2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ay güle güle giysin inşallah sağlıcakla. Neler aldın. Bende ebebekten dün bugün baya bişey aldım bakalım nasıl gelecekler hiçbir fikrim yok hastane çıkışım hala yok bakalım neler olacak
Teşekkürler canım aldıklarımı yazdım bi arkadaşa zıbın falan havlusu da aradan çıktı ben ebebekte pek güzel şeyler göremedim sanki yani cıvıl den sipariş verince oraya pek bakmadım güzel gelirse yaz canım oradan da alırız bişeyler hastane çıkışı 10 lu mu bakıyorsun.

Bende de adetten önce rahimde çekilmeler kasılmalar batmalar vardı... adetim benim hep sancılı geçer ama bu başka ilk günümde kan pırtısı geliyordu ama şimdiye kadar gelmedi ilk kez oldu bu.. burdaki çoğu yorumuda okuyunca acaba bende onlar gibi olabilirmiyim diye düşünmeye başladım

10
1 tane 10 düşünüyorum 1 tane de isimli zıbın yastık seti düşünüyorum eğer fikrim değişmezse

Evde yapılan limon gibi testleri yaptım hepsi yalan benim yumurtlamam ayın sonunda biraz denk geldiği için acaba geç döllenmede olabilirmi üzerine adet oldum diyede düşündüm

Evde yapılan limon gibi testleri yaptım hepsi yalan benim yumurtlamam ayın sonunda biraz denk geldiği için acaba geç döllenmede olabilirmi üzerine adet oldum diyede düşündüm
Şuan kanamanız varsa test yapmayın bence kesilince bi test yapın hayırlısı olsun.

Benim bugün 21+6 günlüktü siz benden öndesiniz kilo 496 gram boyu 26 cm çıkto benimde sırtı dönüktü doktor göbeğimi salladı ağzıyla emme hareketi yapıyordu çok tatlıydı
Maşallah Rabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah

Hayırlısı olsun inşallah. Pıhtı varmıydı hatırlamıyorum açıkcası, dikkat etmedim hiç kanı görünce ihtimal bile vermemiştim gebeliğe. Hatta ekim adetim geç kalınca bi sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım. Onun öncesinde çatlamayan yumurtam ara ara kanama yapıyordu çünkü. Ekim adetim gecikince öğrendim. O zamanda 5 haftalıktı.

Erkek anneleriiiii, huuuuu :)) isim düşündünüz mü, belirlediniz mi? Bizde daha tık yok

Benim.tutmustu limon testi Banada bi arkadasim dedi ama suan kanamaniz varsa birsey yapmayın en sagliklisi kan vermek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…