2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Şeker yüklemesinden geliyorum iğrenç ya bebişim bi hareketlendiki sormayın ya üzüldüm valla bundan sonra tatlı ağzıma vurmıcam zaten bunun için yaptırmıştım tiksineceğimi biliyodum

Merhaba anneler :) ben de Ağustos annesi olucam inşallah:) çatlak oluşmaması için yağ önerisi arıyorum rica etsem bilgilendirir misiniz ?

Şeker yüklemesinden geliyorum iğrenç ya bebişim bi hareketlendiki sormayın ya üzüldüm valla bundan sonra tatlı ağzıma vurmıcam zaten bunun için yaptırmıştım tiksineceğimi biliyodum
Bende yaptırdım bugün icince cocuk hopladi resmen o kadar halsizlestim ki hastanede uyuyacaktim

Burda doktor biraz açıklama yapmış ama yinede tam kesin bir veri yok.

Cihat bey Dünya perinataloji derneği başkanı. Türkiye’de de “en” lerin en iyisi diyorlar. Açıklama yapması çok iyi olmuş tabi ama genel önlemlerden bahsetmiş. Umarım hiç birimize uğramadan covid19 sağlıkla doğururuz.
Çok dikkatli olmamız lazım.

Evet ben riskli gebe olduğum için kendisini ve benzeri cok doktoru takip ediyorum, inşallah bu sureci sağlıklı bir şekilde tamamlarız ve ülkemiz içinde rahat gecer

Uyku kesesi dedikler nasıl birşey ki

Uyku kesesi dedikler nasıl birşey ki

Bu tarz bir şey :) uyku tulumu da deniyor ama bacakları yok kese şeklinde. mayıs sonu haziran başı doğum beklediğimiz için ben kolsuz olanlarından aldım. Ebe özellikle gece uykusunda keseyle uyutmayı önerdi. Eli takılıp battaniyesini yüzüne vs çekerse itme refleksleri yokmuş ilk aylar. Bir de gece rutine sokmak için aynı şekilde keseyle yatırmayı öneriyor. Bebeklerde gece gündüz algısı biraz geç oluşuyormuş dolayısıyla gece aynı şeyleri uygulayarak pijama ve kese giydirerek uyutacağız. Gündüz ise bir şey gerekirse ince bir battaniye kullanacağız.

Ben decanım . Şimdi geldim ,sersem gıbıyım başım agrıyor

Artık şeker yüklemesi yok dediler benim gittiğim özel hastane kan alarak baktılar açlık ve tokluk kan şekerime

bazen vajina kemiklerimde ağrı hissediyorum kızlar. sizlerinde ağrımaya başladı mı? sanki doğuma hazırlar gibi hareket edip ağrı yapıyr resmen alt kısım

bazen vajina kemiklerimde ağrı hissediyorum kızlar. sizlerinde ağrımaya başladı mı? sanki doğuma hazırlar gibi hareket edip ağrı yapıyr resmen alt kısım
Benim 2 haftadir belirgin var, oturup kalkmakta, yürümekte, yatak icinde donmekte zorlanıyorum. Bi baskı ağırlık hissediyorum birde

Cehaletime ışık tuttuğun için teşekkür ederim:)
Mantıklıymış ben de bakayım buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…