- 15 Ocak 2016
- 178
- 205
- 103
kendi bedeninizi alıyorsunuzLohusa gecelıgınde ölcu nasıl oluyor,kendı bedenımızı mı alıyoruz,bedenımızden buyukmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendi bedeninizi alıyorsunuzLohusa gecelıgınde ölcu nasıl oluyor,kendı bedenımızı mı alıyoruz,bedenımızden buyukmu
Aslında büyük olması daha iyi 4 yasa kadar kullanabilir, tabi hala içinde yatmak isterseGule gule buyusun icinde insaAllahben karar veremedim henuz ya. Bugun kraft compassa baktik 70 e 120 inanilmaz buyuk. Digerleri de kucuk
biraz daha beklicem
Havalar sıcak olacağı için penye kumaş almak çok mantıklı, ben alt üst takımlı olandan almıştım daha önce ama elbise gibi de olsa iyi olurmuş doğumdan sonrada yine muayene ediyorlardı kullanım kolaylığı olurdu. Lohusam.Com da baya indirim vardı bakabilirsinKizlar lohusa geceliklerinizi aldinizmi ben de yavaş yavaş alayim diyorum ama nerden alsam bilemedim nasil aldiniz alanlar varsa. Yani 3 lu takimlar var biz yaz dogumu yapica ama nasil alsak bilemedim trendyolda var baya güzel kumaslarini bilmedigim icin tereddut ettim
Bende bebeğini emziremeyen bi anneyim ancak 40 gün filan emdi zorla, 9 gün hastanede kaldım hemşireler yardim ediyorlardı emzirmek için ama kızımla savaşıyorduk resmen hep eliyle itiyordu göğsümü biraz uğraşıp bırakıyordu, böylelikle az olan sütüm tamamen gitti, makina ile sağmaya denedim o da olmadi biraz süt geldikten sonra kan geliyordu. Yanı herkes emzirmek ister tabi ama bence üslup yanlış biraz. Ben kendimi eksik hissetmiyorum, nasibi bu kadarmış dedim ama yinede bu kadar çok insanin emzirememesi de tesadüf olamaz sadece 1 nedene bağlı olamaz.Gerekli araştırmaları yaparsanız eğer ihtiyacınız olan tek şey doğru bir şekilde emebilen bebektir. Bakın özellikle bastırarak söylüyorum DOĞRU şekilde emebilen bebek. Birşeyler yemek içmekten ziyade bu konuda çaba gösterilirse inanın olur. (Milyonda bir de olsa süt kanallarıyla ilgili sıkıntı olan anneleri tabi ki saf dışı bırakıyorum bu yorumları yaparken)
Ayrıca sütünüzün çoğalmadığını neye dayanarak söylüyorsunuz merakımdan soruyorum yanlış anlamayın. Yani memeleriniz dolup taşmadı da o yüzden mi bölyle düşünüyorsunuz ki eğer öyleyse çok yanılıyorsunuz çünkü bazı memeler terbiyelidir sadece çocuk emerken üretir, bazıları terbiye olmaz sürekli üretir.
Açıkçası üslubumda bir hata olduğunu düşünmüyorum. Ben de sorunlar yaşadım ama asla kendimi eksik hissetmedim çünkü benim de bebeğim reddetti. Ben "sütün olmazsa" denmesine çok karşıyım. Çünkü insanlar sütüm olmayabilir yani deyip bunu hemen kabul ediyorlar. Malesef herkes gerekeni yapmıyor, söylenen neyse ona bakıyor.Bende bebeğini emziremeyen bi anneyim ancak 40 gün filan emdi zorla, 9 gün hastanede kaldım hemşireler yardim ediyorlardı emzirmek için ama kızımla savaşıyorduk resmen hep eliyle itiyordu göğsümü biraz uğraşıp bırakıyordu, böylelikle az olan sütüm tamamen gitti, makina ile sağmaya denedim o da olmadi biraz süt geldikten sonra kan geliyordu. Yanı herkes emzirmek ister tabi ama bence üslup yanlış biraz. Ben kendimi eksik hissetmiyorum, nasibi bu kadarmış dedim ama yinede bu kadar çok insanin emzirememesi de tesadüf olamaz sadece 1 nedene bağlı olamaz.
