2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bana sordu akıntın var mı diye çünkü her gittiğimde çok akıntım var diyordum. Artık ilaç kullanabilirsin o da MaşAllah öyle bir ilaç yazmış ki ödenmiyor bu.
Akıntı ile alakalı ise farklı bişey olabilir. Bende de var devamlı ama miktar olarak çok değil bi bozuk para kadar mesela ve renksiz kokusuz, seninki nasıl?

Akıntı ile alakalı ise farklı bişey olabilir. Bende de var devamlı ama miktar olarak çok değil bi bozuk para kadar mesela ve renksiz kokusuz, seninki nasıl?
Bazen çok oluyo bazen az mesela bir süre gelmezse çok gelebiliyor afedersin açık sarı bazen şeffaf falan ama öyle kötü bi koku kaşıntım falan yok

Bazen çok oluyo bazen az mesela bir süre gelmezse çok gelebiliyor afedersin açık sarı bazen şeffaf falan ama öyle kötü bi koku kaşıntım falan yok
Açık sarı sıkıntılı değil diye biliyorum, başka belirtide yoksa doktorlar normal diyor. Bugünlere geldik inşallah sorunsuz tamamlarız

Canım bu haftada sırtı senşn karnına dönük yatıyo olması lazım. Sen yine de tedbir amaçlı sağlık ocağı ya da dr na git ya da sor bakalım. İçini ferah tut
Evet ya bi garıp duruyomus sırtını donmus ,ondan heralde hissin azaldı . Bu haftada boyle mı oluyomus bılmıyordum

Allah bir daha yasatmasin bu tarz riskleri insallah , o birden su gelmesini neye bagladi doktorlar sebebi neymiş?

Kızlar bunu okuyun sanırım bazımızınkı 3.fotograftakı gıbışuan,sırtı donuk oldgundan az hıssetmıuız bence,bu haftakarbole durabılıomus

Eklentiler

• 5AE97320-4A1A-4290-81AE-234543CDF3FB.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 59
24. Hafta doldu 9.4 kilo almışım.57 ile kalmıştım. Çok canım sıkıldı şimdi böyle aldıysam kalan 3 ayda ne yaparım bilemedim

Eşim çok destek oluyo sağolsun o daha işten gelmemişti ve ağlayan bir çocuk değil oğlum. ağlayınca panik oluyorum alışık olmadıpım için neyse ki bi sendromdur diyip geçmesini bekliyorum bu durumlarda

Arkadaşlar doğumdan sonra karın sikilasmasi icin korse takmak sağlıklı mi daha once doğum yapan annelerimizden fikir alabilir miyiz deneyimlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim

Arkadaşlar doğumdan sonra karın sikilasmasi icin korse takmak sağlıklı mi daha once doğum yapan annelerimizden fikir alabilir miyiz deneyimlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim
Genelde herkes öneriyor ama yinede çok sıkı bişey olmaması lazım, ben ilk gunler şal bağlamıştım, o bos gobek hissi kötü bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…