2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benim tokluk şekerim 96 çıktı iyi sanırım tatlıya dayanamıyorum hergun tatlı yapıyorum bir günlük bile olmicak hemen yapıp yicem ertesi gün tekrar nolcak tatlı zaafım
Bende ilk defa bu gebeligimde çok tatlı yiyorum, bende dayanamıyorum malesef kesin ondan kilo aldım sekerim cikmadi Allahtan seninde iyi gözüküyor çok olmasada biraz yemekten zarar gelmek herhalde

Ozamsn en az 2 takım alalım.bu arada ‘depend’ e hayat kurtarıcı dıyolar, onu almak lazım kesin
bence ilk onu almak lazim ozellikle dogumdan sonraki hafta kanama daha fazla oluyor depend hem kilot gibi rahat giyiliyor cikarirken kenarindan cekip kolayca yirtip atiliyor hemde genis oldugu icin sizdirma uzerine gecme olayi olmuyor

Fırçalayıp kanatmanı mı dogru okudum demi canım ? Emın olmak istedım,ben de oyle yapayım en azından şimdilik
Evet doğru okudun canım. Açıklamasınıda şöyle yaptı; kan dolaşımını iltihaplı bölgede hızlandırdıkça iyileşmesi ve iltihabın atılması için bir yöntem. Ve tuzlu suyla gargara

Merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyo bakalım
Zaman zaman sıkıcı. Ve çoğunlukla aç
Bir de tavsiye, sakın ola evde ergenliğe girmek üzere olan bir çocuk varsa yeni bir çocuk yapmayın. Ya öncesinde yada sonrasında yapın. Anneler çok yıpranıyoruz. Öfff ki öffff

Benimde genelde hep sinir da 103 çıkan çıkıyor benim ailemde şeker hastası da var ablam kardeşim annem bir de kilolu hamile kaldım
Aynen canim benim ailemde öyle annem anneannem seker hastasi oldugu icin bende de kiz kardesimde de hep sınırda cikiyo. Siz seker yukleme yapcakmisiniz

Aynen ya benim de zor geçiyor Allah yardımcımız olsun benim kızım daha 2,5 yaşında ama sürekli birlikte oynamak istiyor çalışıyorum bu halimle ev iş çocuk mahvoldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…