Gözün aydın, sağ salim sağlıkla kucağına alirsin inşallahCuma günü bhcg yaptım 82 çıktıcinsiyet belli oldu mu
Markasını bilmiyorum ama dün ebebekte alan gordum, indirim varmiydi ona da bakamadım.Motex çift bolmelı camasır sepetı almayı dusunuyorum,ındırıme gırer mi acaba
Evet kilot bez ama rahat mı bilmiyorum aldım için de zaten 9 10 tane var ek olarak uzun ped alırımEvet onlar şart. Yarasının acısı tahammül edilemez. Depend dediğin külot bez mi? Rahat mı acaba kullanışlı mı?
İnşallah bunda da öyle olurÇok güzel bebiş almış çoğunu maşallah
Alıştıkları için bence onlara normal geliyordur, eminim onlar aradaki farkı yada senin uzulebilecegini anlamıyorlardır bile. Elinden geliyorsa takmamaya çalış. Eğer esin ve senin ailen sana daha özel davranıyorsa, onları çok düşüneme bence. Bu zamanlar hassas olduğumuz için çoğu seyi fazla takabiliyoruz. Bilinçli bir şekilde art niyet yoksa önemsemesen daha iyi olur.
Aleykum selam. Gozun aydin cok sevindim. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinSelam kızlar nasılsınıznasıl geçiyor hamilelik
Canim oturup bunlari dusunursen emin ol hayatta takacak cok sey var. Hassas bir donemde oldugunu kabul ederek niyetlere bak sen. Ben hep insanlarin niyetlerine bakip olduklari gibi kabul etmeye calisiyorum ve kafam cok rahat oluyor. Takacak olursam dunyam zendana donuyor cok takiyorum. Kendine esine bak. Bu yasa geldik kimseden ilgi sevgi bekleme o zaman daha mutlu olacaksindir cunku ne istersen o konu yuzunden yipranirsin. Bebegine odaklan cok sukur bebis var onunla konusBilinçli bir şekilde art niyet olduğunu sanmıyorum . Çünkü onlar söylüyolar gizli gizli yapmıyolar . Onada aldık sanada aldık . Sürekli bunu duymaktan sıkıldım.Benim annem diğer torunlarına alacağını almış dediğim gibi şimdi sıra bende . Bir de saçma zaten bana alınınca onlarada alması . Benim ihtiyacım olacağı için alınıyor doğal olarak . Diğerleri keyfi . Madem para harcamak istiyor bu kadar gerçekten ihtiyacım olan şeyleri sorsa alsa daha iyi olur du diye düşündüm . Bunları yapınca herşey kafamda sıralanıyor hormon etkisimi artık bilemedimdüğünümdede hep onlarda evlenecek diye dutmaktan sıkılmıştım . Eşime ailesi hep baskı yapmış . Bunlar geliyor aklıma . Bunlar konuşulsada hiç bir değişiklik olmaz . Sadece herşeyi gizlerler o kadar . Ben kıskanç olurum hemen. Ama daha ilk beşik alacaz dediler şunu çok beğendik dedik hemen kıyas yaptılar onlara şu fiyata aldıl diye . Sonra biz üzülünce , vaz geçince . Kıyamayıp aldılar . Halbuki 3 yıldır onlara para harcıyolar ve hala devam ediyor bunun farkında değiller . Hep bize bir şey yapınca sanki çok büyük bir şey yapmışlar gibi düşünüp diğerine bir şey yapamıyoruz diye düşünüyolar . Ama su damlaya damlaya göl oluyor . Kv . Mesela internetten bir sürü şeyler gösterdi bundan şundan alacam kızım onlara ne aldıysam sanada alacam dedi . Beşik alındıktan sonra konusunu bir daha acmadı . Ben de kendimi beklemeye aldım . Hiç bir şey demeyecem . Şu sıralar mutsuzum ben ya
Beklentini düşük tutmaya calıs bence , evet sinir olmamak elde degıl ama zaten haksızlık varsa ortada o bi şekılde onlara da fayda etmez,goz olan maldan hayır gelmez.ama kayınvalıdenlerın durumu her toruna yardım edebılcek duzeydeyse dogdugundan buyune kadar sızınkıne de bişeyler yapacaktır ,tamam aldım bitti deyip kenara cekılmeyecektır belkide.Kızlar bir şey merak ediyorum. Yanlış mı düşünüyorum. Bana yol gösterir misiniz ? Kv. Ve Kp 3 yıldır eltimin çocuğuna sürekli birşeyler alıyolardı . Şimdi ben hamileyim. Ve sürekli bana aldıklarından onlarada alıyolar. Ya zaten alacaklarını almışlar . Niye hala almaya devam ediyolar . Evlendiğimizdede bizden 3 ay sonra evlenmişlerdi gelin olduğumu hissedememiştim onların yüzünden şimdide mutluyum özel olmak istiyor insan yine onların yüzünden kendimi özel hissedemiyorumneden bu beni mutsuz ediyor . Benim annem mesala benim yavruma yoğunlaştı iki tane çok sevdiği iki torunuda yanında onlara yapmış yapacağını şimdi bana yapıyor . Buralardan çekip gidesim geliyor . Çok sinirleniyorum ve danışcak kimsem yok . Eşimde anlamıyor beni hemen yaa senin annenler yapmıyormu yok senin annenide görcez vs diyor
