2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Seninkininde maşallahı var mis :) bu haftalar büyüme zamanları galiba

Bende çok ince olması taraftarı değilim ama baktığım ürün ince mi kalın mı kestiremedim sence bu ürün çok kalınmıdır

Bende çok ince olması taraftarı değilim ama baktığım ürün ince mi kalın mı kestiremedim sence bu ürün çok kalınmıdırEki Görüntüle 2599264
Çok kalın gibi durmuyor ama tabi yinede cok anlaşılmıyor, alıp beğenmezsen iade edebilirsin. Bende e bebekten aldim bi kac şey kumaşları kalınlıkları guzeldi

Maşallah canım senin bebiş benimkinden de güzel kilo almış sağlıklı olsunlar da amançok teşekkür ederim bu arda LCW den çantayı ve bebek havlusunu aldım daha önce de bı iki takım almisdim çok güzel ürünleri kızıma ve oğluma da hala ordan alirkz güzel gelir hiç merak etme

Gözünaydın, sağlıkla gelsin inşallah banada 22+6 da 600 gr demişti bende acaba yanlis mi ölçtü diye düşünmüştüm demekki bu haftalar kilo alımı iyi oluyor :)
Evet canım en son gittiğimde 350 gram di nerdeyse iki katı olmuş bundan sonra daha da çok alırlar her hafta

Zaten öyle iştahım artmış ki anlatamam ama çok yemiyorum demekki yarıyo bebişe normal biliyoruz ama internetten hiç almamıştım bişey uygun şeyler var ama hemen bitiyor ya

Bana da yaptır dedi bende Akşehir'de yaptiricam sanırım ama biraz daha bekleyip gitmek istiyorum 28. Hafta kan uyuşmazlığı iğnesi var o zaman ikisini de yaptırabilirim belki. Gerçi daha cokmus ya giderim galiba

Hala istahim cok yok ve kola hic sevmeyen ben deli gibi kola istedi hep canim. Arada bir esim aldi cay bardagi kadar ictim valla. Bir kere de avm de fast food yedim orda kolayi tam ictim. Kola sevmeyip hamilelikte aseren bi benim saniyordum
Biz de 4 yıldır eve 1 kere cola almadık hic sevmem ama 21 haftada 10 kere icmisimdir yarımşar bardak ben meyvede sene de bur kac kere meyve verdim simdi her aksam 3-4 tane yiyorum

Zaten öyle iştahım artmış ki anlatamam ama çok yemiyorum demekki yarıyo bebişe normal biliyoruz ama internetten hiç almamıştım bişey uygun şeyler var ama hemen bitiyor ya
Benim boğazım hiç durmuyor ki çok yiyorum ya hep ondan diyorum internette lcv nerdeyse bazen yarı fiyatına oluyor gelenlerin etiketleri daha yüksek fiyat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…