2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Geçmiş olsun inşallah önemli bir sorun olmaz, belki kum yada taş varsa onlarda da kan çıkabiliyor. Ben daha önceki gebeligimde de yaptırdım zaten, başka bi arkadaş yaptırmak istemeyince öyle söylemiştim:) benim daha önce normal kan tahlilinde sınıra yakın çıkınca evde takip et dedi doktor iyi cıktı bakalım, bir daha ne zaman yükleme ister bilmiyorum :)

Aminn Bazıları kabullenmekte zorlanıyor bazilarida anne gibi bakıyor, inşallah seninkide yardımcı olur :)

benim kizimda 2.5 yasinda mahvediyor beni .gercekten surekli oyun istiyor hic yakami birakmiyor son gunlerde gece bile uykudan uyaninca illa beni istiyor babasini kabul etmiyor dogunca ne yapicaz hic bilmiyorum
Aynen ya benim de zor geçiyor Allah yardımcımız olsun benim kızım daha 2,5 yaşında ama sürekli birlikte oynamak istiyor çalışıyorum bu halimle ev iş çocuk mahvoldum

İnternetten rastgele denemeden telsiz aldım sesi çok güzel hiç cızırtı yok odalar arasında da denedim. Almak isteyenlere fikir olsun
Eki Görüntüle 2594315
Gulu gule kullan. Wee well abimler kullaniyor memnunlar baya. Ben de alacaktim telsiz ama baktim evde tek basimayim almadim. Bakici tutunca kamera alcam insaAllah.

benim kizimda 2.5 yasinda mahvediyor beni .gercekten surekli oyun istiyor hic yakami birakmiyor son gunlerde gece bile uykudan uyaninca illa beni istiyor babasini kabul etmiyor dogunca ne yapicaz hic bilmiyorum
Aynen ya gerçekten de ikisi birlikte bakalım nasıl olacak ben de merak ediyorum benimki de gece beni yanına çağırıyor

arkadaşlar bebekleriniz kaç gram bu hafta larda kilo alması için özellikle yediğiniz bir şey varmı
Benimki 21+6 da 460 gr di. Aramızda 2 hafta var tabi ama yazayım dedim :) özellikle birşey yemiyorum öyle birşey varmıdır o da çok mantıklı gelmiyor ama bazıları kaşar ve muz diyorlardı.

Anladim canim tokluk olcmedim ama açlık sınırda dediğin gibi sagol canim rahatladim biraz. Şekerden korkuyrum cok

Benimki 21+6 da 460 gr di. Aramızda 2 hafta var tabi ama yazayım dedim :) özellikle birşey yemiyorum öyle birşey varmıdır o da çok mantıklı gelmiyor ama bazıları kaşar ve muz diyorlardı.
Boyu kaçtı canım ,asıl son ay onemlı galıba kılo alması acısından.bu haftalarda hepsi ortalamada gıdıyor,son ay bellı edıyor bıraz dogum kılosunu sanırım

Kizlar anne bebek cantasi aldiniz mi? Cantalara normalde de cok duskunum ve hala tam begenemiyorum bakim cantasini Jokerde kraft in cantalari guzel gibi ama biraz daha bekleyeyim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…