Yaptığın yorum için teşekkür ederim canim . Dönem dönem beni hüzün üzüntü ağlamak bırakmıyor. O an neye denk gelirsem en çok ona takıyorum kafayıCanim oturup bunlari dusunursen emin ol hayatta takacak cok sey var. Hassas bir donemde oldugunu kabul ederek niyetlere bak sen. Ben hep insanlarin niyetlerine bakip olduklari gibi kabul etmeye calisiyorum ve kafam cok rahat oluyor. Takacak olursam dunyam zendana donuyor cok takiyorum. Kendine esine bak. Bu yasa geldik kimseden ilgi sevgi bekleme o zaman daha mutlu olacaksindir cunku ne istersen o konu yuzunden yipranirsin. Bebegine odaklan cok sukur bebis var onunla konusbaska seylere odaklan derim
Beklentini düşük tutmaya calıs bence , evet sinir olmamak elde degıl ama zaten haksızlık varsa ortada o bi şekılde onlara da fayda etmez,goz olan maldan hayır gelmez.ama kayınvalıdenlerın durumu her toruna yardım edebılcek duzeydeyse dogdugundan buyune kadar sızınkıne de bişeyler yapacaktır ,tamam aldım bitti deyip kenara cekılmeyecektır belkide.
Evet can sıkıcı şeyler malesef tabi içinde yaşayan sensin daha iyi bilirsin ama ben kendi ailemden biliyorum yeni bebege de alırlar eskilerede her zaman, hem alışmışlar hemde ayrımcılık olsun istemiyorlar büyükte olsa ona uygun birşey alıyorlar. Fiyat olarak kıyaslamak iyi değil tabiki zaten fiyatlar çok değişti, aslında en güzeli sana sorarak istediğini almak ama digerinede belki sormadan almışlardır, yine aynısı olsun istiyorlardır. Sen yinede canini sikmamaya çalış, düzelir inşallah herşeyBilinçli bir şekilde art niyet olduğunu sanmıyorum . Çünkü onlar söylüyolar gizli gizli yapmıyolar . Onada aldık sanada aldık . Sürekli bunu duymaktan sıkıldım.Benim annem diğer torunlarına alacağını almış dediğim gibi şimdi sıra bende . Bir de saçma zaten bana alınınca onlarada alması . Benim ihtiyacım olacağı için alınıyor doğal olarak . Diğerleri keyfi . Madem para harcamak istiyor bu kadar gerçekten ihtiyacım olan şeyleri sorsa alsa daha iyi olur du diye düşündüm . Bunları yapınca herşey kafamda sıralanıyor hormon etkisimi artık bilemedimdüğünümdede hep onlarda evlenecek diye dutmaktan sıkılmıştım . Eşime ailesi hep baskı yapmış . Bunlar geliyor aklıma . Bunlar konuşulsada hiç bir değişiklik olmaz . Sadece herşeyi gizlerler o kadar . Ben kıskanç olurum hemen. Ama daha ilk beşik alacaz dediler şunu çok beğendik dedik hemen kıyas yaptılar onlara şu fiyata aldıl diye . Sonra biz üzülünce , vaz geçince . Kıyamayıp aldılar . Halbuki 3 yıldır onlara para harcıyolar ve hala devam ediyor bunun farkında değiller . Hep bize bir şey yapınca sanki çok büyük bir şey yapmışlar gibi düşünüp diğerine bir şey yapamıyoruz diye düşünüyolar . Ama su damlaya damlaya göl oluyor . Kv . Mesela internetten bir sürü şeyler gösterdi bundan şundan alacam kızım onlara ne aldıysam sanada alacam dedi . Beşik alındıktan sonra konusunu bir daha acmadı . Ben de kendimi beklemeye aldım . Hiç bir şey demeyecem . Şu sıralar mutsuzum ben ya
Aleykum selam. Gozun aydin cok sevindim. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
Ela bende düşünmüştüm, çok naif bir isim, söylenişi güzelKızlar benım gıbı isim netlestırneyen var mı hala? Bilge nasıl bir isim sizce yada ela?
2 isimde güzelKızlar benım gıbı isim netlestırneyen var mı hala? Bilge nasıl bir isim sizce yada ela?
Sen ne koycaksın canım ? Karar verdın miEla bende düşünmüştüm, çok naif bir isim, söylenişi güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?