- 10 Mayıs 2013
- 1.359
- 1.570
- 133
Kızlar dün sabahtan berı bebek hareketlerınde cıddı azalma var ,dr a gıtsemmı ben uyurken mı hareket edıyokı bilemedım huzursuzum
Benim alt yükselmişti. Dondurulmuş embriyo transfer için ilaç içmeye başlayınca yükseldi. Alt önce 78 çıkmıştı. Doktor prolutex yapıyor dedi. Tüp bebek doktorum o ilacı kesmeye izin vermedi. 8. Haftada jel ile folik asiti kestik. Ama onlar yükseltmiyormuş. İki ilacı içmeye devam ettim. İki hafta sonra tekrar verdim azalmak yerine artmıştı 108 olmuştu. 12. Haftada prolutex ve estrofemi kestik. Sonra iki hafta geçmeden yine verdiğim de düşmüştü 30 lara geri düştü. İlaçlarımız yapıyor. Sık sık tahlil ver. 12. Hafta olmadan maalesef bir çok ilaç kesilmiyor ki ben halen kan sulandırıcı iğne, coaspirin ve prolutex yerine başka bir haftalık iğne vuruluyorum. Takipte ol senin şu an benimkine göre daha düşük. Ben ultrasona da girdim karaciğer e baktırdım herhangi bir tahribat falan olmamıştı.Canım bende 7 haftalık ikizlere hamileyim tüp bebekle bugün yaptırdım tahlillerimi ast 24 alt 52 cıktı bu değerler sorun yaratırmı senin kaç çıkmıştı alt ast
Aynısı bende de var ya dün den beri çok az hareket etti önceden dokunurdym hareket ederdi şimdi ne yapsam yokKızlar dün sabahtan berı bebek hareketlerınde cıddı azalma var ,dr a gıtsemmı ben uyurken mı hareket edıyokı bilemedım huzursuzum
Bende tabi neredeyse 2 aydır estrofem kullanıyorum günde 3 tane gunde 1 kez progestan iğne oluyorum sanırım ondan doktoruma yolladim sonuçları bakalım haftaya bi daha veririm tahlilBenim alt yükselmişti. Dondurulmuş embriyo transfer için ilaç içmeye başlayınca yükseldi. Alt önce 78 çıkmıştı. Doktor prolutex yapıyor dedi. Tüp bebek doktorum o ilacı kesmeye izin vermedi. 8. Haftada jel ile folik asiti kestik. Ama onlar yükseltmiyormuş. İki ilacı içmeye devam ettim. İki hafta sonra tekrar verdim azalmak yerine artmıştı 108 olmuştu. 12. Haftada prolutex ve estrofemi kestik. Sonra iki hafta geçmeden yine verdiğim de düşmüştü 30 lara geri düştü. İlaçlarımız yapıyor. Sık sık tahlil ver. 12. Hafta olmadan maalesef bir çok ilaç kesilmiyor ki ben halen kan sulandırıcı iğne, coaspirin ve prolutex yerine başka bir haftalık iğne vuruluyorum. Takipte ol senin şu an benimkine göre daha düşük. Ben ultrasona da girdim karaciğer e baktırdım herhangi bir tahribat falan olmamıştı.
Ben şuan mama sandalyesi almayı düşünüyorum ama şeyi merak ediyorum ikea daki model ve ona benzer cok model gördüm nette aklımda hep şu soru kaldı hafifler ya cocuk hareketliyse düşme ihtimali olur mu böyle bir durum yaşadınız mı
Bugun tum gece uyumamayı dusunuyorum onu dınlıcem,duyamazsam az duyarsam dr a gıtcem bakalımAynısı bende de var ya dün den beri çok az hareket etti önceden dokunurdym hareket ederdi şimdi ne yapsam yok
Benim genelde gece yatarken ve sabahları oynuyordu ama gerçekten sakin bu ara benimde kontrolum haftaya salı biraz daha beklerim.Bugun tum gece uyumamayı dusunuyorum onu dınlıcem,duyamazsam az duyarsam dr a gıtcem bakalım
Saglıkla devam edip saglıkla gelsınler inşşBenim genelde gece yatarken ve sabahları oynuyordu ama gerçekten sakin bu ara benimde kontrolum haftaya salı biraz daha beklerim.
