Canım neresi bu
Evet canim alirsam gece parlayan alcam magazaya gidip ama kullanmazsa eve atar miyim diye bilemedim. Gidip alayim o halde ben deBende alacaktım gece ışığı yanan var onu begendim erkek kalmamış. O yüzden sonra alacağım onu sadece şimdilik beslenmeden biberon aldım onu da en küçügünden aldım belki aventi sevmezse diye korktum stoğa gerek yok gerekirse çıkar mağazadan alırım dedim. Pamuk aldım çok olarak 3 koli
Ben kendim soruyorum. Bakiyordur da bize soylemiyor ama sorarsan soylerler.Kızlar doktor rahim ağzı uzunluğunuza bakıyor mu ? Bakıyorsa ne sıklıkla bakıyor ?
Ebebek indirim katoloğuCanım neresi bu
Rica ederim ne demekEvet canim alirsam gece parlayan alcam magazaya gidip ama kullanmazsa eve atar miyim diye bilemedim. Gidip alayim o halde ben depamuk ben de paketli alcam islak mendil kullanmayi dusunmuyorum cunku. Biberon da chicco nun almistim onceden cam olan ama hastanede kucuk bi tane istiyorlarmis. Onu en kucuk boy alcam wee nin ucuz olanlardan. Tesekkur ederim
Benim 1 kere lekelenmem olunca baktı ..Kızlar doktor rahim ağzı uzunluğunuza bakıyor mu ? Bakıyorsa ne sıklıkla bakıyor ?
Benim kizim kullanmamistiGunaydinavent emzikleri cok ovmusler. Alsam mi bilemedim ya kullanmazsa diye
Her muayenede bakıyor, uzunluğuna ve kalinliginaKızlar doktor rahim ağzı uzunluğunuza bakıyor mu ? Bakıyorsa ne sıklıkla bakıyor ?
Maşallah baya büyümüş:)Kızlar ben randevumdan çıktım enfeksiyon vardı idrar geçmiş çok şükür kandaki sonuç henüz çıkmadı bebek de çok hareketlikilosu da 700 gr dedi inşallah tombik olur tabiki incelikle sağlıklı olması Sizlerde durum nasıl
Aynısı bana da oluyo canım sanırım onlar yalancı kasılmalar braxton hicks kasılmaları deniyor. İlk gebeliğimde de olurdu herhangi bir zararı olmadı. Düzenli aralıklarla olmadığı sürece korkma.Hergün bi yer ağrıyo ya şimdi de böyle karnımda bi tuhaflık oluyo içim bi tuhaf oluyo böyle sanki kalp atışım hızlanıyo bazen böyle olduğunda karnım sertleşiyo sanki
Gün içerisinde arada bir oluyor ya şuan olması normal mi erken mi başladı acabaAynısı bana da oluyo canım sanırım onlar yalancı kasılmalar braxton hicks kasılmaları deniyor. İlk gebeliğimde de olurdu herhangi bir zararı olmadı. Düzenli aralıklarla olmadığı sürece korkma.
Benim ilk gebeliğimde de 20.haftadan sonra başlamıştı bunda da başladı sanırım normal ama çarşamba günü randevum var doktoruma sorcam yine de. sen de istersen bir dahaki kontrolünde sorabilirsin.Gün içerisinde arada bir oluyor ya şuan olması normal mi erken mi başladı acaba
Soralım canım ben ne zaman giderim Bilmiyorum da geçen hafta detaylı için gitmiştim biraz bekleyip öyle gideyim dedim kendi doktoruna inşAllah bi sıkıntı yoktur yaBenim ilk gebeliğimde de 20.haftadan sonra başlamıştı bunda da başladı sanırım normal ama çarşamba günü randevum var doktoruma sorcam yine de. sen de istersen bir dahaki kontrolünde sorabilirsin.
Ben doktorumun yorumunu yazarım yine burdan. Bence sıkıntılı bir durum değil içini ferah tut.Soralım canım ben ne zaman giderim Bilmiyorum da geçen hafta detaylı için gitmiştim biraz bekleyip öyle gideyim dedim kendi doktoruna inşAllah bi sıkıntı yoktur ya
Tmm teşekkür ederim. İnşAllah ya bide bana sanki psikolojik gibi geliyor öyle olduğu aklıma gelince sanki dediğim gibi böyle içim bir tuhaf oluyor yani anlatamıyorum.Ben doktorumun yorumunu yazarım yine burdan. Bence sıkıntılı bir durum değil içini ferah tut.
Ben çok iyi anlıyorum seni kalbim hızlanıyo karnım toplanıyo gibi oluyo sertleşiyo 30 sn kadar sürüyodur ben derin nefes alarak geçirmeyi öğrendim bu sefer. Bir de dikkat ettim bebeğim çok hareket edince ya da elimle karnıma çok dokununca da oluyo ama genelde kendi kendine aniden oluyo.Tmm teşekkür ederim. İnşAllah ya bide bana sanki psikolojik gibi geliyor öyle olduğu aklıma gelince sanki dediğim gibi böyle içim bir tuhaf oluyor yani anlatamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?