2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bim de bugün çok güzel bebekler için ürünler vardı biz evimiz küçük olduğu ve çocuk kişinin besikte yatirmadim yanımda yattı ve yorumları olduğundan beşik aldık hem ucuz hemde evimize uygun biberon zibin emzik battaniye aldım çok uygun du daha bir sürü şey var bimde tabi ani nda bitti

şuanlık dahiliye ve diyetisyen takibi farklı birşey demediler biraz diyetle deneyeceğim.

Güle güle kullanın canım.bende gitmek istiyordum ama gidemedim biraz uzak kalıyo eve akşam arabayla gidicem artık inşAllah bişeyler kalmıştır.
Ne yaptılar 3 kere
ilk bi açken kan verdim daha sonra içeceği içtikten bir saat sonra en son kan verdiğimden bir saat sonra,tekrar kan verdim bitti sonra.

Kızlar yoga yada pilatese gıden yada gıdecek var mı,cok hareketsızım normal dogumu zorlıyor hareketsızlık galıba?

Merhaba arkadaşlar ben bugün Dr gittin ve ilk kez bu Dr gittim 25+4 haftalık hamileyim ama Dr kesinlikle kabul etmedi 29 haftalıksın nerdeyse adet tarihin yanlış Vs dedi bu zamana kadar hiç böyle diyen olmadı genelde 1 hafta önlendi şimdi 3 hafta bebeğimin kilosu 1100 küsürmüş erken doğar beklenilen tarihten dedi benden eskiye dönük bütün ultrasonları istedi tekrar ayrıntılı ya yolladı acaba 25 26 haftalarda bebebekleriniz kaç gr yada kilo

En son ne zaman gitmiştin doktora?? Bir anda mi boyle büyüdü yoksa doktor yanlis olcum yapmis olabilir mi? Şeker yüklemesi yaptirmismiydin?

M Manolya15 ben dr ma sorduğumda özel hocayla pilates yapman gerek demişti hamile eğitimi mutlaka almış oldun dedi. Onun haricinde yüzme için rapor verdi bi sıkıntı olmadığı için yüzmeye gideyim diyorum ben de

Bence 25-26 da 1100 gr normal ben en son 23te gittiğimde 704 gramdı doktor normal dedi ama bi hafta öndeymiş , şuan 26yım şimdi gitsem kesin 1000gr olmuştur ya da yaklaşmıştır

En son ne zaman gitmiştin doktora?? Bir anda mi boyle büyüdü yoksa doktor yanlis olcum yapmis olabilir mi? Şeker yüklemesi yaptirmismiydin?
En son 20+3 de ayrıntılı ya gittim 414 gr dı şekere bişey demedi yapalım yapmayalım diye benim aklıma direk yanlış ölçüm mü yaptı geldi

Benimde hep bir hafta önden gidiyordu ama
Bence 25-26 da 1100 gr normal ben en son 23te gittiğimde 704 gramdı doktor normal ama bi hafta öndeymiş , şuan 26yım şimdi gitsem kesin 1000gr olmuştur ya da yaklaşmıştır
Benim de hep bir hafta önden gidiyordu ama bu Dr kafamı karıştırdı erken doğum olacak hazırlık yap dedi beni panik yaptı. Bide bende doğduğum da tombiş doğmuşum evde doğduğum için annem kilo mu bilmiyor ama ebe şey demiş 3 aylık bebek gibi iri demiş

Kizlar bugun doktora gittim bebek 23 haftalik kilosu 600 gr geldi boyuda 29 cm dedi kilosu az sanki ama.boyu masallah iyimiş
Bence gayet güzel, bende en son 22+6 da gitmiştim 600 gr civarı dedi boyda 28 di galiba :) 21+6 da gittiğimde 450 gr di, bana çok geldi hatta o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…