Üslûp yanlış derken çok kesin bir ifade kullanılmış ve malesef hic birşey tek sebebe bağlı değil hayatımızda, aynı süt meselesinde olduğu gibi. Inşallah herkesin sütü olur ama olmazsa da bebek istemesede nasip meselesi yapacak birşey yok.Açıkçası üslubumda bir hata olduğunu düşünmüyorum. Ben de sorunlar yaşadım ama asla kendimi eksik hissetmedim çünkü benim de bebeğim reddetti. Ben "sütün olmazsa" denmesine çok karşıyım. Çünkü insanlar sütüm olmayabilir yani deyip bunu hemen kabul ediyorlar. Malesef herkes gerekeni yapmıyor, söylenen neyse ona bakıyor.
O mesajda sadece bebeğin reddetme ihtimaline karşın denseydi zaten ben sadece okuyup geçecektim.
Dediğim gibi ben de "sütüm olmazsa" denmesini çok yanlış buluyorum ve yanlış bulduğumuz şeyleri de ifade edebilmeliyiz bence.
İlk gebeliğiniz miBugün 20+1 tetenoz aşısını oldum 1 ay sonra 2. Doz yapılacak el dopleri ile kalp atışını dinledik cup cup atıyordu maşallah bu ara dans ediyor karnimda
Bisey sorucam canım simdi bu park yatak normal beşik gibi sallaniyormu ,sanki sabit duruyor gibime geldiBen bunu aldım fermuar olayı yok ama boyutu güzel 65 e 95 anne yanı vardı aklımda ama çok küçüktü bunu aldım indirimden 414 tlye geldi
Canım benim ilki de yaz doğumu 3lu takım aldım koridorlarda yürütüyorlar o zaman üstünü alıyordum kendime bakacak halde değildim üstüme bi şey bualsti vs diye ustle daha rahat ettim kısa kol pijama aldim gecelik seklinde almadimKizlar lohusa geceliklerinizi aldinizmi ben de yavaş yavaş alayim diyorum ama nerden alsam bilemedim nasil aldiniz alanlar varsa. Yani 3 lu takimlar var biz yaz dogumu yapica ama nasil alsak bilemedim trendyolda var baya güzel kumaslarini bilmedigim icin tereddut ettim
Evetİlk gebeliğiniz mi
Yok hayır sallanmıyor cnmBisey sorucam canım simdi bu park yatak normal beşik gibi sallaniyormu ,sanki sabit duruyor gibime geldi
kraftın bir modelini gördüm sallanıyorduYok hayır sallanmıyor cnm
Kraft çok büyüktü tercih etmedim o yüzden. Sallanma özelliği arayan bakabilir tabi.kraftın bir modelini gördüm sallanıyordu
boyutunun tercihini bilemem tabide Kraft calipso sallanıyor :)Kraft çok büyüktü tercih etmedim o yüzden. Sallanma özelliği arayan bakabilir tabi.
Kizlar lohusa geceliklerinizi aldinizmi ben de yavaş yavaş alayim diyorum ama nerden alsam bilemedim nasil aldiniz alanlar varsa. Yani 3 lu takimlar var biz yaz dogumu yapica ama nasil alsak bilemedim trendyolda var baya güzel kumaslarini bilmedigim icin tereddut ettim
Renk olarak ne tercih etceksınız, kuz bebekse pembe erkekse mavi mi ? Yoksa beyaz nı ,ben bitane de hastane cıkısı olarak dantellı süslü bi takım almayı düşünuyorum kızımaHavalar sıcak olacağı için penye kumaş almak çok mantıklı, ben alt üst takımlı olandan almıştım daha önce ama elbise gibi de olsa iyi olurmuş doğumdan sonrada yine muayene ediyorlardı kullanım kolaylığı olurdu. Lohusam.Com da baya indirim vardı bakabilirsin
Ben renk olarak düşünmüyorum gözüme güzel geleni alıyorumRenk olarak ne tercih etceksınız, kuz bebekse pembe erkekse mavi mi ? Yoksa beyaz nı ,ben bitane de hastane cıkısı olarak dantellı süslü bi takım almayı düşünuyorum kızımaaynı renk mi olsak