Arkadaşım o kadar para vermeye gerek yok mochi diye süt pompası al o da çok iyiymiş diyorBen her şeyi almışım yahu bugün internetten göğüs pompası siparişi bile verdim indirimde bulunca
İki aşı mı oluyomuş sebebi var mı yoksa normalimi bu ?Aynen canım ıkıncı kez cagırdılardı.Gidınce ogrenmiş olucam muhtemelen ıkıncı aşı yapıcaklar.
Ay biz sonunda dün kesinleştirdik Ediz’e karar verdikErkek anneleriiiii, huuuuu :)) isim düşündünüz mü, belirlediniz mi? Bizde daha tık yok
Tamam canım teşekkür ederim pts arayayım bakalım ne diyecekler yoksa gulhiz hanıma gideceğim 380 liraymış oBen Gazi Üniversitesinden bir profa gidiyorum özel muayenehanesine o yönlendirdi sıra aldım Perinatolojiden başka nasıl sıra alınır bilemiyorum direkt gidip alınır belki.
Ben almicam ama yengem mamajo kullandi cok memnundu. 3 asamada masaj yapiyormus sonra sut sagiyor demistiİyi akşamlar bende şimdi onu soracaktım gruptan. Hangi markanın aldınız. Elektrikli mi Philips ebebek de bugün indirimde lansihon da indirimde hangisini alsam acaba kararsız kaldım. Kızlar tecrübeli anneler yada fikri olanlar yardım edebilir misiniz
Hıc sormadım ılk defa oldum bır ay sonra yıne gel dedıler o zaman sorcam yıne yapacaklarmı neden ıkıncı kez ogrenıcem. Normal olsa gerek.İki aşı mı oluyomuş sebebi var mı yoksa normalimi bu ?
Teşekkür ederim ben biraz daha araştırayım. Okula başladığımda bebeğim 2.5 aylık oluyor. Ondan sütümü sağıp bırakacağımBen almicam ama yengem mamajo kullandi cok memnundu. 3 asamada masaj yapiyormus sonra sut sagiyor demisti
Tetanoz dimi iki doz yapıyor sağlık ocağı ben de de 17.sinde ikinci doz için gidicemHıc sormadım ılk defa oldum bır ay sonra yıne gel dedıler o zaman sorcam yıne yapacaklarmı neden ıkıncı kez ogrenıcem. Normal olsa gerek.
İyi akşamlar bende şimdi onu soracaktım gruptan. Hangi markanın aldınız. Elektrikli mi Philips ebebek de bugün indirimde lansihon da indirimde hangisini alsam acaba kararsız kaldım. Kızlar tecrübeli anneler yada fikri olanlar yardım edebilir misiniz
Philips avent elektrikli aldımArkadaşım o kadar para vermeye gerek yok mochi diye süt pompası al o da çok iyiymiş diyor
Aynı durum bende de vardı Eylül de ne yaparım diye karar kara düşünüyordum ama ablamın makinası varmış onu verecek ben derim hemen alma belki sütün olmaz bebek içmeyi red eder yazın da alabilirsin ben şahsen öyle düşünüyordumTeşekkür ederim ben biraz daha araştırayım. Okula başladığımda bebeğim 2.5 aylık oluyor. Ondan sütümü sağıp bırakacağım
Ben de ilk etapta lansinoh manuel aldım,gerek olma durumuna gore ekektrıklıyı sonra da alabılırım,ama elımde iyi köyü bişey de bulunsun istedımPhilips avent elektrikli aldım
Emzirme urunu olarak pompa hariç hazırda bulunması gereken neler var tecrubelı anneler? Gogus ucu kremi,kalkan,gogus pedi,gogus ucu çıkarıcı fln almalımıyız şimdiden?Ben almicam ama yengem mamajo kullandi cok memnundu. 3 asamada masaj yapiyormus sonra sut sagiyor demisti
Aynen canım bende tam gobek deliği altlarında hissediyorum ama oyle güçlü degil zayif hareketlerSelam kızlar, bebeginizi gobek deligi civarında mı hıssedıyorsunuz, bana dr um biraz aşagıda dedigobek delıgımın altlarında hissedıyorum sizlerın nssıl ?
ilk gebelikte 2 doz sonraki yillarda 3 doz daha var her yil 1 doz vuruyorlar ozaman 10 yil boyunca koruyuculugu oluyormus saglik ocaginda anlatiyorlar 5 dozun hepsini olmanizi tavsiye ediyorlarİki aşı mı oluyomuş sebebi var mı yoksa normalimi bu ?
Evet bebek oKkizlar bugun 20. Haftaya grdim bi kaç gündür biseyler hissediyorum sanki biri karnimi içten çekiyor gibi tekme gibi de olabilir bilmiyorum ilk gebelik bunlar bebegin hareketleri mi
Değişiyor bazen kasıkta bazen biraz daha yukarda olabiliyor.Selam kızlar, bebeginizi gobek deligi civarında mı hıssedıyorsunuz, bana dr um biraz aşagıda dedigobek delıgımın altlarında hissedıyorum sizlerın nssıl ?
Benim de aşağılarda oluyor, bazen kasikta bazen daha yukarilarda ve hala tam ayırt edemedigimi düşünüyorum. Ben yaklaşık 17 18. haftalardan beri bisiler hissediyorum ama hala emin olamıyorumSelam kızlar, bebeginizi gobek deligi civarında mı hıssedıyorsunuz, bana dr um biraz aşagıda dedigobek delıgımın altlarında hissedıyorum sizlerın nssıl ?
Aynen göbek deliği civarında ve altında. Göbek deliğinin yanında kalp atisi mesela :)Selam kızlar, bebeginizi gobek deligi civarında mı hıssedıyorsunuz, bana dr um biraz aşagıda dedigobek delıgımın altlarında hissedıyorum sizlerın nssıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?