Akıntı ile alakalı ise farklı bişey olabilir. Bende de var devamlı ama miktar olarak çok değil bi bozuk para kadar mesela ve renksiz kokusuz, seninki nasıl?Bana sordu akıntın var mı diye çünkü her gittiğimde çok akıntım var diyordum. Artık ilaç kullanabilirsin o da MaşAllah öyle bir ilaç yazmış ki ödenmiyor bu.
Bazen çok oluyo bazen az mesela bir süre gelmezse çok gelebiliyor afedersin açık sarı bazen şeffaf falan ama öyle kötü bi koku kaşıntım falan yokAkıntı ile alakalı ise farklı bişey olabilir. Bende de var devamlı ama miktar olarak çok değil bi bozuk para kadar mesela ve renksiz kokusuz, seninki nasıl?
Açık sarı sıkıntılı değil diye biliyorum, başka belirtide yoksa doktorlar normal diyor. Bugünlere geldik inşallah sorunsuz tamamlarızBazen çok oluyo bazen az mesela bir süre gelmezse çok gelebiliyor afedersin açık sarı bazen şeffaf falan ama öyle kötü bi koku kaşıntım falan yok
Evet ya bi garıp duruyomus sırtını donmus ,ondan heralde hissin azaldı . Bu haftada boyle mı oluyomus bılmıyordumCanım bu haftada sırtı senşn karnına dönük yatıyo olması lazım. Sen yine de tedbir amaçlı sağlık ocağı ya da dr na git ya da sor bakalım. İçini ferah tut
Bende de oldu bikaç kere ve geçtitam göğsümün altı sanki kanat çırpar gibi titriyor.yazdım mı hatırlamıyorum ama bir iki defa daha oldu. 2 saat geçmiyor hıçkırık ya da tekme değil. sanki kalbi göğsümün altında atıyro. yaşayan varmı?
Aynen canm inşAllah çoğu bitti azı kaldı çok şükür.Açık sarı sıkıntılı değil diye biliyorum, başka belirtide yoksa doktorlar normal diyor. Bugünlere geldik inşallah sorunsuz tamamlarız
Şuana kadar normal almışsınBen 5 yada 6 kilo aldım diye düşünüyorum çünkü hamilelikten önceki kilomu tam hatırlayamıyorum.
Aynen sağlıklı olsun önemli olan oSağlıklı olsunlar da gerisi gelir inşAllah kızlar anne baba yapısından da kilo boy fark edermiş galiba.
Allah bir daha yasatmasin bu tarz riskleri insallah , o birden su gelmesini neye bagladi doktorlar sebebi neymiş?Genel olarak hep kanamalı geçti ıkiside, kızımda 28.haftada su sızıntı olarak gelmeye başladı,35.haftada doğdu, ikinci gebelikte yine kanama vardı 19.hafta da bi anda suyun hepsi geldi ve onu kaybettim. Şimdi kanamam yok çok şükür ama yine riskli gebeyim ve çok agrım var, hep yatıyorum
Amin inşallah, benim hep kanamalı olduğu icin icerde buna bağlı enfeksiyon olmus olabilir ve bu da keseyi inceltip delmiş olabilir diyorlar.Allah bir daha yasatmasin bu tarz riskleri insallah , o birden su gelmesini neye bagladi doktorlar sebebi neymiş?
Haftalara göre karında duruş şekillerine bakmıştım. Neyse ki bişey yok çok şükür ☺ sevindim senin adımaEvet ya bi garıp duruyomus sırtını donmus ,ondan heralde hissin azaldı . Bu haftada boyle mı oluyomus bılmıyordum
Eşim çok destek oluyo sağolsun o daha işten gelmemişti ve ağlayan bir çocuk değil oğlum. ağlayınca panik oluyorum alışık olmadıpım içinnormal canım. tahammül azalıyor. benim kızım da günde en az bir defa ağlar. ağlayarak rahatlıyor. kızım küçükken "bilinçli bebek" kitabını okumuştum. orada ağlama ile ilgili yazılanlar şeyler beni çok etkilemişti. herkese tavsiye ediyorum. ondan önce ağlaması çok sinirimi bozardı. artık daha rahatım.
yine de yorgun ve sinirliysem eşimle yer değiştiriyoruz. geliyor çocuğun yanına :)
Genelde herkes öneriyor ama yinede çok sıkı bişey olmaması lazım, ben ilk gunler şal bağlamıştım, o bos gobek hissi kötü biseyArkadaşlar doğumdan sonra karın sikilasmasi icin korse takmak sağlıklı mi daha once doğum yapan annelerimizden fikir alabilir miyiz deneyimlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim
Benimki dün gece bu sabah baya hareketliydi sende nasıl durumlarKızlar dün sabahtan berı bebek hareketlerınde cıddı azalma var ,dr a gıtsemmı ben uyurken mı hareket edıyokı bilemedım huzursuzum
Genelde herkes öneriyor ama yinede çok sıkı bişey olmaması lazım, ben ilk gunler şal bağlamıştım, o bos gobek hissi kötü bisey
Oje sürüyorum, makyaj yapıyorum, bu akşamda saçımı boyatıcam kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?