kizlar seker yuklemesi yaptinzmi ben yaptim yüksek çıktı yükleme yapmadim ac karnina ve tok karnına kan verdim.
evet 50gr lık tı 100 gr lık yapmamız gerekiyor demedi direk diyetisyen bugün kendim makinada ölçtüm açlık 104 1 saat sonra 229 çıktı
Bende dün içtima artık çok rahatsız olunca ama sonra yine yanmaya devam etti ya.iç canım 1 kaşık rahatlatır. ben her gün olmasa da aşırı rahatsız olunca 1 kaşık içiyorum. Bazen 2 kaşık da içiyorum rahatlatıyor.
Eşlerin ikisi de pozitifse iğne yapılıyor mu ?Merhaba, evet ben bugün 27+4’ te iğnemi oldum hatta :) eşimin kan grubu pozitif ben negatifim. 16. Haftalarda benden kan alındı, bebeğin kanına bakıldı. Bebek pozitif çıktı yani babasından almış kanını. Bebek de negatif olsa iğne olmayacaktım ama bebekle kan gruplarımız farklı olduğu için bebeğe karşı vücudum antikor üretmesin diye 28.haftada kalçadan bir iğne yapılıyor. Sonra bebek doğunca da bir iğne daha yapılıyor, açılan damar yolundan vereceklermiş o dozu.
Ama türkiye de sanırım bebeğin kan grubuna bakılmasa da anne ve babada uyuşmazlık varsa 28. Haftada iğne yapılıyormuş. Bebek doğunca kan grubuna bakıp anneyle farklıysa anneye ikinci doz da yapılıyormuş, diğer türlüyse ikinci dozu yapmıyorlarmış.
Ben iyiyim canım sen nasılsın bebşş nasılHerkese selamlar :) nasılsınız?
Ben sağlık ocağında yaptrcam ama yükleme yaptırmadan sizin gibi yani isteğe göremi yapıyorlar yoksa doktorun mu öyle istedikizlar seker yuklemesi yaptinzmi ben yaptim yüksek çıktı yükleme yapmadim ac karnina ve tok karnına kan verdim.
Benim kızımın adı nehir olduEvet yok maalesef siz neye karar verdiniz? Ne olacak ismi?
Kızlar benim karnım çatlamış ya kasıktan pembe pembe dün gördüm çok moralim bozuldu
Zeytin yağı sürerim diye düşünüyordum. Erteledim hep keşke sürseydim bizde birazda genetik annemde olmamış ama ablamda baya oldu.Doğumdan sonra o çatlaklar büzüştü öyle olucak diye korkuyorum. Dün fark ettikten sonra kaşınmaya başladı.bişey kullanıyo muydun? bana ilk hamileliğimde lierac çok iyi geldi. iyi geldiğini de şuradan anladım: sürmediğim bölgeler çatladı sadece. hatta doğumdan sonra bir süre daha devam edin diyorlar.
ben karnıma ve göğsüme bolca ve her gün sürmüştüm. üst bacağa arada aklıma geldikçe sürmüştüm. sadece bacağımda çatlak oldu. ama çatlak görüntüsü doğumdan bir süre sonra azalıyor. rengi açılıyor yani. çok kötü görünmeyecek yani ilerde. hiç dert etmeyin. ama kremlerden sürün.
bu hamileliğimde benim de göbeğim kaşınmaya başladı bu aralar. unutmazsam sabah, akşam sürmeye çalışıyorum. kaşıntıya da iyi geliyor
Bende sağlık ocağında yaptırdım. 3 kere kan alındı.Ben sağlık ocağında yaptrcam ama yükleme yaptırmadan sizin gibi yani isteğe göremi yapıyorlar yoksa doktorun mu öyle istedi
Benim de bacaklarımın iç kısımları.krem surmeme ragmenKızlar benim karnım çatlamış ya kasıktan pembe pembe dün gördüm çok moralim bozuldu
Kaşınması gerıldıgının işaretı,kaşındıkca krem surmek gerekZeytin yağı sürerim diye düşünüyordum. Erteledim hep keşke sürseydim bizde birazda genetik annemde olmamış ama ablamda baya oldu.Doğumdan sonra o çatlaklar büzüştü öyle olucak diye korkuyorum. Dün fark ettikten sonra kaşınmaya başladı.
Anlamadım ki sürsem de çatlayacak mı acabaBenim de bacaklarımın iç kısımları.krem surmeme ragmen
Güzel bi krem alman lazım aslında yaKaşınması gerıldıgının işaretı,kaşındıkca krem surmek gerek
Hayır, ikiniz de pozitifseniz kan uyuşmazlığı ihtimali yok zaten :)Eşlerin ikisi de pozitifse iğne yapılıyor mu ?
Az catlar yada catlamaz genetıgıne baglı bıraz da ,kremin etkısı mutlaka var bence ,surmeseydım daha cok catlardı bencAnlamadım ki sürsem de çatlayacak mı acaba
Güzel bi krem alman lazım aslında ya
Zeytin yağı sürerim diye düşünüyordum. Erteledim hep keşke sürseydim bizde birazda genetik annemde olmamış ama ablamda baya oldu.Doğumdan sonra o çatlaklar büzüştü öyle olucak diye korkuyorum. Dün fark ettikten sonra kaşınmaya başladı.
Ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum ilk hamileliğimde ve bunda hatta arkadaşlar gibi tüm vücuduma sürüyorumAnlamadım ki sürsem de çatlayacak mı acaba
Güzel bi krem alman lazım aslında ya
Genetikte var zaten bazı vücut yaoısıda çatlamaya meyilli olabiliyor benim cildin çok kuru zaten.Az catlar yada catlamaz genetıgıne baglı bıraz da ,kremin etkısı mutlaka var bence ,surmeseydım daha cok catlardı benc
sanki onu önermiyorlar diye okumuştum ama yanılıyor da olabilirim.Ben de
Ben de hindistan cevizi yagi sürüyorum çok iyi geliyor.
hafif kaşıntı var ama ben kaşımıyorum zaten.birde dün çatladığını görünce psikolojikmen kaşınmaya başladı sankiBen hindistan cevizi yağı kullanıyorum ilk hamileliğimde ve bunda hatta arkadaşlar gibi tüm vücuduma sürüyorum
bir de karnımız kaşınırsa tırnağınızla kaşımayın derler ben hep öyle yaptım ovaladım elimin içiyle karnımı tek bir çatlağım yok çok şükür ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?