Bende ilk defa bu gebeligimde çok tatlı yiyorum, bende dayanamıyorum malesef kesin ondan kilo aldımBenim tokluk şekerim 96 çıktı iyi sanırım tatlıya dayanamıyorum hergun tatlı yapıyorum bir günlük bile olmicak hemen yapıp yicem ertesi gün tekrar nolcak tatlı zaafım
bence ilk onu almak lazimOzamsn en az 2 takım alalım.bu arada ‘depend’ e hayat kurtarıcı dıyolar, onu almak lazım kesin
heyet raporu almak cok zor ama hic bi hastanede bebegine kendin bak diye 4 ay heyet raporu vermez40 gün tek doktor rapor hakkımız var bir de 40 +40 gibi (uzatilabilir) heyet raporuyla 4 ay yapar bu şekilde düşünüyor sanırım canim
ben sezeryanda kullandim dogum ne sekilde olursa olsun yaklasik 40 gun regl olur gibi kanama devam ediyor ama ilk 9 10 gun regl den biraz daha fazla oluyorsadece normal doğumda mı kullanmak gerekiyor yoksa sezaryende de mi kullanılıyor
Evet doğru okudun canım. Açıklamasınıda şöyle yaptı; kan dolaşımını iltihaplı bölgede hızlandırdıkça iyileşmesi ve iltihabın atılması için bir yöntem. Ve tuzlu suyla gargaraFırçalayıp kanatmanı mı dogru okudum demi canım ? Emın olmak istedım,ben de oyle yapayım en azından şimdilik
Canım bu dedıgım heyet raporu degıl . Dogum oncesı 8 hafta dogum sonrası 8 hafta calısmıycaksın ya , o suredekı rapor bu konustugumuzheyet raporu almak cok zor ama hic bi hastanede bebegine kendin bak diye 4 ay heyet raporu vermez
Saol canımmEvet doğru okudun canım. Açıklamasınıda şöyle yaptı; kan dolaşımını iltihaplı bölgede hızlandırdıkça iyileşmesi ve iltihabın atılması için bir yöntem. Ve tuzlu suyla gargara
heyet raporu almak cok zor ama hic bi hastanede bebegine kendin bak diye 4 ay heyet raporu vermez
Süt çok nadir peynir de az yoğurt bı kase yiyorum benimde aram çok iyi değil zaten o yüzden her gebelik bı diş aldıSüt urunlerıyle aram hiç iyi degıl zatensizler ne kadar süt içıyorsunuz , gunde bir kıbrıt kutusu kadar peynır ve bir buyuk bardak süt içıyorum
Parayla veren yerler varheyet raporu almak cok zor ama hic bi hastanede bebegine kendin bak diye 4 ay heyet raporu vermez
Zaman zaman sıkıcı. Ve çoğunlukla açMerhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyo bakalım
Aynen canim benim ailemde öyle annem anneannem seker hastasi oldugu icin bende de kiz kardesimde de hep sınırda cikiyo. Siz seker yukleme yapcakmisinizBenimde genelde hep sinir da 103 çıkan çıkıyor benim ailemde şeker hastası da var ablam kardeşim annem bir de kilolu hamile kaldım
Şükür iyi gidiyor ama bel agrilarim var önceden fitik vardi simdi zorluyor ayakta kalınca falanMerhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyo bakalım
Evet asıl bizim gibi riskli grup yaptirmali zaten yaptir bence ben bakarken yaptirmistim 2 yıl önce normaldiAynen canim benim ailemde öyle annem anneannem seker hastasi oldugu icin bende de kiz kardesimde de hep sınırda cikiyo. Siz seker yukleme yapcakmisiniz
Aynen ya benim de zor geçiyor Allah yardımcımız olsun benim kızım daha 2,5 yaşında ama sürekli birlikte oynamak istiyor çalışıyorum bu halimle ev iş çocuk mahvoldumZaman zaman sıkıcı. Ve çoğunlukla aç
Bir de tavsiye, sakın ola evde ergenliğe girmek üzere olan bir çocuk varsa yeni bir çocuk yapmayın. Ya öncesinde yada sonrasında yapın. Anneler çok yıpranıyoruz. Öfff ki öffff
Allah şifa versin canım zordur şimdi Allah kolaylaştırsın Benim de zor hem iş hem kızım hem evŞükür iyi gidiyor ama bel agrilarim var önceden fitik vardi simdi zorluyor ayakta kalınca falan
Ben olduğum günün akşamına duş yapmıştımKizlar dun tetenoz aşısı oldum , icinizde aşı olupta eetesi gun veya diger gun duş alan oldumu ,yarina dus almam lazım akraba düğünü varda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?