- 24 Kasım 2019
- 1.066
- 1.115
- 83
- 34
Güzel çıkar bence yaz mevsimi ürünleri güzel oluyor genelde bir de son zamanlar oluyor ya alışveriş daha zevkli olurmuş gibi geliyorBende beklemedeyim hatta lohusa takımları da belki yazlık güzel model çıkar diye bekliyorum bakalım:)
Doğrudur, eltim baya kulak çınlaması sorunu yaşamıştı hamileyken geçti sonra çok şükürAynen bazen Kulaklarım uğulduyo sanki kalp atışımdan ya
Bende öyle düşünüyorum bakalım:)Güzel çıkar bence yaz mevsimi ürünleri güzel oluyor genelde bir de son zamanlar oluyor ya alışveriş daha zevkli olurmuş gibi geliyor
Aynen canım biz de 2.5 senedir bekliyorduk hala hayal gibi geliyor çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsinbazen hala hamile olduğuma inanamadığım oluyor ya.size de oluyor mu ben zor kavuştuğum için mi? sonra alttan bir tekme yiyorum aha anne burdayım diye:)
Valla sorma ya. Benim 9/5 normal kendi tansiyonum biliyomusun :)) 8/4 e kadar yolu var :))) durabiliyorum yaniher akşam kontrol ediyorum tansiyonumu, 9/5 civarında; gündüz ayakta daha da düşüyor demek ki ... tuzlu yesem yükselirse diye korkuyom. iki yanı keskin bıçak gibi bu hamilelik :)
Dürüst olayım mı? Hiç bir şekilde. Doktor bana bi şurup yazdı ama kullanmıyorum. Direniyorum.Kızlar selam, midem yangın yeri imdaaat !!!yok böyle bir yanma nefesimi kesiyor resmen... midesi yananlar ne yapıyorsunuz nasıl geçiyor bu yanma ????
Kaç kilo aldın ki?Kızlar ben çok kilo aldım yaa tatlı yemek istiyorum yemiyorum artık dikkat etmeye başladım
Benimde yanmaya basladiginda hemen 1 tane elma yerim baya hafifletiyor canim sanki o yanan yerun uzerine örtü gibi geliyo yiyince sende deneKızlar selam, midem yangın yeri imdaaat !!!yok böyle bir yanma nefesimi kesiyor resmen... midesi yananlar ne yapıyorsunuz nasıl geçiyor bu yanma ????
Az önce ölçtüm kalp atışı 104 çıktı yüksek biraz.
Ben gitcegim günleri işaretledim :) dün gittim, yarın da gitcem. Bi de 22si ve 28iGünaydınlar bugün ebebekte temizleme pamuğu ıslak mendillerde ve beslenme ürünlerinde indirim var
Ben gitcegim günleri işaretledim :) dün gittim, yarın da gitcem. Bi de 22si ve 28i
Ben sürekli bakmıyorum dün tesadüfen baktım bir kere de sağlık ocağında yüksekti ama dedğiniz gibi tansiyonumda düşüktü.benim 110-120 lerde seyrediyor. 140lara çıktığı da oluyor. Bu esnada tansiyonum düşük oluyor. 3. ayımda kardiyolojiye gittim. Holter ile 24 saat takip yapıldı. Ritmim yüksek olduğu için ilaç önermek istedi. Doktorum da kullanabilirsin sorun olmaz dedi ama ben istemedim. Her ilacın bir yan etkisi oluyor az da olsa. Çarpıntım çok olunca biraz uzanıp su içmeyi tercih ediyorum. İyi geliyor. Tabi mutlaka doktorunuza söyleyin. Herkesin bünyesi farklıdır.
Yarın ne var canım indrimdebende hergün gece 12 den sonra bakıyorum alıyorum malum yaşadığım şehirde yok. Fırsatları degerlendirmek lazım şuana kadar baya bişey aldım ama hala gelmedi
Hayırlı olsun canim, sağlıkla gelsin insallahhsosmivida benimde kız bebek olduğu kesinleşti 20+5 390 gr cikti kızlar ben ilk günden beri sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum ve antibiyotik kullanıyorum bunun yanında usuttum ve çok ağır grip oldum bu kadar antibiyotik artık beni korkutuyor kullansam dert kullanmasam dert
Yarın ne var canım indrimde
GunaydinGünaydınlar bugün ebebekte temizleme pamuğu ıslak mendillerde ve beslenme ürünlerinde indirim var
Bende alacaktım gece ışığı yanan var onu begendim erkek kalmamış. O yüzden sonra alacağım onu sadece şimdilik beslenmeden biberon aldım onu da en küçügünden aldım belki aventi sevmezse diye korktum stoğa gerek yok gerekirse çıkar mağazadan alırım dedim. Pamuk aldım çok olarak 3 koliGunaydinavent emzikleri cok ovmusler. Alsam mi bilemedim ya kullanmazsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?