2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canim doktorumda yat sola dedi bu seferde sol böbreğim ağrıyor gece sanci giriyo mecbur dönüyorum sağıma zaten 2 kere falan idrara kalkiyorum.simdiden uykusuzluklar basladi
Doktor banada sola yat demişti, çok çarpıntım oluyor dedim, o zaman sağa da yatabilirsin dedi, bi sag bi sol karışık yatıyorum öyle

Ne doktor tetanoz 2 doz diye bişey dedi ne sağlık ocağı .. burasıda olmasa bişey bilmicem kızlar ben mi gidim 2. Dozu olayım yani belli bi haftada mı yapılıyor

Resmen gittim kendimi zorla aşı yaptırdım bakanlık tek doz yeterli demiş hemşire öyle dedi ama doktorun yaptır dediyse yapalım sakıncası yok dedi yaptı çok komiğim ya yarında yükleme için gidicem peşpeşe bişey olmaz sanırım ?

Bende eyup ekıcıye gıdıcem ankarada en ıyısı oymus

O kaçıncı hafta yapılıyor
Canım ben bi 20 haftada yaptırmıştım bide dün 26 haftada yaptırdım illa bir ay değil yani sen git söyle ne biçim ilgileniyolar sizin sağlık ocağı ben her gittiğimde ebe randevu veriyor gidiyorum kilomıu tansiyonumu ölçüyo onların seni çağırması lazım

Evet ilgi sıfır gittim yaptırdım diyoki haftayada izlemin varmış çoookkk sağol ya dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…