2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canim joie anne yani diye cok begendim ama boyutu cok kucuk. 6 7 ay icin para vermek istemedim. Yoksa hem anne yani hem de park yatak ozellikleri var. 3 yasina kadar kullanmak istiyorum ben
Ben bunu aldım fermuar olayı yok ama boyutu güzel 65 e 95 anne yanı vardı aklımda ama çok küçüktü bunu aldım indirimden 414 tlye geldi

Eklentiler

• E70D77AF-DC66-4599-9374-64C9A66560C2.webp
    E70D77AF-DC66-4599-9374-64C9A66560C2.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 60
Ben bunu aldım fermuar olayı yok ama boyutu güzel 65 e 95 anne yanı vardı aklımda ama çok küçüktü bunu aldım indirimden 414 tlye geldi
Gule gule buyusun icinde insaAllah😊ben karar veremedim henuz ya. Bugun kraft compassa baktik 70 e 120 inanilmaz buyuk. Digerleri de kucuk😂biraz daha beklicem

Bugün
Canim joie anne yani diye cok begendim ama boyutu cok kucuk. 6 7 ay icin para vermek istemedim. Yoksa hem anne yani hem de park yatak ozellikleri var. 3 yasina kadar kullanmak istiyorum ben
Bugün mağazada baktığımız joie park yataklarında büyük boyutlu olanda vardı. 1079 TL indirimli fiyatı nasıl olur bilmiyorum. Bizim bu baktığımız modelden büyüktü baya. Size göndermek içinİnternet sitesinden baktım modeli yok

Kkizlar bugun 20. Haftaya grdim bi kaç gündür biseyler hissediyorum sanki biri karnimi içten çekiyor gibi tekme gibi de olabilir bilmiyorum ilk gebelik bunlar bebegin hareketleri mi
[/ gibQUOTE]

benimde ilk gebelik17 den beri hissediyorum suan disaridan bile gorunuyor tekmesi. Sende bir iki hAftaya daha net anlarsin artk bence.Pit pit cok ince segirme Gibi baslamisti benim

Selam kızlar, bebeginizi gobek deligi civarında mı hıssedıyorsunuz, bana dr um biraz aşagıda dedi🤔 gobek delıgımın altlarında hissedıyorum sizlerın nssıl ?
Merhaba. Ben genel olarak aşağıda hissediyorum. Göbek değilime yakın hissettiğim zamanlar çok az. Bebeğin yerleşim yeri biraz aşağıda olduğu için böyle sanırım. Ben de epey tedirgin oluyorum bu durumdan. Umarım yukarı doğru çıkar.

Aynen uzanırken daha cok bırde sabahları eşimi iş için uyandıracakken kaldırıyor tekmeliyor resmen. ☺ 20.haftaya girerken hıssettım ben. Yerım onun o patilerını ben 🥰
Bende 21.haftada hissettim yani bu 3 gündür tepikleri hissediyorum resmen oyun oynuyor orda cok farkli bi duyguymus tekmeyi hissetmeyene kadar anlamiyodum ama cok cok güzel bi his ;)) Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Insallah. Önce korktum hareketlerini hissetmeyince korkmuştum demekki anca hissediliyormus😍😍

Kizlar lohusa geceliklerinizi aldinizmi ben de yavaş yavaş alayim diyorum ama nerden alsam bilemedim nasil aldiniz alanlar varsa. Yani 3 lu takimlar var biz yaz dogumu yapica ama nasil alsak bilemedim trendyolda var baya güzel kumaslarini bilmedigim icin tereddut ettim

Aynı durum bende de vardı Eylül de ne yaparım diye karar kara düşünüyordum ama ablamın makinası varmış onu verecek ben derim hemen alma belki sütün olmaz bebek içmeyi red eder yazın da alabilirsin ben şahsen öyle düşünüyordum
Kusura bakmayın ama sütün olmaz diye bir şey söz konusu değil. Her annenin en az iki çocuğu doyuracak kadar sütü olur. Yeter ki bebek emsin.

Kızlar günaydın, benim bugün acayip başım dönüyor, sersem gibiyim, odaklanamıyorum hiçbir şeye normal mi bilemedim... Benim gibi olan var mı ??

Kizlar lohusa geceliklerinizi aldinizmi ben de yavaş yavaş alayim diyorum ama nerden alsam bilemedim nasil aldiniz alanlar varsa. Yani 3 lu takimlar var biz yaz dogumu yapica ama nasil alsak bilemedim trendyolda var baya güzel kumaslarini bilmedigim icin tereddut ettim
Lohusam.com da çok çeşit var sade ve bambu kumaş olarak catherine’s marka hoşuma gitti ama dantelli fln modeller de var tercihinize göre. ben lcw dan iki gecelik almıştım 20-30 liraya blackfriday de ama şimdi goto çekimi için güzel birsey almak istiyorum.

Ben de araştırıyorum... Sanırım lohusa seti şeklinde değil de bulduğum güzel kaliteli takımların büyük bedeni şeklinde alacağım. lohusa setleri çok çirkin geliyor bana :/

Kusura bakmayın ama sütün olmaz diye bir şey söz konusu değil. Her annenin en az iki çocuğu doyuracak kadar sütü olur. Yeter ki bebek emsin.
lutfen bu sekilde yorumlar yapmayin malesef bir damla sutu gelmeyen anneler de var sonra kendilerini eksik hissediyorlar benimde sutum.cok cok azdi pes etmedim 2 yasa kadar emzirdim neredeyse ama denemedigim.sey kalmadi sutum cogalmadi nasibi bukadarmis dedim cok sukur emdi mutlu oldum ama süt çok baska bir konu

lutfen bu sekilde yorumlar yapmayin malesef bir damla sutu gelmeyen anneler de var sonra kendilerini eksik hissediyorlar benimde sutum.cok cok azdi pes etmedim 2 yasa kadar emzirdim neredeyse ama denemedigim.sey kalmadi sutum cogalmadi nasibi bukadarmis dedim cok sukur emdi mutlu oldum ama süt çok baska bir konu

Gerekli araştırmaları yaparsanız eğer ihtiyacınız olan tek şey doğru bir şekilde emebilen bebektir. Bakın özellikle bastırarak söylüyorum DOĞRU şekilde emebilen bebek. Birşeyler yemek içmekten ziyade bu konuda çaba gösterilirse inanın olur. (Milyonda bir de olsa süt kanallarıyla ilgili sıkıntı olan anneleri tabi ki saf dışı bırakıyorum bu yorumları yaparken)
Ayrıca sütünüzün çoğalmadığını neye dayanarak söylüyorsunuz merakımdan soruyorum yanlış anlamayın. Yani memeleriniz dolup taşmadı da o yüzden mi bölyle düşünüyorsunuz ki eğer öyleyse çok yanılıyorsunuz çünkü bazı memeler terbiyelidir sadece çocuk emerken üretir, bazıları terbiye olmaz sürekli üretir.

Ben de araştırıyorum... Sanırım lohusa seti şeklinde değil de bulduğum güzel kaliteli takımların büyük bedeni şeklinde alacağım. lohusa setleri çok çirkin geliyor bana :/
Lohusa gecelıgınde ölcu nasıl oluyor,kendı bedenımızı mı alıyoruz,bedenımızden buyukmu

Back
X