ben dr dan randevu almadım ama 24-28 arası diye biliyorumKızlar şeker yuklemesı için kacıncı haftaya verdı dr unuz randevuyu?
Merhaba canım ben de dün tetanozun 2. Dozunu yaptırdım internette baktım banyo yapılabilirmiş çok rahat etmezse için 4 saat sonra yaparsın banyonu ki zaten bir Gün geçti üstünden ben de duş alacam bugünKizlar dun tetenoz aşısı oldum , icinizde aşı olupta eetesi gun veya diger gun duş alan oldumu ,yarina dus almam lazım akraba düğünü varda
Arkadaşlar şeker yüklemesi yokmuş artık açlık tokluk kan şekerine bakarak anlıyorlar benim doktorum öyle dedi ve kan vererek baktım sonuçlar temiz çıktıben dr dan randevu almadım ama 24-28 arası diye biliyorum
Ayy oda zor demi ev is hamilelik. Rabbim.yardimcimiz.olsun InsallahAllah şifa versin canım zordur şimdi Allah kolaylaştırsın Benim de zor hem iş hem kızım hem ev
Allah korusun ya şeker yüksek cikmaz inslalahEvet asıl bizim gibi riskli grup yaptirmali zaten yaptir bence ben bakarken yaptirmistim 2 yıl önce normaldi
Aa devletteki doktorunmu dedi yoksa ozele mi gittin. Benm arkadaslar yaptırdı seker yuklemesi ama daha erken degilmi yukleme yapmak icinArkadaşlar şeker yüklemesi yokmuş artık açlık tokluk kan şekerine bakarak anlıyorlar benim doktorum öyle dedi ve kan vererek baktım sonuçlar temiz çıktı
bildiğin yer varsa özelden yazar mısın?Parayla veren yerler var
Ben ertesi gün aldim birsey olmadi. Bende internerren arastiristim 4 saat sonra dus alanilirsiniz diyodu.Kizlar dun tetenoz aşısı oldum , icinizde aşı olupta eetesi gun veya diger gun duş alan oldumu ,yarina dus almam lazım akraba düğünü varda
Amiiinnn canım aynen zor gerçektenAyy oda zor demi ev is hamilelik. Rabbim.yardimcimiz.olsun Insallah
Benim kizim 4 yaşında ama onunda 4 yaş sendromu var :))) cocuk oldumu yaş farketmiyor herhlde illaki sorun oluyor :) Allah kolaylık versinZaman zaman sıkıcı. Ve çoğunlukla aç
Bir de tavsiye, sakın ola evde ergenliğe girmek üzere olan bir çocuk varsa yeni bir çocuk yapmayın. Ya öncesinde yada sonrasında yapın. Anneler çok yıpranıyoruz. Öfff ki öffff
Seninki daha zormus yaa, Allah kolaylık versin, yardımcı olan var mi ?Aynen ya benim de zor geçiyor Allah yardımcımız olsun benim kızım daha 2,5 yaşında ama sürekli birlikte oynamak istiyor çalışıyorum bu halimle ev iş çocuk mahvoldum
Ben adam akilli kime sorduysam yaptirmami onerdi bende asiri istah ve tatliya duskunluk de vardi. Icigimiz seker oraniyla benim gunluk yedigim tatli oranini karsilastirdi esim ve cok bi fark olmadi ben de yaptirdim. Zaten onu ictigim gun tatlidan sogudum. Cok sukur normal cikti ama benim idrarimda kan cikti kizlar doktor suda eriyen ilactan verdi bi kac gun sonra tekrar yaptiricam tahlilYükleme yapmamak daha büyük risk aslında doktorların çoğu öneriyor, ben yaptırmayı dusunuyorum
Canım zaten benimde senin gibi açlık sinir tokluk normal bir şey çıkmaz korkma çıksa dahi diyetle düzene sokuluyor insülin en son çare oluyor zaten şekerin o kadar yüksekse anlarsın kontrol altında olmak her zaman iyi 24 ile 28. Hafta arası yapılıyorAllah korusun ya şeker yüksek cikmaz inslalah
Tetanizun ilk dozunu bende oldum yapılırken bir şey anlamiyorsun zaten sadece 3 4 gün kolunda sanki ağır kaldirmiscasina bu agri oluyor ama o da dayanilmayacak bişey degilBen de sabah tetanoz oldum geldim işteyim şimdi inşallah ağrı sızı olmaz dusu sormadım ama kızarıklık şişme falan olursa polonyalı pamuk koy dedi daha da şişer ağrırsa soğuk pres yap dedi. 2016 da 2 tetanoz olduğum için bu gebelikte tek dozu önerdi doktorum
Oraası öyle. Annelik yürek sızısı. Yaş farkıda olunca ilgi alanları farklı olucak biri oyun isterken biri sosyalleşme ihtiyacıyla arkadaşlarıyla falan açıkcası gözüm korkuyor şimdiden. Allah hepimizin yardımcısı olsunBenim kizim 4 yaşında ama onunda 4 yaş sendromu var :))) cocuk oldumu yaş farketmiyor herhlde illaki sorun oluyor :) Allah kolaylık versin
bazen kendimi kitleyip kimseyle konuşasım gelmiyoAynen ya benim de zor geçiyor Allah yardımcımız olsun benim kızım daha 2,5 yaşında ama sürekli birlikte oynamak istiyor çalışıyorum bu halimle ev iş çocuk mahvoldum
Annem sağ olsun olmazsa bitmiştim ben kızıma o bakıyor zaten ben işteykenSeninki daha zormus yaa, Allah kolaylık versin, yardımcı olan var mi ?
Allah yardım etsin işimiz var vallabazen kendimi kitleyip kimseyle konuşasım gelmiyosonra diyorum ki annen kendini kitledi mi senin zor zamanlarında. Sonra sakinleşiyorum. Ama kısa sürüyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?