ben kullanıyorumKızlar mide yanması için rennie şurup kullanan var mı?
Dünden beri çok fena yanıyo ya bende içip içmemek konusunda kararsız kaldım içeyim artık dayanılcak gibi değil.ben kullanıyorum
Baya yüksek cıkmış, diyetisyen listesindekileri yedikten sonra mi bu kadar cıktıevet 50gr lık tı 100 gr lık yapmamız gerekiyor demedi direk diyetisyen bugün kendim makinada ölçtüm açlık 104 1 saat sonra 229 çıktı
Benim de iyiydi ama 2 gundur cok fena. Rennie kesmedi beni gaviscon cok daha etkili bende. Zeytin cok yiyorum yemicem bir kac gun bakalimKızlar mide yanması için rennie şurup kullanan var mı?
Ben su da içsem yanıyo ya bana da pek fayda etmedi sütte bi 10-15 dk iyi geliyo sonra yanmaya devam ediyor.Benim de iyiydi ama 2 gundur cok fena. Rennie kesmedi beni gaviscon cok daha etkili bende. Zeytin cok yiyorum yemicem bir kac gun bakalim
Evet hayattan sogutuyor bu yanma olayi. Doktor bana mide ilaci verdi aslinda ama kullanmadim henuz. Tursu falan yeme bu ara. Gerci sadece yemekle alakali oldugunu dusunmuyorum bi anda basliyorBen su da içsem yanıyo ya bana da pek fayda etmedi sütte bi 10-15 dk iyi geliyo sonra yanmaya devam ediyor.
Soda da tavsiye ederim beni 1-2 saat rahatlatıyorBen su da içsem yanıyo ya bana da pek fayda etmedi sütte bi 10-15 dk iyi geliyo sonra yanmaya devam ediyor.
Evet çünkü ne yesem yanıyo bencede yemekle alakası yok.Bende bu rennie kullanmadım bayadır ama bugün artık dayanamadım ama pek bi faydası olmadı.Evet hayattan sogutuyor bu yanma olayi. Doktor bana mide ilaci verdi aslinda ama kullanmadim henuz. Tursu falan yeme bu ara. Gerci sadece yemekle alakali oldugunu dusunmuyorum bi anda basliyor
Dün gece en son soda içtim rahatlattı sanki evet.Soda da tavsiye ederim beni 1-2 saat rahatlatıyor
Pardon iğne sanırım yapılıyormuşKızlar yeni bişey öğrendim28. Haftada kan uyuşmazlığı testi yapılıyormuş bilen varsa aydınlatabilir mi ?
Evet yok maalesef siz neye karar verdiniz? Ne olacak ismi?Adı mı yok :))) bizde daha yeni karar verdik.
Merhaba, evet ben bugün 27+4’ te iğnemi oldum hatta :) eşimin kan grubu pozitif ben negatifim. 16. Haftalarda benden kan alındı, bebeğin kanına bakıldı. Bebek pozitif çıktı yani babasından almış kanını. Bebek de negatif olsa iğne olmayacaktım ama bebekle kan gruplarımız farklı olduğu için bebeğe karşı vücudum antikor üretmesin diye 28.haftada kalçadan bir iğne yapılıyor. Sonra bebek doğunca da bir iğne daha yapılıyor, açılan damar yolundan vereceklermiş o dozu.Kızlar yeni bişey öğrendim28. Haftada kan uyuşmazlığı testi yapılıyormuş bilen varsa aydınlatabilir mi ?
Sıraç. Anlamını da çok beğendik,Evet yok maalesef siz neye karar verdiniz? Ne olacak ismi?
iç canım 1 kaşık rahatlatır. ben her gün olmasa da aşırı rahatsız olunca 1 kaşık içiyorum. Bazen 2 kaşık da içiyorum rahatlatıyor.Dünden beri çok fena yanıyo ya bende içip içmemek konusunda kararsız kaldım içeyim artık dayanılcak gibi değil.
Sıraç güzel isimSıraç. Anlamını da çok beğendik,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?