- 10 Mayıs 2013
- 1.359
- 1.570
- 133
24cmMassallah canim kac ciktiki boyu?
Zaten o boy 1 aydan fazla kullanılıyo alabilirsinTesekkurler hepinize arkadaslar. Evet ben de 1 numarayi stoklamicam ama indirimde olan 140 tane diyor. 1 ayda 140 tane biter mi diye dusundurdu beni. Olmazsa alcam ya baya indirimli cunku. 40 i cikana kadar biter herhalde.
Evet canım ayrintiliyla daha da kesinlestirelimKız olduğu kesinleşti mi :))
Kesinleşti yazacaktım yaKız olduğu kesinleşti mi :))
Canım ben hiç bir numara kullanmadım bence direk iki al zayıf olursa bı paket bir alırsın 3 kilove üzeri olunca 1 numara çok olmuyor bende Prima premium care almisdim kızımda bunda da sanırım yine aynısını alicam sonrada norma Prima ya gecerimTesekkurler hepinize arkadaslar. Evet ben de 1 numarayi stoklamicam ama indirimde olan 140 tane diyor. 1 ayda 140 tane biter mi diye dusundurdu beni. Olmazsa alcam ya baya indirimli cunku. 40 i cikana kadar biter herhalde.
ilk ay cok bez degisiyor ben gunde 10 kez degistimi bilirim oyuzden 140 tane cok gelmez ama bazi bebekler 2 noya cok cabuk geciyor kilo kolay aliyor yinede cok stok yapmamak lazimTesekkurler hepinize arkadaslar. Evet ben de 1 numarayi stoklamicam ama indirimde olan 140 tane diyor. 1 ayda 140 tane biter mi diye dusundurdu beni. Olmazsa alcam ya baya indirimli cunku. 40 i cikana kadar biter herhalde.
benim bebegim 3.5 kilo dogdu ama 1 numarayo yaklasik 2 ay kullandimCanım ben hiç bir numara kullanmadım bence direk iki al zayıf olursa bı paket bir alırsın 3 kilove üzeri olunca 1 numara çok olmuyor bende Prima premium care almisdim kızımda bunda da sanırım yine aynısını alicam sonrada norma Prima ya gecerim
Bizimkide 21 cikti
Merhabalar bende ayrıntılı ultrason orada yaptırdım gecen hafta hangi doktoru acaba ve kac dk sürdü? İki tane perinatolog var da o yüzden soruyorum:) T tugba5234selam kızlar,
dün ayrıntılı ultrason çekildi şükür temiz güzel çıktı herşey dr dan memnun kaldım tavsiye ederim düşünen olursa perinotolog bezmialem hastanesinde sadece bacak damarları dar gözüktü buda benim doğuma yakın zamanda tansiyon yükselmesine neden olabileceği için coraspirin yazdı 32. haftaya kadar kullanmam lazımmış
Elinizden gelıyorsa ; stencillarla varolan renk uzerıne mavi desenler yapabılırsınız tek bir duvardaYa bebeğin odasını nasıl yapacağıma karar veremiyorum. Oda renginden başlayayım diyorum ama karar veremedim. Erkek diye masmavi bi odada istemiyorum.şuan oda krem gibi.boyamayıp sticker mı yapsam? Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu şekıldeYa bebeğin odasını nasıl yapacağıma karar veremiyorum. Oda renginden başlayayım diyorum ama karar veremedim. Erkek diye masmavi bi odada istemiyorum.şuan oda krem gibi.boyamayıp sticker mı yapsam? Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben malesef tayinci oldugumuzdan oda yapamicam ama gri daglarin oldugu bi bebek odasi gormustum cok guzeldi. Alt kisimda cok acik gri daglar yapmislardi. Gorsellerde denk gelirsin mutlaka. Boya yapmak istemezsen de kucuk raflarla ve az bi stickerla guzel olur benceYa bebeğin odasını nasıl yapacağıma karar veremiyorum. Oda renginden başlayayım diyorum ama karar veremedim. Erkek diye masmavi bi odada istemiyorum.şuan oda krem gibi.boyamayıp sticker mı yapsam? Siz ne düşünüyorsunuz?
Açıkçası tamamen mavi renk biraz demode oldu diyebilirim, sarı siyah ve gri renkli kombinler erkek bebek odalarına çok yakışıyor, yinede mavi olsun istersen açık mavi ile bej yada çok açık kahve tonları birbirine çok yakışıyorYa bebeğin odasını nasıl yapacağıma karar veremiyorum. Oda renginden başlayayım diyorum ama karar veremedim. Erkek diye masmavi bi odada istemiyorum.şuan oda krem gibi.boyamayıp sticker mı yapsam? Siz ne düşünüyorsunuz?
Merhabalr ben yaptirdim gulhiz karakasa 380 tl idi ankaradaMerhaba kizlar,
Allah bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Siz benden ileride oldugunuz icin sormak istedim. 3 hafta sonra.perinatoloji uzmanina kismetse gidecegim. Siz nerede, hangi hastanede kaca yaptirdiniz bilgisini benimle paylasabilir misiniz? Organ tarama oluyor sanirim sadece karindan ultrason degil mi tesekkurler.
Ben 5 kilo aldımYüksek kiloda hamile anneler kaç kilo aldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?