Ben ek olarak göğüs kremi göğüs pedi depend hasta bezi aldım bunları videolar da çok tavsiye etmişlerBiz bugün e-bebeğe gittik. Joie park beşik aldım indirimden. Kubbie modelini. İçine yatak aldım. Kıyafetlerimizi aldık. Hastane ve sonrasında bizi bir süre idare edebilecek kadar. Bezi mendili ve ateş ölçeri kaldı. Bir de benim ihtiyaçlarım. Sizin eksikleriniz, şunu aldım tavsiye ederim diyebileceğiniz ürünler varmı? Sanki herşey lazımmış gibi geliyo
Ben de gittim e bebeke. Ben ara ara alıyorum zaten bi şeyler artık lükse geçmeye başladımBiz bugün e-bebeğe gittik. Joie park beşik aldım indirimden. Kubbie modelini. İçine yatak aldım. Kıyafetlerimizi aldık. Hastane ve sonrasında bizi bir süre idare edebilecek kadar. Bezi mendili ve ateş ölçeri kaldı. Bir de benim ihtiyaçlarım. Sizin eksikleriniz, şunu aldım tavsiye ederim diyebileceğiniz ürünler varmı? Sanki herşey lazımmış gibi geliyo
İnsan baktıkça heyecanlanıyor demiBen de gittim e bebeke. Ben ara ara alıyorum zaten bi şeyler artık lükse geçmeye başladımzaman geçmiyor başka türlü yahu
Kesinlikle :) bi an önce sağlıkla gelseler de heyecanımızı onlara versekİnsan baktıkça heyecanlanıyor demiben evde aldıklarımı hergün bakıyorum eşim dalga geçiyor diyor ebebek joker olsa bu memlekette çıkmazdın diyo gerçi sitelerinden çıkmıyorum
Bende ayrıntılıda çektikleri resme bakıyorum burnu aynı benimki gibi top gibiydiGoldbirtek bir de ben nasıl göründüğünü falan çok merak ediyorum. Bütün gün bebek resimlerini inceliyorum acaba hangisine benziycek diye :)
Orası öyle. Bütün gün gidemesem bile elimde telefon civil-joker-ebebek uygulamaları arasında gidip geliyorum. Ama kullanılmayacak bir köşede kalacak şeyleri alıpta bütçeyi sarsmak istemiyorum açıkcasıBen de gittim e bebeke. Ben ara ara alıyorum zaten bi şeyler artık lükse geçmeye başladımzaman geçmiyor başka türlü yahu
Amin inşallah bakalım bunda kaç kilo alıcam şu an 4 kilo totaldeÇok iyi darısı bize
Bende 1.700 almışımAmin inşallah bakalım bunda kaç kilo alıcam şu an 4 kilo totalde
bana doktor gunde 1 limonu sikip suyuma katmami onerdi dogal dezenfektan oldugu icin ilacin etkisini artiriyormus yaptigimdan beri daha rahatladim sanki o sondaki aci olayim bitti en.azindan hala cok sık gidiyorum ama acimamasina bile sukrediyorumAynen öyle canım benim resmen hiç geçmedi 10 gn kullandım bitti ama sikaytlerim bitmedi sonra bir kaç gün sonra grip oldum kötü olunca gttim yine idrar yolu enfeksiyonu yine antibiyotik mecbur kullanıyorum tuvalete gimekten artık uyku diye bir şeyi unuttum
benimde kaniyor ilk gebeligimde de kanamisti 20 haftadan itibaren kan damarlari genislediginden oluyor demisti doktorum endiselenecek bir durum degilmisKızlar selamsizinde ara ara burnunuz kanıyor mu? Benim 2 haftadır var bu durum.
Günaydın :) ne güzel. Ben de tam tersini hissediyorum, bazen oynadığında elimi koyuyorum hemen duruyor galiba şaşırıyorKızlar ben bebegimle artık iletişime geçtim özellikle sabah ve akşam sırt üstü yatarken karnima dokundukca o da tekme atıyor mükemmel.bir duygu allah herkese nasip etsin eşim de kiziyor bırak belki çocuk uuuyodur ne rahatsız ediyorsun diye ama ben onu hissetmekten öyle mutlu oluyorum ki müthiş bir sey
Aynen hissederken , eşimin elını ne zmn karnıma koyuyorum sus tıp oynuyo şımarıklar ya:))Ne g
Günaydın :) ne güzel. Ben de tam tersini hissediyorum, bazen oynadığında elimi koyuyorum hemen duruyor galiba şaşırıyor
Bizimkiler yalnız kalmayı sevıyo galıba:))Ne g
Günaydın :) ne güzel. Ben de tam tersini hissediyorum, bazen oynadığında elimi koyuyorum hemen duruyor galiba şaşırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?