Hosgeldin canim :) ben hep prima kullandım, ilk doğduğu zaman primanin premium care olanı kullandım ama 3 4 aylikken pişik yaptı, prima aktive e geçtim, bezden çıkana kadar onu kullandım ben memnundum ama bez konusunda stok yapma derim. Cunku belki senin bebegine iyi gelmeyebilir yada bebegin cabuk buyur elinde kalir. Ben 0 1 2 3 numaraları sadece 1 ay kullandim 4 ve 5 uzun zaman daha sonra 6 numara ile bitirdik, benim kızım hızlı büyüdü. Ama mesela eltimin kızı 2 ve 3 numarayı çok kullandı belki 4 u hiç kullanmadı, kızı zayıftı, gelişimi daha yavaştı. O yüzden bana kalsa sadece yenidoğan bezi alırdım ama onu da yine çok değil önce 1 aylık filan alırdım. Bez yerine ıslak mendil uygun bulunca stoklayabilirsin mesela çünkü hep kullanicaksin :)Kizlar merhaba nasilsiniz? Kac zamandir yazamadim bakip cikiyordum. Tayinimi ilceden ile aldim. Okul secimi,ev secimi tasinma yerlesme derken cok yogun gecti son zamanlarim. Memleketteyim simdi de,yarin donerim insaAllah. Ozledim buralari☺ E bebekte indirim baslamis uygulamayi da indirdim. Bebek bezleri indirimdeymis. Prima 140 li var alayim diyorum.Sizler alacak misiniz cok bilgim yok iyi midir diye?
Evet doktor belirledi tarihiben 21+3 te yaptırdım 18-22 hafta arası diye biliyorum ama sen randevu alırken belirtmişsindir gününü ona göre vermişlerdir dimi?
İyi o zamanGeç değil. Aksine detaylıya gittiğimde doktor en iyi sonucu 22-24. Haftalar arası aldıklarını söylemişti :)
Doktorum verdi tarihiBen randevu almadan önce sordum ne zaman gelsem daha iyi olur diye 20-23 arası randevu alabilirsiniz dedi. Bende 21+6 ya aldım. Benim gittigim doktor böyle söyledi ama kendi randevu aldigin doktora yada yardımcısına danışsan daha iyi olur sanki
Hoşgeldin canım. Ben de prima care 1 numara aldım bir paket sadece. Onun dısında bebek arabası baktık bugun ,yarın ındırımde olcak bebek arabaları .bugun bi ön arastırma yaptık.joie litexrax 4 diye bi model tek elle katlanabılıyor ve arabaya koyunca az yer kaplıyor,1900 tl pusetli hosuma gitti gibi ,fakat yere cok yakın geldi oturma yeri diğerlerıne nazaran ve eşya koyma bolumu olan alt tarafı çok küçükgeldi.. bu marka modelı kullanan tecrubelı anneler yorum yaparsa sevınırım,yada onercekleri bşka marka model varsa.Kizlar merhaba nasilsiniz? Kac zamandir yazamadim bakip cikiyordum. Tayinimi ilceden ile aldim. Okul secimi,ev secimi tasinma yerlesme derken cok yogun gecti son zamanlarim. Memleketteyim simdi de,yarin donerim insaAllah. Ozledim buralari☺ E bebekte indirim baslamis uygulamayi da indirdim. Bebek bezleri indirimdeymis. Prima 140 li var alayim diyorum.Sizler alacak misiniz cok bilgim yok iyi midir diye?
Ben silivrideyim ya en yakın orası die.Aslında çok yerde var ama beylikduzundeki 2 katlı büyük bir mağaza:)
Canım hoşgeldin ,Allah saglıkla yine nasip etsın ınsallah,kızına da ömür versinİyiyim cnm toparlandim çok şükür kizimla daha çok ilgilenmeye basladim onunla olmak bana iyi geliyor buraya ara sira bakiniyorum genelde yorumda bulunmuyorum etiketlendigim için yazmistim herkese saglikli hamilelikler diliyorum
O zaman sorun olmazDoktorum verdi tarihi
Hemen karşısında babymall var ordada indirimler başladı, orayada bakabilirsinBen silivrideyim ya en yakın orası die.
Çok iyi canım senin adina sevindim rabbim sanada tekrardan hayirli bir evlat daha nasip etsin inşallahİyiyim cnm toparlandim çok şükür kizimla daha çok ilgilenmeye basladim onunla olmak bana iyi geliyor buraya ara sira bakiniyorum genelde yorumda bulunmuyorum etiketlendigim için yazmistim herkese saglikli hamilelikler diliyorum
Ben de o modeli almayı düşünüyorum iki arkadaşım da kullanıyor memnunuz dediler yarın tekrar bakıp karar vericem güzel bi indirim olucakHoşgeldin canım. Ben de prima care 1 numara aldım bir paket sadece. Onun dısında bebek arabası baktık bugun ,yarın ındırımde olcak bebek arabaları .bugun bi ön arastırma yaptık.joie litexrax 4 diye bi model tek elle katlanabılıyor ve arabaya koyunca az yer kaplıyor,1900 tl pusetli hosuma gitti gibi ,fakat yere cok yakın geldi oturma yeri diğerlerıne nazaran ve eşya koyma bolumu olan alt tarafı çok küçükgeldi.. bu marka modelı kullanan tecrubelı anneler yorum yaparsa sevınırım,yada onercekleri bşka marka model varsa.
Canım buna da baktık.bu çift taraflı oldugu için iki parca olarak arabaya konuyor,puset hariç. Zaten ilk 9 ay bebekarabasında puset te bebek bize donük olcak,9 aydan sonra da karşıya bakar,çift yonden sırf tek parca arabaya koyabılmek için vazgecıyorum ben ,çunku tek basıma da tasıyabılmem ve kolay arabaya yerlestırebılmem lazım diye. Benim alcagım 180 derece yatmıyor sadece ,bu sıkıntı mı bılmıyorum.çift yonlu olanlarda 180 derece yatabılıyor
Ben de cok kararsız kaldım, bu arada sitede sizin alacağınız ciddi indirime girmişCanım buna da baktık.bu çift taraflı oldugu için iki parca olarak arabaya konuyor,puset hariç. Zaten ilk 9 ay bebekarabasında puset te bebek bize donük olcak,9 aydan sonra da karşıya bakar,çift yonden sırf tek parca arabaya koyabılmek için vazgecıyorum ben ,çunku tek basıma da tasıyabılmem ve kolay arabaya yerlestırebılmem lazım diye. Benim alcagım 180 derece yatmıyor sadece ,bu sıkıntı mı bılmıyorum.çift yonlu olanlarda 180 derece yatabılıyor
Massallah canim kac ciktiki boyu?Kızlar selam görüş günümüzdü bugünÇok şükür yolunda herşey pırıl pırıl bi kız yatıyo içeride dedi biraz uzun olacak gibi dedi dr muz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?