Geçmiş olsun inşallah önemli bir sorun olmaz, belki kum yada taş varsa onlarda da kan çıkabiliyor. Ben daha önceki gebeligimde de yaptırdım zaten, başka bi arkadaş yaptırmak istemeyince öyle söylemiştim:) benim daha önce normal kan tahlilinde sınıra yakın çıkınca evde takip et dedi doktor iyi cıktı bakalım, bir daha ne zaman yükleme ister bilmiyorum :)Ben adam akilli kime sorduysam yaptirmami onerdi bende asiri istah ve tatliya duskunluk de vardi. Icigimiz seker oraniyla benim gunluk yedigim tatli oranini karsilastirdi esim ve cok bi fark olmadi ben de yaptirdim. Zaten onu ictigim gun tatlidan sogudum. Cok sukur normal cikti ama benim idrarimda kan cikti kizlar doktor suda eriyen ilactan verdi bi kac gun sonra tekrar yaptiricam tahlil
AminnOraası öyle. Annelik yürek sızısı. Yaş farkıda olunca ilgi alanları farklı olucak biri oyun isterken biri sosyalleşme ihtiyacıyla arkadaşlarıyla falan açıkcası gözüm korkuyor şimdiden. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Annelerimizden Allah razi olsun, bende annemlerde geciyorum bu sureci, cocuk olunca cunku zor oluyor.Annem sağ olsun olmazsa bitmiştim ben kızıma o bakıyor zaten ben işteyken
onu heyet vermiyor ki ben ilk dogumunda aldim kadin dogum doktorunuz veriyor dogum raporu oldugu icin heyete gerek yok.Canım bu dedıgım heyet raporu degıl . Dogum oncesı 8 hafta dogum sonrası 8 hafta calısmıycaksın ya , o suredekı rapor bu konustugumuz
Aynen ya benim de zor geçiyor Allah yardımcımız olsun benim kızım daha 2,5 yaşında ama sürekli birlikte oynamak istiyor çalışıyorum bu halimle ev iş çocuk mahvoldum
Gulu gule kullan. Wee well abimler kullaniyor memnunlar baya. Ben de alacaktim telsiz ama baktim evde tek basimayim almadim. Bakici tutunca kamera alcam insaAllah.İnternetten rastgele denemeden telsiz aldım sesi çok güzel hiç cızırtı yok odalar arasında da denedim. Almak isteyenlere fikir olsun
Eki Görüntüle 2594315
Haklısın canım aynen yA aminn inşallahAnnelerimizden Allah razi olsun, bende annemlerde geciyorum bu sureci, cocuk olunca cunku zor oluyor.
Bende ilk kameralı düşündüm ilk bunu deneyeyim sonrası Allâh kerimGulu gule kullan. Wee well abimler kullaniyor memnunlar baya. Ben de alacaktim telsiz ama baktim evde tek basimayim almadim. Bakici tutunca kamera alcam insaAllah.
Aynen ya gerçekten de ikisi birlikte bakalım nasıl olacak ben de merak ediyorum benimki de gece beni yanına çağırıyorbenim kizimda 2.5 yasinda mahvediyor beni .gercekten surekli oyun istiyor hic yakami birakmiyor son gunlerde gece bile uykudan uyaninca illa beni istiyor babasini kabul etmiyor dogunca ne yapicaz hic bilmiyorum
Benimki 21+6 da 460 gr di. Aramızda 2 hafta var tabi ama yazayım dedim :) özellikle birşey yemiyorum öyle birşey varmıdır o da çok mantıklı gelmiyor ama bazıları kaşar ve muz diyorlardı.arkadaşlar bebekleriniz kaç gram bu hafta larda kilo alması için özellikle yediğiniz bir şey varmı
Ben de cok duzenli yemek yemedigim icin en azindan kasar yemege calisiyorum. Bir de gunde 1 tane muz. Duyduklarim muz,kasar ve portakal suyuydu bebege kilo aldiran.arkadaşlar bebekleriniz kaç gram bu hafta larda kilo alması için özellikle yediğiniz bir şey varmı
Ben en son 20+3 de gittim o zaman 414 gr dı sürekli yediğim çiğ badem fındık ceviz muz ve yoğurt ( köy yoğurdu) kırmızı et ayva elmaarkadaşlar bebekleriniz kaç gram bu hafta larda kilo alması için özellikle yediğiniz bir şey varmı
Özellikle yaptığım bişey yok. Ana kemiksuyuna çorba ve deveci armudunun yararlı olduğunu duymuştum.arkadaşlar bebekleriniz kaç gram bu hafta larda kilo alması için özellikle yediğiniz bir şey varmı
Anladim canim tokluk olcmedim ama açlık sınırda dediğin gibi sagol canim rahatladim biraz. Şekerden korkuyrum cokCanım zaten benimde senin gibi açlık sinir tokluk normal bir şey çıkmaz korkma çıksa dahi diyetle düzene sokuluyor insülin en son çare oluyor zaten şekerin o kadar yüksekse anlarsın kontrol altında olmak her zaman iyi 24 ile 28. Hafta arası yapılıyor
Al al canim birseu olmaz ben aldim valla. Saçım cok çabuk yaglaniyo mecbur alıyorum 2 3 güne birTeşekkürler kizlar rahtlikla duş alabilirim sagolun
Aynen arkadaş karıştırdı galıba konularıonu heyet vermiyor ki ben ilk dogumunda aldim kadin dogum doktorunuz veriyor dogum raporu oldugu icin heyete gerek yok.
Boyu kaçtı canım ,asıl son ay onemlı galıba kılo alması acısından.bu haftalarda hepsi ortalamada gıdıyor,son ay bellı edıyor bıraz dogum kılosunu sanırımBenimki 21+6 da 460 gr di. Aramızda 2 hafta var tabi ama yazayım dedim :) özellikle birşey yemiyorum öyle birşey varmıdır o da çok mantıklı gelmiyor ama bazıları kaşar ve muz diyorlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?