat gidicem ayrintiliya . Bebekde kist olduğu için perinatolog yapacak ve kalbi de aynı şekilde incelenecek fetal ekoyla . Çok stresli bı dönem bı geçse valla kurban kesicem
ben kızımda almıştım halada kullanıyor çok kullanışlı gerçekten annemlere giderken bile götürüyorum hamagi olmazsa uyumuyo çünkü tavsiye ederim herkeseBende hamak almayı düşünüyorum hem hafif hemde çok kullanışlı ya taşınabilir de
yaa o gidenler bir kaç kişi felaket tellalığı yaptığı için gitmiş olmasın sakın?Kızlar bence başlıgı degiştirin ;2020 haziran anneleri degıl ;’2020 haziran anneleri ile güzel olumlu paylasımlar’ yapın ki herkes ona gore bişey yazarken acaba yine terslenecekmiyim diye düşünmesinler .bu grup cok sacmabir hale geldi . Olumsuz seylerde uzulenler hayattan tvden internetten bu klupten herseyden uzak durmalılar . Burdaki birçok ınsan gitti neden? Bir düşünmek lazım ve gitmeye de devam edecek .. herkes istedıgını yazıp istedıgını sorabılır konu genel,lütfen ozellestırın madem ki konu ismini ki gelen kişiler tedirgınlık kaygı olumsuzlukluk içeren birsey paylasmasınlar...
Ah ayrı yatsalar 4 yaşında aramızda yatıyor hergun abisi de kızım doğana kadar aramızda yattı ikisinin odası da ayrı ama geceleri birleşip bizim odada sabhliuoruz geneldeÇok güzel gülegüle kullansın zaten hemen büyüyorlar banada hediye geldi beşik yatak odasına kurduk bile böyle bisi benziyor yan resimdeki gibi boş bir odam var oraya ayrı oda yapcam ama yatağı büyük alcamki büyüyünce de yatsın bize çokmu yaptılar sanki yani birkere yaparım yatar orda
Cinsiyet belli olsun nevresim alcam..
Ya siZe ne ? Herkes istedıgı soruyla ılgılenır istedıgı cevabı verir , sen okumıycaksın hosuna gıtmeyen yorumları okadar .hosuna gıdenlerle ılgılen. Onun bunun yorumlarını kotuleye kltuleye kımseyı bırakmadınız (şahsızına demıyorum ,genel) herkesın senin istediğin gibi davranmasını bekleyemessın .cok bencilce goruyorum bu düşünce tarzını , dediğim gibi başlıgı ozellestırdıgınızde sorun düzelecek arkadasımyaa o gidenler bir kaç kişi felaket tellalığı yaptığı için gitmiş olmasın sakın?
biz kimse olumsuz konusmasın, herkes pamuk prenses gibi dolaşsın demiyoruz. her an olumsuzluk konuşuluyor, sürekli bi negatiflik hakim.
2-3 kişi var zaten sürekli her soruya cevap veren, ama ne hikmetse hep de olumsuz sorularla ilgilenen. biz de sıkıldık valla çişim geldi sorun olur mu sorularınızdan, anlayan anlar sanırım ☺☺☺
Hamak ilk aylar çok rahat oluyor mutfakda balkonda içerde heryerde zaten büyüyünce kullanamiyorsun bı 6 7 ay en fazla zaten sığmaz sonrabenimde yer sıkıntım olduğu için bunu tercih ettim, yerinden rahat oynatabilirim diye. hamakta kullanıslıymıs ama biraz dönmeye başlayınca alan kısıtlı ya, uyanıyolarmıs hemen. bunu göz önünde bulundur istersen canım
Ben sana su listede kaç kişi sayarım rahatsız olan eğilince kordon kopar mi diye de saçma sapan soru olmaz yani çocuğa sorsan güler bunu gerekli şeyleri önemli şeyleri sorsan tamam da mantık nereye gitti acaba kaç kişi de bizle aynı fikirde çok istiyorsan değiştiririz grubun ismini de biz konuyu degistirdik kaç kişi geldi farkettim mi bilmiyorumKızlar bence başlıgı degiştirin ;2020 haziran anneleri degıl ;’2020 haziran anneleri ile güzel olumlu paylasımlar’ yapın ki herkes ona gore bişey yazarken acaba yine terslenecekmiyim diye düşünmesinler .bu grup cok sacmabir hale geldi . Olumsuz seylerde uzulenler hayattan tvden internetten bu klupten herseyden uzak durmalılar . Burdaki birçok ınsan gitti neden? Bir düşünmek lazım ve gitmeye de devam edecek .. herkes istedıgını yazıp istedıgını sorabılır konu genel,lütfen ozellestırın madem ki konu ismini ki gelen kişiler tedirgınlık kaygı olumsuzlukluk içeren birsey paylasmasınlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?