2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Sizlerinde tansiyon düşüklüğü sorunu var mı? Ben 1 haftadır bunun sıkıntısını yaşıyorum. Neden olabilir? Yaşayıp, doktoruna soran var mı?

Sizlerinde tansiyon düşüklüğü sorunu var mı? Ben 1 haftadır bunun sıkıntısını yaşıyorum. Neden olabilir? Yaşayıp, doktoruna soran var mı?
Benimki sanırım yüksek canım ayak bileklerim şişiyor hep tuzu kesemiyorum ondan sanırım Dr şöyle benimki yuksekkken alfamet diye bı tansiyon ilacı kullanmisdim

Son üç ay zten en çok kilo alınan aylar canım ben nerdeyse haftada bı kilo alıyorum
Ben de 10 kıloya yakın almışım ,dün dr a bana kızcaksınız dedim tartıya cıkarken kızmadı ama gebelıkte bir de kılo almıycam stresıne girme,tabıkı saglıklı beslen ekmek tatlı fazla yeme ama kendını de bogma dedi. Bundan sonra da bi 10 kılo alınır dedi 20 kıloyla tamamlıycam galıba

benimki sorun denemez çünkü hep düşüktü benim. normalde de 10'a 6 çıkardı. ilk hamileliğimde 11'e 7'ydi hep. doktor daha çok yüksek tansiyondan korkuyor ama. tansiyon aleti al, 2 günde bir ölç dedi bana.

Arkadaslar sut icenler market sutu mu iciyorsunuz. Ben bu donem tasindim buraya ve henuz koy sutu bulamadim. Hangi marka sut iyidir bilemedim. Icerken sut tozu iciyorum deyip faydasi olmaz diye dusunuyorum nedense.

Arkadaslar sut icenler market sutu mu iciyorsunuz. Ben bu donem tasindim buraya ve henuz koy sutu bulamadim. Hangi marka sut iyidir bilemedim. Icerken sut tozu iciyorum deyip faydasi olmaz diye dusunuyorum nedense.
Merhaba ama açık sütleri de bizim kaynattığımız şekilde bakterilerden arınmadığını söylüyorlar ben o yüzden market içiyorum markada torkuyu tercih ediyorum

Bende toxoplazma negatıf oldugundan dr um pastorıze olmamış süt ve süt urunlerı yeme içme dedı,mecburen hazır sut içıyorum

Kızlar bebişlerınızın kıme benzedıgını gormeye başladınız mı yüzleri belırgınlesmeye baslıyor ben şeyı merak edıyorum ,bi bebegın genetıgı uzun boyluysa uzun mu dogar (anne karnında da uzunmudur) yoksa sonradan buyudukce mı bellı olur bu durum

hamilelikte özellikle açık sut içmiyorum. çok iyi kaynatmak gerekiyor ve o zaman da besin değerleri ölüyor diyorlar.

Kızlar günaydın :)
Benim mide bulantilarim hala devam ediyor, bazı günler çok kötü oluyorum.. artık geçmez heralde sonuna kadar devam böyle

Selamlar,
Ülker İçim marka pastörize şişe sütler var. Ben onu tercih ediyorum. Uht sütler kadar uzun ömürlü değil. Son kullanma tarihini çok kısa tutuyorlar. O yüzden daha sağlıklıdır deyip bunu alıyorum. Tadi da güzel. Şok markette bile bulabilirsin. Ben köy sütü buralarda bulmama rağmen yine de bunu içiyorum. Ağır geliyor tadı çünkü. Köy sütünü de yoğurt yapıp tüketiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…