- 20 Mayıs 2010
- 253
- 187
- 303
bende gebeligin basindan beri 5 kez idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik kullandim hala tam bitmis degil baya azalmis gorunuyor ama icmesek daha tehlikeliymis bebegin kanina geciyormus enfeksiyon Allah korusunsosmivida benimde kız bebek olduğu kesinleşti 20+5 390 gr cikti kızlar ben ilk günden beri sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum ve antibiyotik kullanıyorum bunun yanında usuttum ve çok ağır grip oldum bu kadar antibiyotik artık beni korkutuyor kullansam dert kullanmasam dert
Aynen tam tarif etmişsiniz öyle olduktan sonra baya hareketleniyo sanki ben magnezyum da kullanıyorum arada bir.Ben çok iyi anlıyorum seni kalbim hızlanıyo karnım toplanıyo gibi oluyo sertleşiyo 30 sn kadar sürüyodur ben derin nefes alarak geçirmeyi öğrendim bu sefer. Bir de dikkat ettim bebeğim çok hareket edince ya da elimle karnıma çok dokununca da oluyo ama genelde kendi kendine aniden oluyo.
8 kilo aldım bende aynı tatlı devamlı istiyorumKızlar ben çok kilo aldım yaa tatlı yemek istiyorum yemiyorum artık dikkat etmeye başladım
Napıcaz kaç kiloyla kapatıcaz acaba su içsem yarıyor hamilelikten önce böyle değildim acaba balık yağı vitaminler demir ilaçları falan da mı kilo aldırıyor8 kilo aldım bende aynı tatlı devamlı istiyorum
Aynen öyle canım benim resmen hiç geçmedi 10 gn kullandım bitti ama sikaytlerim bitmedi sonra bir kaç gün sonra grip oldum kötü olunca gttim yine idrar yolu enfeksiyonu yine antibiyotik mecbur kullanıyorum tuvalete gimekten artık uyku diye bir şeyi unuttumbende gebeligin basindan beri 5 kez idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik kullandim hala tam bitmis degil baya azalmis gorunuyor ama icmesek daha tehlikeliymis bebegin kanina geciyormus enfeksiyon Allah korusun
Kilo almak yada almamak bazen elinde olmuyor ben normalde çok hızlı kilo alan bir insanım sindirimim çok yavaştır akşam 6 da yediğim yemeği sabah uyandığımda midemde sindiremediğimi hissederdim. Ama hamilelikte tam tersi oldu karnım sürekli acıkıyor ve hızlı sindiriyorum benim yaptığım hiç bir şey yok. O yüzden üzülmeyin sonra düzene girer herşey sağlıklı olsun yavrular yeterNapıcaz kaç kiloyla kapatıcaz acaba su içsem yarıyor hamilelikten önce böyle değildim acaba balık yağı vitaminler demir ilaçları falan da mı kilo aldırıyor
Bende oyleyim yaa anlamıyorum, çok dikkat ediyorum gibi geliyor ama 1 ayda 2 kilo almaya başladım artık bide ben çok hareketsizim onunda etkisi olabilir amaNapıcaz kaç kiloyla kapatıcaz acaba su içsem yarıyor hamilelikten önce böyle değildim acaba balık yağı vitaminler demir ilaçları falan da mı kilo aldırıyor
benim durduk yere kanamıyor ama zorlayınca oluyo birazKızlar selamsizinde ara ara burnunuz kanıyor mu? Benim 2 haftadır var bu durum.
Benim de 3 haftadir kan disariya akmiyor ama ici hep kanli. Cildim de cok kuru hamilelikten beri. Bence kuru havayla alakaliKızlar selamsizinde ara ara burnunuz kanıyor mu? Benim 2 haftadır var bu durum.
Merhaba benim hamileliğimin başından beri kanıyor burnum dr.m normal dedi ilk gebeliğimde de kanamıştı.Kızlar selamsizinde ara ara burnunuz kanıyor mu? Benim 2 haftadır var bu durum.
Her gün kanıyor neredeyseKızlar selamsizinde ara ara burnunuz kanıyor mu? Benim 2 haftadır var bu durum.
Valla hem ekşi h tatlı benim kizin boğazı benim gibi herşeyden istiyor ben normalde de çok yerim ama kilo almazdım hamileliklerimde hep çok kilo aldım ilk gebeligimde 26 ikincide 27 aldım bunda 30 falan alcam galibaNapıcaz kaç kiloyla kapatıcaz acaba su içsem yarıyor hamilelikten önce böyle değildim acaba balık yağı vitaminler demir ilaçları falan da mı kilo aldırıyor
Allah bağışlasın hepsiniValla hem ekşi h tatlı benim kizin boğazı benim gibi herşeyden istiyor ben normalde de çok yerim ama kilo almazdım hamileliklerimde hep çok kilo aldım ilk gebeligimde 26 ikincide 27 aldım bunda 30 falan alcam galibavitaminleri bileek bı gün içip bı gün içmiyorum ama yine de alıyorum kilo kızımda komple bırakmıştım vitamini ama yine de çok kilo aldım yapacak bişey yok sonra veririz inşallah ne diyelim
Evet malesefsosmivida sen kaç kilo aldın sanırım sende kilolu hamile kalmistin
Bende 86 ile kalmıştım 3 kilodayim gerçi grip oldum istahim yok o da etkiledi kilo almamak için artık porsiyon kontrolü yapıyorum son trimestirde bebek zaten yeterince alacakEvet malesefsanırım 7 kg aldım, 80 ile kalmistim
Ben 7 kilo almıştım 3830 doğmuştu oğlumAllah bağışlasın hepsinipeki bebisler kaç kilo civarı doğdular
Bence vitaminler kilo aldırmıyor doğuma kadar çok düzenli içiyorum 7 kiloyla doğuma gidiyorum ekmek makarna pirinç den Tiksiniyorum bol su içmeyle tamamlıyorumNapıcaz kaç kiloyla kapatıcaz acaba su içsem yarıyor hamilelikten önce böyle değildim acaba balık yağı vitaminler demir ilaçları falan da mı kilo aldırıyor
Çok iyi darısı bizeBen 7 kilo almıştım 3830 doğmuştu oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?