2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Teşekkürler canim peki kaç kilo kapasitesi? Ve ona uygun ana kucağı var mı?

Ben mamas papas sola2 aldım canım ,cok kalıtelı marka dıyorlar.joie litetrax4 te fıyat performans ve katlanma kolaylıgı açısından cok iyiydı ama ebebekte ındırımdr ıstedıgım renk kalmamıstı
Teşekkürler canim peki kilo.kapasitesi ne ve uygun ana kucagi var mi

bende bgn acile gittim
Kendi doktorumda gavisconunduzenli kullan diyo tadi berbat ama baska carem yok.
Her yemekten ve yatmadan once 2 ser olcek dedi. Gerceknten cekmeyen bilemez cok zor

Kızlar bugün endiselendim göbek deligimin etrafında bir acı oluştu bugün iğne batması gibi ince bir sizi oturunca iyi ama eğilince vs acıyor neden olmuş olabilir
Aklında olsun doğumdan sonra bi kontrole git . Göbek deliğinde ağrı varsa göbek fıtığı olmuş olabilirsin . Ben doğumdan çok sonra farkettim. Ağrım vardı sebep bulamıyordum sonra birden aklıma geldi acaba mı dedim ve hamilelik kaynaklı göbek fıtığı . Karnın çok çıktı mı şuan gerilim sebep oluyor

bende bgn acile gittim
Kendi doktorumda gavisconunduzenli kullan diyo tadi berbat ama baska carem yok.
Her yemekten ve yatmadan once 2 ser olcek dedi. Gerceknten cekmeyen bilemez cok zor
Bende az önce geldim acilden ilgilenmedi bile 27 haftalık olmadan nst kalp atışı bile dinleyemeyiz dedi sertleşme bile oldu migde yanmasından dolayı yapcak bişey yok olur dediler dediğin gibi yaşamayan bilemez gözümden yaş geliyor şuan yanıyor yememe de dikkat ediyorum neyin nesi bilemedim

Kızlar bugün endiselendim göbek deligimin etrafında bir acı oluştu bugün iğne batması gibi ince bir sizi oturunca iyi ama eğilince vs acıyor neden olmuş olabilir
Geçenlerde bana da oldu. Geçti sonra ama nedendir bilemedim

Canım ben elma yiyince hafifliyor sonra ılık sütte iyi geliyor ama elma daha iyi sanki dene bakalim insallah şifa olur gecmis olsun

Kızlar dün sabahtan berı bebek hareketlerınde cıddı azalma var ,dr a gıtsemmı ben uyurken mı hareket edıyokı bilemedım huzursuzum

Arkadaşlar konuyla çok alakasiz ama oje sürüyor musunuz. Makyaj yapiyorum ama nedense oje suremiyorum. Zararsa ikisi de zararli aslinda ama bilemedim

Kızlar dün sabahtan berı bebek hareketlerınde cıddı azalma var ,dr a gıtsemmı ben uyurken mı hareket edıyokı bilemedım huzursuzum
Canım bu haftada sırtı senşn karnına dönük yatıyo olması lazım. Sen yine de tedbir amaçlı sağlık ocağı ya da dr na git ya da sor bakalım. İçini ferah tut

Gecen gece pek uyuyamadım ve o kadar hareketliydi ki, uyuyor olsam anlamiycaktim tabi. sabah ve gündüzden çok, akşam ve gece hareket hissediyorum, takip etmek lazim yinede, tatlı biseyler ye mesela yatıp hareketlerine bak. Geçen bir doktor yemek yedikten sonra hareketleri 10 kere sayin diyordu,2 aaay içinde galiba

Ben de gün içerisinde bazen hiç hissetmiyorum ama ben bizim hissedeceğimiz kadar olmuyordur ama hareket ediyordur yine de kızımda da bir iki gün hareket etmemişti çok korkmuştum şükür ama bir şey yoktu bence olabilir

Canım bende 7 haftalık ikizlere hamileyim tüp bebekle bugün yaptırdım tahlillerimi ast 24 alt 52 cıktı bu değerler sorun yaratırmı senin kaç çıkmıştı alt ast

Arkadaşlar konuyla çok alakasiz ama oje sürüyor musunuz. Makyaj yapiyorum ama nedense oje suremiyorum. Zararsa ikisi de zararli aslinda ama bilemedim
oje sürüyorum makyaj yapmıyorum :) ikisi de zarar ama ne yapayım her zaman değil haftada bir filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…