Ayaklarin serbest olduğu kundak yada örtüleri kullanmak daha mantıklı olur, bebekte rahat ederbu durumda yeni kundaklar ayak rahatlığı veriyor gibi gözüküyor kullanılabilir gibi.
Doktor banada sola yat demişti, çok çarpıntım oluyor dedim, o zaman sağa da yatabilirsin dedi, bi sag bi sol karışık yatıyorum öyleCanim doktorumda yat sola dedi bu seferde sol böbreğim ağrıyor gece sanci giriyo mecbur dönüyorum sağıma zaten 2 kere falan idrara kalkiyorum.simdiden uykusuzluklar basladi
Yok ben hesapladim canim kontrole gidince doktora sorcam. Erkene cekme durumu olur bence. 1 hafta falanMuhtemel dogum tarıhlerımız aynı , ozaman benim de 1 mayıstır demi ,dr mu soyledı .ogretmensen tabıkı al kullan bence
Evet zor olur tam gun calismak. Hayirlisiyla o gunler de gelecek az kaldi canim sabredelimÖzel sektör canım sadece pazar günleri dinleniyorum rehabilitasyonda çalışıyorum. Sabah akşam çok zor oluyor.
O kaçıncı hafta yapılıyorTabi eğer 5 yıl içinde vurulmamışsan iki doz yapılıyor diye biliyorum
ilk tetonoz dan 1 ay sonra yapılıyorNe doktor tetanoz 2 doz diye bişey dedi ne sağlık ocağı .. burasıda olmasa bişey bilmicem kızlar ben mi gidim 2. Dozu olayım yani belli bi haftada mı yapılıyor
1 ayı geçti daha yapılmaz mı yaniilk tetonoz dan 1 ay sonra yapılıyor
bir sağlık ocağına sor istersen1 ayı geçti daha yapılmaz mı yani
Ona kalsa 2 doz yapmıyo ki ilkini yaptırınca sormuştum daha varmı aşı diye yok demiştibir sağlık ocağına sor istersen
ben dr sormuştum 5 yıl içinde olmadıysan 2 doz yaptır demişti, sağlık ocağına da gittiğimde belirttim beni dediğim gibi yönlendirdilerOna kalsa 2 doz yapmıyo ki ilkini yaptırınca sormuştum daha varmı aşı diye yok demişti
Doktoru arayıp sorayım o zamanben dr sormuştum 5 yıl içinde olmadıysan 2 doz yaptır demişti, sağlık ocağına da gittiğimde belirttim beni dediğim gibi yönlendirdiler
Siz de 1 aydan sonra yaptrdnız yoksa gergini 1 ayıKızlar 2. Tetanos tan sonra hareketlerinde azalma yavaşlama hissettiniz mi ne zaman normale döner hissediyseniz
1 aydan sonramı yoksa geçtimi 1 ayı yazmıştımKızlar 2. Tetanos tan sonra hareketlerinde azalma yavaşlama hissettiniz mi ne zaman normale döner hissediyseniz
Bende eyup ekıcıye gıdıcem ankarada en ıyısı oymusben radyologa gittim. ankara'da eyüp ekici. ayrıntılı ultrasonda en bilindik doktorlardan. ilk kızımda da ona gittiğim için yine ona gittim. ilkinde çok kısa sürmüştü. zayıftım ve bir sorunum çıkmamıştı. galiba o yüzden muayene hemen bitti. hatta bana da boşuna para verdik gibi gelmişti o zaman. 4 boyutlu filan bakmıyor. teknik ölçümleri yapıyor ve alanının en iyilerinden. hani elinizde güzel bir ultrason görüntüsü olsun derseniz öyle bir görüntü de olmuyor genelde.
ama şimdiki hamileliliğimde gittiğimde muayene çok uzun sürdü. karın yağlarımdan dolayı zorlandı görmekte. baya uğraştı. ayrıca suyum da azmış. o yüzden de sanırım daha uzun baktı. bir ara "rahim kasların gerildi biraz dinlen, rahatla yine alayım" dedi. biraz dinlendim ve yine baktı. en sonunda "ölçümleri güzel, içim rahat gönderiyorum sizi" dedi. ama suyun az olduğunu doktoruna söyle dedi.
ben memnun kaldım. yine hamile kalsam yine ona giderim :)
Canım ben bi 20 haftada yaptırmıştım bide dün 26 haftada yaptırdım illa bir ay değil yani sen git söyle ne biçim ilgileniyolar sizin sağlık ocağı ben her gittiğimde ebe randevu veriyor gidiyorum kilomıu tansiyonumu ölçüyo onların seni çağırması lazımO kaçıncı hafta yapılıyor
Evet ilgi sıfır gittim yaptırdım diyoki haftayada izlemin varmış çoookkk sağol ya dedimCanım ben bi 20 haftada yaptırmıştım bide dün 26 haftada yaptırdım illa bir ay değil yani sen git söyle ne biçim ilgileniyolar sizin sağlık ocağı ben her gittiğimde ebe randevu veriyor gidiyorum kilomıu tansiyonumu ölçüyo onların seni çağırması lazım
Baktılar sen peşine düşüyosun ondan söylediler herhaldeEvet ilgi sıfır gittim yaptırdım diyoki haftayada izlemin varmış çoookkk sağol ya dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?