2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

Bilinçli bir şekilde art niyet olduğunu sanmıyorum . Çünkü onlar söylüyolar gizli gizli yapmıyolar . Onada aldık sanada aldık . Sürekli bunu duymaktan sıkıldım.Benim annem diğer torunlarına alacağını almış dediğim gibi şimdi sıra bende . Bir de saçma zaten bana alınınca onlarada alması . Benim ihtiyacım olacağı için alınıyor doğal olarak . Diğerleri keyfi . Madem para harcamak istiyor bu kadar gerçekten ihtiyacım olan şeyleri sorsa alsa daha iyi olur du diye düşündüm . Bunları yapınca herşey kafamda sıralanıyor hormon etkisimi artık bilemedim düğünümdede hep onlarda evlenecek diye dutmaktan sıkılmıştım . Eşime ailesi hep baskı yapmış . Bunlar geliyor aklıma . Bunlar konuşulsada hiç bir değişiklik olmaz . Sadece herşeyi gizlerler o kadar . Ben kıskanç olurum hemen. Ama daha ilk beşik alacaz dediler şunu çok beğendik dedik hemen kıyas yaptılar onlara şu fiyata aldıl diye . Sonra biz üzülünce , vaz geçince . Kıyamayıp aldılar . Halbuki 3 yıldır onlara para harcıyolar ve hala devam ediyor bunun farkında değiller . Hep bize bir şey yapınca sanki çok büyük bir şey yapmışlar gibi düşünüp diğerine bir şey yapamıyoruz diye düşünüyolar . Ama su damlaya damlaya göl oluyor . Kv . Mesela internetten bir sürü şeyler gösterdi bundan şundan alacam kızım onlara ne aldıysam sanada alacam dedi . Beşik alındıktan sonra konusunu bir daha acmadı . Ben de kendimi beklemeye aldım . Hiç bir şey demeyecem . Şu sıralar mutsuzum ben ya

Canim oturup bunlari dusunursen emin ol hayatta takacak cok sey var. Hassas bir donemde oldugunu kabul ederek niyetlere bak sen. Ben hep insanlarin niyetlerine bakip olduklari gibi kabul etmeye calisiyorum ve kafam cok rahat oluyor. Takacak olursam dunyam zendana donuyor cok takiyorum. Kendine esine bak. Bu yasa geldik kimseden ilgi sevgi bekleme o zaman daha mutlu olacaksindir cunku ne istersen o konu yuzunden yipranirsin. Bebegine odaklan cok sukur bebis var onunla konusbaska seylere odaklan derim

Beklentini düşük tutmaya calıs bence , evet sinir olmamak elde degıl ama zaten haksızlık varsa ortada o bi şekılde onlara da fayda etmez,goz olan maldan hayır gelmez.ama kayınvalıdenlerın durumu her toruna yardım edebılcek duzeydeyse dogdugundan buyune kadar sızınkıne de bişeyler yapacaktır ,tamam aldım bitti deyip kenara cekılmeyecektır belkide.

Yaptığın yorum için teşekkür ederim canim . Dönem dönem beni hüzün üzüntü ağlamak bırakmıyor. O an neye denk gelirsem en çok ona takıyorum kafayı bebişimle konuşuyorum ama bunları anlatmıyorum o da sinir olmasın doğru söylüyorsun kendimi üzmekten başka bir şey değil

Haklısın canım beklentisi olan biri değilim aslında ama duygusalım . Sürekli kendimi değersiz hissediyorum ve üzülüyorum. . Üzülüncede en ufak şey gözüme batıyor. Çünkü hemen kendimi değersiz hissediyorum , beni kimse sevmiyor , kimse beni düşünmüyor tek başimaýım kimsem yok . Bunalıma giriyorum resmen sankj hiç duymasam daha mutlu olurmuşum gibi geliyor . Aklı selim bir haldeyken amann boşyere düsünuyormusum diyorum öyle

Merhaba kızlar biz bugun detaylı ultrasyona gırdık. Şükürler olsunki hersey cok guzel dedı doktorumuz. Çok hareketlı bir oğluşum var. Yuzunu gostermedı baya cabaladık sonunda bıraz gosterdı. Rahım uzunlugu vs hepsi ıyı dedi erken dogum riski tasımıyor dedı. Bebeğin eşi boyu kilosu kemık bobrek kalp tum organlar ayak parmaklar topuk dirsek pipisi Allahım buyuk bır mucıze bunlar. Resımlerınıde verdı hatta ıkı hafta sonra gel kontrolumuzu tamamlamış olalım kontrol amaclı tekrar cagırıyoruz bız dedı harıka dedım yıne gorcem net bır sekılde. Allaha şükürler olsun. Allah her ısteyene nasıp etsın inşaallah saglıcakla kavusalım.
Cok bambaska duygu ve aynı eşime benzıyor Çok mutluyum. Rabbım herkese hayırlısını yasatsın bu guzel duyguların.

Evet can sıkıcı şeyler malesef tabi içinde yaşayan sensin daha iyi bilirsin ama ben kendi ailemden biliyorum yeni bebege de alırlar eskilerede her zaman, hem alışmışlar hemde ayrımcılık olsun istemiyorlar büyükte olsa ona uygun birşey alıyorlar. Fiyat olarak kıyaslamak iyi değil tabiki zaten fiyatlar çok değişti, aslında en güzeli sana sorarak istediğini almak ama digerinede belki sormadan almışlardır, yine aynısı olsun istiyorlardır. Sen yinede canini sikmamaya çalış, düzelir inşallah herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…