2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hosgeldin canim :) ben hep prima kullandım, ilk doğduğu zaman primanin premium care olanı kullandım ama 3 4 aylikken pişik yaptı, prima aktive e geçtim, bezden çıkana kadar onu kullandım ben memnundum ama bez konusunda stok yapma derim. Cunku belki senin bebegine iyi gelmeyebilir yada bebegin cabuk buyur elinde kalir. Ben 0 1 2 3 numaraları sadece 1 ay kullandim 4 ve 5 uzun zaman daha sonra 6 numara ile bitirdik, benim kızım hızlı büyüdü. Ama mesela eltimin kızı 2 ve 3 numarayı çok kullandı belki 4 u hiç kullanmadı, kızı zayıftı, gelişimi daha yavaştı. O yüzden bana kalsa sadece yenidoğan bezi alırdım ama onu da yine çok değil önce 1 aylık filan alırdım. Bez yerine ıslak mendil uygun bulunca stoklayabilirsin mesela çünkü hep kullanicaksin :)

Doktorum verdi tarihi

Hoşgeldin canım. Ben de prima care 1 numara aldım bir paket sadece. Onun dısında bebek arabası baktık bugun ,yarın ındırımde olcak bebek arabaları .bugun bi ön arastırma yaptık.joie litexrax 4 diye bi model tek elle katlanabılıyor ve arabaya koyunca az yer kaplıyor,1900 tl pusetli hosuma gitti gibi ,fakat yere cok yakın geldi oturma yeri diğerlerıne nazaran ve eşya koyma bolumu olan alt tarafı çok küçükgeldi.. bu marka modelı kullanan tecrubelı anneler yorum yaparsa sevınırım,yada onercekleri bşka marka model varsa.

İyiyim cnm toparlandim çok şükür kizimla daha çok ilgilenmeye basladim onunla olmak bana iyi geliyor buraya ara sira bakiniyorum genelde yorumda bulunmuyorum etiketlendigim için yazmistim herkese saglikli hamilelikler diliyorum
Canım hoşgeldin ,Allah saglıkla yine nasip etsın ınsallah,kızına da ömür versin tesekkur ederız

M Muallimeee90 merhaba ben oğlumda her marka bez aldım ve kullandım onu da eğer ki alıştığı markayı bulamazsam sıkıntı yaşamayayım diye gerçekten de öyle oldu tavsiye ederim
şimdi molfix kullanıyorum arada sleepy alıyorum bulamazsam

Tesekkurler hepinize arkadaslar. Evet ben de 1 numarayi stoklamicam ama indirimde olan 140 tane diyor. 1 ayda 140 tane biter mi diye dusundurdu beni. Olmazsa alcam ya baya indirimli cunku. 40 i cikana kadar biter herhalde.

İyiyim cnm toparlandim çok şükür kizimla daha çok ilgilenmeye basladim onunla olmak bana iyi geliyor buraya ara sira bakiniyorum genelde yorumda bulunmuyorum etiketlendigim için yazmistim herkese saglikli hamilelikler diliyorum
Çok iyi canım senin adina sevindim rabbim sanada tekrardan hayirli bir evlat daha nasip etsin inşallah

Ben de o modeli almayı düşünüyorum iki arkadaşım da kullanıyor memnunuz dediler yarın tekrar bakıp karar vericem güzel bi indirim olucak

M Manolya15 ‘baby&plus canyon travel sistem v2’ fiyat cok iyi de ürün nasıldır sizce ?
Canım buna da baktık.bu çift taraflı oldugu için iki parca olarak arabaya konuyor,puset hariç. Zaten ilk 9 ay bebekarabasında puset te bebek bize donük olcak,9 aydan sonra da karşıya bakar,çift yonden sırf tek parca arabaya koyabılmek için vazgecıyorum ben ,çunku tek basıma da tasıyabılmem ve kolay arabaya yerlestırebılmem lazım diye. Benim alcagım 180 derece yatmıyor sadece ,bu sıkıntı mı bılmıyorum.çift yonlu olanlarda 180 derece yatabılıyor

Ben de cok kararsız kaldım, bu arada sitede sizin alacağınız ciddi indirime girmiş

Merhaba kizlar bizimde cuma gunu ayrintili ultrasoundumuz vardi cok sukur her sey yolundaymis gelisimi sagligi yerindeymis massallah. Kız olduguda kesinlesti. Artik bundan sonra alisveris yapmaya baslarim ki basladim bile ebebekten :) insallah sizlerde guzel haberler alirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…