Kızlar meraba, bugun jokerde phılıps avent urunlerı ındırımde ,biberonunu oneren var mı cam ve 120 ml olanı alsammı dıyorum , gogus pedi olarak kansinoh mı phılıps avent mı alsak ,kalkan almaya gerek yok sanırım duruma gore alcaz?
Kızlaaaar o değil de, ben şimdi araştırma konusunda bebek giyme-taşıma kısmına geçtim. Wrap sling mi? Kanguru mu? Tercihleri neye göre yapacaksınız? Yenidogandan 3. aya kadar hangi yöntemler uygun? Nelere dikkat edilmeli vs. .. bir de ev tipi anakucagi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir de bebek bakim çantası araştıran ya da öneren var mı (bitmiyor)
Bi hafta sonra kontorole gitcem sorarım o zaman artık sağol canım cevabın içinÖdem belirtisi gibi duruyor aslinda
Amin cumlemizinkini inşallahAllah bağışlasın hepsinipeki bebisler kaç kilo civarı doğdular
Çok şükür canım geçip gidiyor işteSelam kızlar nasılsınıznasıl geçiyor hamilelik
Sagıl canım uzun guzel yorumun içinavent manuel pompa almıştım ben. evde olduğum ve sürekli sağmadığım için manuel yetti. hiç acıtmıyor. biberonunu ve emziğini de aldım ama kızım kullanmadı. başka markaları da kullanmadı :) göğüs pedi tanıdığım bütün bebeği olan arkadaşlarım kullandı ama benim hiç ihtiyacım olmadı. yine de alın bulunsun. avent kalkan aldım. çok işime yaradı. emzirmeye başlayınca, yaklaşık 2. hafta civarı çok fena acıyor göğüsler. krem sürüp açıkta bırakmak gerekiyordu. ama arada misafir gelirse yanlarına da gitmem gerekiyordu. o zaman kremi sürüp, üstüne kalkanı takıp, giyinip öyle yanlarına çıkabiliyordum. krem silinmiyordu böylece.
bazıları emzirirken öbür göğüsten süt taşıyormuş. kalkanı o zaman da kullanıyorlarmış. bende hiç süt fazlası olmadığından öyle bir şey olmadı ama
Cuma günü bhcg yaptım 82 çıktıÇok şükür canım geçip gidiyor iştesen nasılsın tekrar bebiş düşünüyor musun
Emzik kullanan bebeğe bayılırım ve çok istedim iki çocuğum da almadı ağzına malesef keşke bu kullansaEmzik kullanıcak mısınız?
Maşallah canım ya rabbim tamamına erdirsinCuma günü bhcg yaptım 82 çıktıcinsiyet belli oldu mu
Maşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallahMaşallah canım ya rabbim tamamına erdirsinevet kızım olacak inşallah 13. Hafta da söyledi Dr . Bende temmuzda düşük yapmıştım Eylül'de tekrar hamile kalmıştım düşüğün ayağı içerde olur diyorlar herşey gönlünce olsun inşallah
Ya benim ilk bebek istemedi, uykusu içinde emme arzusu için sıkıntı yaşamadım. Ama bugün okudum birazda yok ani bebek ölümü riskini azaltıyomuş özellikle uykuda ve alt değiştirirken kullanılmasını tavsiye ediyolar. İçime oturdu. Alıcam ve zorla alıştırcam galiba :)Emzik kullanan bebeğe bayılırım ve çok istedim iki çocuğum da almadı ağzına malesef keşke bu kullansauyurken özellikle yoksa hep beni emzik yerine kullandilar
Ben yarın gidicem insallah detayliya şuan gittiğim doktor dikkat et kilon biraz fazla dedi o kadar. Normal kontrollerde bi sıkıntı olmadi bakalım ama ilk gebeligimde yine aynı kilolardaydım o zaman ki doktorum kilolu hiç sevmezdi, her seferinde uyarırdı. Yağlardan dolayı iyi gözükmüyor diye söylediği olmuştu. Dikkat ediyorum ama elimden ancak bu kadar geliyor napalim.peki ayrıntılı ultrasonda doktor kiloyla ilgili bir şey söyledi mi?
benimki karın yağlarımın fazla olduğunu söyledi. görmekte zorlandı. ultrason aletini baya bastırdı. hatta gerildim baya. biraz dinlen yine bakalım dedi. ilk hamileliğime başlarken çok zayıftım. şimdi ben de 80 ile hamile kaldım. nerdeyse hiç kilo almadım. ama sürekli kiloma dikkat etmemi söylüyor doktorlar :/
zaten daha bi kaç haftadır bebeği hissetmeye başladım. ilkinde çok erken hissetmiştim. yine karın yağlarım yüzünden sanırım.
Rica ederim, geçmiş olsunBi hafta sonra kontorole gitcem sorarım o zaman artık sağol canım cevabın için
Hayat kurtarıcı inşallah hemen alır:)Emzik kullanıcak mısınız?
Alıştıkları için bence onlara normal geliyordur, eminim onlar aradaki farkı yada senin uzulebilecegini anlamıyorlardır bile. Elinden geliyorsa takmamaya çalış. Eğer esin ve senin ailen sana daha özel davranıyorsa, onları çok düşüneme bence. Bu zamanlar hassas olduğumuz için çoğu seyi fazla takabiliyoruz. Bilinçli bir şekilde art niyet yoksa önemsemesen daha iyi olur.Kızlar bir şey merak ediyorum. Yanlış mı düşünüyorum. Bana yol gösterir misiniz ? Kv. Ve Kp 3 yıldır eltimin çocuğuna sürekli birşeyler alıyolardı . Şimdi ben hamileyim. Ve sürekli bana aldıklarından onlarada alıyolar. Ya zaten alacaklarını almışlar . Niye hala almaya devam ediyolar . Evlendiğimizdede bizden 3 ay sonra evlenmişlerdi gelin olduğumu hissedememiştim onların yüzünden şimdide mutluyum özel olmak istiyor insan yine onların yüzünden kendimi özel hissedemiyorumneden bu beni mutsuz ediyor . Benim annem mesala benim yavruma yoğunlaştı iki tane çok sevdiği iki torunuda yanında onlara yapmış yapacağını şimdi bana yapıyor . Buralardan çekip gidesim geliyor . Çok sinirleniyorum ve danışcak kimsem yok . Eşimde anlamıyor beni hemen yaa senin annenler yapmıyormu yok senin annenide görcez vs diyor
Maşallah tombis olmuşlar baya :)Amin cumlemizinkini inşallahoglum 35 haftalık 3kilo doğdu kızım 39. Hafta 4 kilo doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?