Seninkininde maşallahı var mis :) bu haftalar büyüme zamanları galibaMaşAllah canım gözün aydın kistlerin geçmesine çok sevindim. Aldıklarını da güle güle kullanmak nasip olsun inşAllah bnde dün lcw dan sipariş verdim bakalım nasıl gelicek.Benim bebişte 24+6 da 938 grm çıktı.
Evet baya ileri çıktı karın çevresi de ben biraz korktum açıkçası şeker yükleme yapıcam yarın.Seninkininde maşallahı var mis :) bu haftalar büyüme zamanları galiba
Bende çok ince olması taraftarı değilim ama baktığım ürün ince mi kalın mı kestiremedim sence bu ürün çok kalınmıdırBazı yazlık ürünlerin minik delikleri oliyor ve kumaşı çok ince oluyor ama ben o kadar ince olması taraftarı değilim sonuçta yazda olsa bebek 1 tane daha fazla giymesi gerekir, eger cok kalin değilse normal bir kumaş giydirilebilir. Bazıları kadife tarzıda olabiliyor.
Dr kaç gün önde dedi senin karın çevren mi bebeğin karın cevresi miEvet baya ileri çıktı karın çevresi de ben biraz korktum açıkçası şeker yükleme yapıcam yarın.
Çok kalın gibi durmuyor ama tabi yinede cok anlaşılmıyor, alıp beğenmezsen iade edebilirsin. Bende e bebekten aldim bi kac şey kumaşları kalınlıkları guzeldiBende çok ince olması taraftarı değilim ama baktığım ürün ince mi kalın mı kestiremedim sence bu ürün çok kalınmıdırEki Görüntüle 2599264
Evet doktorda önerdiyse iyi olurEvet baya ileri çıktı karın çevresi de ben biraz korktum açıkçası şeker yükleme yapıcam yarın.
Doktor bişey demedi ama ben baktım internetten sonucuma AC ölçüsü 27+3 yazıyor.Dr kaç gün önde dedi senin karın çevren mi bebeğin karın cevresi mi
Evet yaptır dedi.Evet doktorda önerdiyse iyi olur
Maşallah kuzuya sağlıcakla gelsin inş. Bazı bebekler iri doğuyor bende öyleymişimDoktor bişey demedi ama ben baktım internetten sonucuma AC ölçüsü 27+3 yazıyor.
Maşallah canım senin bebiş benimkinden de güzel kilo almış sağlıklı olsunlar da amanMaşAllah canım gözün aydın kistlerin geçmesine çok sevindim. Aldıklarını da güle güle kullanmak nasip olsun inşAllah bnde dün lcw dan sipariş verdim bakalım nasıl gelicek.Benim bebişte 24+6 da 938 grm çıktı.
Evet canım en son gittiğimde 350 gram di nerdeyse iki katı olmuş bundan sonra daha da çok alırlar her haftaGözünaydın, sağlıkla gelsin inşallahbanada 22+6 da 600 gr demişti bende acaba yanlis mi ölçtü diye düşünmüştüm demekki bu haftalar kilo alımı iyi oluyor :)
Teşekkürler teyzesiMaşallah kuzuya sağlıcakla gelsin inş. Bazı bebekler iri doğuyor bende öyleymişim
Zaten öyle iştahım artmış ki anlatamam ama çok yemiyorum demekki yarıyo bebişeMaşallah canım senin bebiş benimkinden de güzel kilo almış sağlıklı olsunlar da amançok teşekkür ederim bu arda LCW den çantayı ve bebek havlusunu aldım daha önce de bı iki takım almisdim çok güzel ürünleri kızıma ve oğluma da hala ordan alirkz güzel gelir hiç merak etme
Biz de 4 yıldır eve 1 kere cola almadık hic sevmem ama 21 haftada 10 kere icmisimdir yarımşar bardakHala istahim cok yok ve kola hic sevmeyen ben deli gibi kola istedi hep canim. Arada bir esim aldi cay bardagi kadar ictim valla. Bir kere de avm de fast food yedim orda kolayi tam ictim. Kola sevmeyip hamilelikte aseren bi benim saniyordum
Benim boğazım hiç durmuyor ki çok yiyorum ya hep ondan diyorum internette lcv nerdeyse bazen yarı fiyatına oluyor gelenlerin etiketleri daha yüksek fiyat oluyorZaten öyle iştahım artmış ki anlatamam ama çok yemiyorum demekki yarıyo bebişenormal biliyoruz ama internetten hiç almamıştım bişey uygun şeyler var ama hemen bitiyor ya
Benimde oyle baya farketmişti:) bir dahaki kontrolü merak ediyorum :))Evet canım en son gittiğimde 350 gram di nerdeyse iki katı olmuş bundan sonra daha da çok alırlar her hafta
2 haftaya kadar normal sayıyorlarDoktor bişey demedi ama ben baktım internetten sonucuma AC ölçüsü 27+3 yazıyor.
Kaç kilo aldın canm bakalım yazarım buradan nasıl geldiğiniBenim boğazım hiç durmuyor ki çok yiyorum ya hep ondan diyorum internette lcv nerdeyse bazen yarı fiyatına oluyor gelenlerin etiketleri daha yüksek fiyat oluyor
Ondan demedi sanırım ama ben yüklemeyi yapayım yinede.2 haftaya kadar normal sayıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?