2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben Gazi Üniversitesinden bir profa gidiyorum özel muayenehanesine o yönlendirdi sıra aldım Perinatolojiden başka nasıl sıra alınır bilemiyorum direkt gidip alınır belki.
Tamam canım teşekkür ederim pts arayayım bakalım ne diyecekler yoksa gulhiz hanıma gideceğim 380 liraymış o

Ben almicam ama yengem mamajo kullandi cok memnundu. 3 asamada masaj yapiyormus sonra sut sagiyor demisti

Arkadaşım o kadar para vermeye gerek yok mochi diye süt pompası al o da çok iyiymiş diyor
Philips avent elektrikli aldım

Teşekkür ederim ben biraz daha araştırayım. Okula başladığımda bebeğim 2.5 aylık oluyor. Ondan sütümü sağıp bırakacağım
Aynı durum bende de vardı Eylül de ne yaparım diye karar kara düşünüyordum ama ablamın makinası varmış onu verecek ben derim hemen alma belki sütün olmaz bebek içmeyi red eder yazın da alabilirsin ben şahsen öyle düşünüyordum

Kkizlar bugun 20. Haftaya grdim bi kaç gündür biseyler hissediyorum sanki biri karnimi içten çekiyor gibi tekme gibi de olabilir bilmiyorum ilk gebelik bunlar bebegin hareketleri mi

Selam kızlar, bebeginizi gobek deligi civarında mı hıssedıyorsunuz, bana dr um biraz aşagıda dedi gobek delıgımın altlarında hissedıyorum sizlerın nssıl ?
Benim de aşağılarda oluyor, bazen kasikta bazen daha yukarilarda ve hala tam ayırt edemedigimi düşünüyorum. Ben yaklaşık 17 18. haftalardan beri bisiler hissediyorum ama hala emin olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…