2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar bebek icin şampuan, pudra,bebe yağı, ve yumusatici ne marka kulla caksaniz ben hepsini dalin alayim diyorum varmi icinizde şu markayi al ben diger cocugumda denedim diyen
Yeni doğan için mustela şampuan oneririrm Dalin konak yaptı oğlumda kızımda mustela kullandım pudra kullanmadım hiç bebek yağı da jhonsons baby kullandım güzeldi yumuşatıcı kullanmayı önermiyorum narin tenlerine sadece dalan roxy toz sabun kullandim

Benim bazen çok kötü yanıyo bazen yanmıyo bahadır ıspanak yemedim canım
Benim bel kemiğin ağrıyo vajinadan bi ağrı oraya vuruyor anlamadım
Benim oğlan vajina kemiklerini yumrukluyor. O zaman ağrım oluyo. Biraz aşağıdaymış perinatalog öyle denişti

Kızlar bebek icin şampuan, pudra,bebe yağı, ve yumusatici ne marka kulla caksaniz ben hepsini dalin alayim diyorum varmi icinizde şu markayi al ben diger cocugumda denedim diyen
Bebek ürünlerinde ilk uni baby almıştım ben o zaman içeriği temizdi ama şimdi onada kimyasal bazı şeyler katmışlar. Bende muhendisinoglunu takip ediyorum genel olarak musteladan çok kişi memnun. Bir yerde okumuştum burda mi bilmiyorum ama birisi bebek şampuanı almış iyi bir markaydı ama bebeği hep ağlamış banyo yapıyorken, banyo yu sevmiyor diye düşünmüş sonra bir gün kendi denemis ve onuda yakmış şampuan. O yüzden mutlaka aldığınız ürünleri kendinizde test edin ne olur ne olmaz. Ben camasir deterjani olarak hep e bebek in ürünlerini kullandım zaten o zaman çok seçenek yoktu ama şimdi baya var. Bi ara dalinin yumuşaticisini kullanmıştım kutusu bitmeden bozulmuştu:/ birde granül olanlar tam erimiyor diyorlar o yüzden ben hep sıvı tercih ettim. Hâlâ da kızımın eşyalarını ayrı yıkıyorum. Bir çok markanın bebek deterjanı cıktı mümkün olduğunca kokusuz olması en iyisi.

Benim oğlan vajina kemiklerini yumrukluyor. O zaman ağrım oluyo. Biraz aşağıdaymış perinatalog öyle denişti
Bana aşağıda falan denediler detaylıda ama bazen aşağılarda hissediyorum değişik bi şekilde böyle alttan bi baskı oluyo tuhaf ya

Büyük ihtimal mustela alacagim canim herkes öneriyor, dalinden vaz gectim hani oda yillarin markasi iyi olmasa bunca sene auakta durmaz diye düşünüyordum ama hep zararlari olmuş alip kullananlarda o yuzden vaz gectim ,en iyisi ben mustelaya bakayim bi geniş çaplı

Gecen yıl anneler gününde baya indirime girmişti her yıl yapıyorlarmış bu yılda yaparlar diye düşünüyorum yapmazlarsa da o da bizim şanssızlığımız artık
Goldbirtek @pamukseker11 bende yamuna almıştım ilk doğumda kullandım bunda da aynı korseyi kullanacağım ☺ Hamilelik öncesi kendi bedenim ne ise onun 1 beden küçüğünü almıştım zaten hamilelikte de 7 kilo almıştım sorun olmamıştı

Herkese selamlar :)
Nihayet aşımı yaptırdım kızlar. Yalnız bende bu ara sürekli bi tansiyon düşmesi problemi başladı. Arada bi ufak baygınlıklar geçiriyorum ayağa kalktığımda falan. Türk filmlerindeki gibi elim alnımda ''ayh'' diye sizde de oluyor mu?

Aman dikkat et. Bende hiç öyle bişey yok. Bazen başım dönüyo ama belli belirsiz.

Hergün bi yer ağrıyo ya şimdi de böyle karnımda bi tuhaflık oluyo içim bi tuhaf oluyo böyle sanki kalp atışım hızlanıyo bazen böyle olduğunda karnım sertleşiyo sanki
Onu da söylemeyi unuttum benimde çarpıntım var bi kaç gündür, gittikçe zorlaşıyor

Malesef yılların markasida olsa icerikler ile oynuyorlar. Birde eskiye gore özellikle alerjiler çoğaldı, birine iyi gelen diğerine iyi gelmeyebilir, hangi marka olursa olsun mutlaka kendinde dene

her akşam kontrol ediyorum tansiyonumu, 9/5 civarında; gündüz ayakta daha da düşüyor demek ki ... tuzlu yesem yükselirse diye korkuyom. iki yanı keskin bıçak gibi bu hamilelik :)
Benimde genelde o civarlarda dün gece olctugumde 8/4 tu hatta ama beni çok etkilemiyor herhlde:)

Kızlar yaz bebeği giyimi çok zor gerçekten aldınız mı birşeyler 0-3 ay hemen küçülür mü? Bebeğin gelişimine de bağlı gerci ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…