Kızlar selam. Az önce oğlum ağlama krizine girdi bi türlü sakinleştiremedim. Elimde kazak vardı fırlattım çok mu korktu bilmiyorum ama çok vicdan yaptımhamilelik tahammülsüzlükleridir umarım.
Burada bi arkadaş yazmıştı ona demiştim eşime ve oğluma tahammülüm yerinde demiştim yanılmışım sanırım. sinirlerim bozuldu çok üzgünüm
bebeğinizi ilk doduğunda nerede yatıracaksınız ya?
Teşekkür ederim aynen hemen cok yüksek mevla bayılmaya gerek yok gerekirse diğerlerinden alırımbiz hiç sıkıntı yaşamadık. ama kızım sakin bir çocuk. kemeri bile takmaya gerek kalmadı. bence bunu bir alın deneyin. zaten ilk zamanlar kullanırsınız. ilerde çok hareketli olursa belki hiç kullanmazsınız mama sandalyesi.
böyle bir şey alacaksanız benzer modeller yerine ikea almak daha mantıklı. çocuk ve bebek ürünlerinde belirli standartlara uyuyorlar.
MaşAllah canım gözün aydın kistlerin geçmesine çok sevindim. Aldıklarını da güle güle kullanmak nasip olsun inşAllah bnde dün lcw dan sipariş verdim bakalım nasıl gelicek.Benim bebişte 24+6 da 938 grm çıktı.Mrb kizlar Dr dan geldik çok şükür herşey yolunda kızım gayet sağlıklı elhamdülillahkafasındaki o iki tane koca koca kistler kaybolmuş çok şükür hiç kalmammis 23 +1im bugün ama ölçümler 24+2 dedi 680 Gr olmuş sanırım biraz toplu olacak aldığım 10 kilo ona da yarıyor
E bebekde zibinlar indirimdeydi 5 al 4 öde zıbın aldim küvet filesi anne bakım çantası muslin örtü çorap falan bikac biseyler aldım rabbim sağ salim doğurup giydirmeyi nasip etsin inşallah ❤
Kumaşı ne canm bazıları kadife falan olabiliyor.Sizlere bişey danışmak istiyorum ben bi tane 2 li takım begendim hastane çıkışı kışlık ürünmüş bebek ürünlerinde yazlıkla kışlık arasında kumaş farkı çok oluyor mu
Gözünaydın, sağlıkla gelsin inşallahMrb kizlar Dr dan geldik çok şükür herşey yolunda kızım gayet sağlıklı elhamdülillahkafasındaki o iki tane koca koca kistler kaybolmuş çok şükür hiç kalmammis 23 +1im bugün ama ölçümler 24+2 dedi 680 Gr olmuş sanırım biraz toplu olacak aldığım 10 kilo ona da yarıyor
E bebekde zibinlar indirimdeydi 5 al 4 öde zıbın aldim küvet filesi anne bakım çantası muslin örtü çorap falan bikac biseyler aldım rabbim sağ salim doğurup giydirmeyi nasip etsin inşallah ❤
Bazı yazlık ürünlerin minik delikleri oliyor ve kumaşı çok ince oluyor ama ben o kadar ince olması taraftarı değilim sonuçta yazda olsa bebek 1 tane daha fazla giymesi gerekir, eger cok kalin değilse normal bir kumaş giydirilebilir. Bazıları kadife tarzıda olabiliyor.Sizlere bişey danışmak istiyorum ben bi tane 2 li takım begendim hastane çıkışı kışlık ürünmüş bebek ürünlerinde yazlıkla kışlık arasında kumaş farkı çok oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?