Kakaoyağı ve zeytinyağını karıştırıp banyodan sonra sürüyorumMerhaba anneler :) ben de Ağustos annesi olucam inşallah:) çatlak oluşmaması için yağ önerisi arıyorum rica etsem bilgilendirir misiniz ?
Benim de aynı sanki karnım aşağıya indi korkuyorum cuma günü doktora geçicem inşallah Zamanın da doğarbazen vajina kemiklerimde ağrı hissediyorum kızlar. sizlerinde ağrımaya başladı mı? sanki doğuma hazırlar gibi hareket edip ağrı yapıyr resmen alt kısım
Benimde ağrıyor sanki bi yere çarpmışım gibi yürürken daha çok hissediyorumbazen vajina kemiklerimde ağrı hissediyorum kızlar. sizlerinde ağrımaya başladı mı? sanki doğuma hazırlar gibi hareket edip ağrı yapıyr resmen alt kısım
Aynen ya yavrummm nasıl canlandıBende yaptırdım bugün icince cocuk hopladi resmen o kadar halsizlestim ki hastanede uyuyacaktim
Ay ne güzel hangi hastane oArtık şeker yüklemesi yok dediler benim gittiğim özel hastane kan alarak baktılar açlık ve tokluk kan şekerime
Benim çok şükür biyerim ağırmadı ya midem bulanıyo gibi oldu ama geçti hemenBen decanım . Şimdi geldim ,sersem gıbıyım başım agrıyor
Dogum gunun kutlu olsun canim. Benim esim de ozel gunlere cok onem vermez. Benden cekinmese kutlamaz bile ama merhameti yardimlari her turlu destegi var ve benden cok beni dusunur. Bu yuzden hic onemsemem oyle seyleri. Sen de oyle dusun. Emin ol ciceklerle eve gelip esine onem vermeyen bir suru erkek var. Bunlari dusunerek rahatla. Ben de esim gibiyim belki de ondan takmiyorum tabi. Sen onemsiyorsan belli et tavrini bebege yansitmadan. Musmutlu yillar tekrardanHanımlar gerçekten defalarca eşime doğum gunu mu unutma dedikçe bu akşam eli boş gelmiş o kadar kirildim ki kendi kardeşini unutmayip pasta alan adam defalarca dememe rağmen unutsa dahi hangi gün diye bakmaz mi gerçekten inanılmaz kirildim bugünleri çok önemseyen biri değilim sadece kardeşini hatrlayip kutlayan adamın umrunda bile olmadim.
Ay geçtim odaya ağladım benim esim de unutkan o potansiyel var ya megersem ben ağlarken geldi pastayı almış kayinvalidem de süpriz yapmış hamilelik hormonlar tavan tabiDogum gunun kutlu olsun canim. Benim esim de ozel gunlere cok onem vermez. Benden cekinmese kutlamaz bile ama merhameti yardimlari her turlu destegi var ve benden cok beni dusunur. Bu yuzden hic onemsemem oyle seyleri. Sen de oyle dusun. Emin ol ciceklerle eve gelip esine onem vermeyen bir suru erkek var. Bunlari dusunerek rahatla. Ben de esim gibiyim belki de ondan takmiyorum tabi. Sen onemsiyorsan belli et tavrini bebege yansitmadan. Musmutlu yillar tekrardan
Canım cocuk olunca bunlara şimdiden bişi oluyo sanki ,benımkı de kadınlar gunumu kutlamadı,ınsan anne adayıyken bir ıkı gusel anlamlı cumle duymak istıyor ,duygusallıgımız tavan ama onlar da tersi, babalık bunalımında mıdırlar nedirHanımlar gerçekten defalarca eşime doğum gunu mu unutma dedikçe bu akşam eli boş gelmiş o kadar kirildim ki kendi kardeşini unutmayip pasta alan adam defalarca dememe rağmen unutsa dahi hangi gün diye bakmaz mi gerçekten inanılmaz kirildim bugünleri çok önemseyen biri değilim sadece kardeşini hatrlayip kutlayan adamın umrunda bile olmadim.
Iyi cok sevindim adina canim super olmus iste tam surpriz. Hormonlar hep bunlarAy geçtim odaya ağladım benim esim de unutkan o potansiyel var ya megersem ben ağlarken geldi pastayı almış kayinvalidem de süpriz yapmış hamilelik hormonlar tavan tabi
Aynen valla bugün seker yuklemeside yptim kolum mosmor oldu üstüne bunlar koranavirus derken doldumIyi cok sevindim adina canim super olmus iste tam surpriz. Hormonlar hep bunlar
Valla eşim unutkan olunca kesin dedim unuttu eve gelince de bugün muydu deyince bosaldim resmen meğer almış pastayı kayinvalidem de süpriz yapmislarCanım cocuk olunca bunlara şimdiden bişi oluyo sanki ,benımkı de kadınlar gunumu kutlamadı,ınsan anne adayıyken bir ıkı gusel anlamlı cumle duymak istıyor ,duygusallıgımız tavan ama onlar da tersi, babalık bunalımında mıdırlar nedir
Hamile ınsana ‘bugun muydu’ demek o bikaç sanıyede yasadıkları :))) iyi hadı sevındım canım.musmutlu yaşların olsun aılenle bebişinle imşallah nice yıllaraValla eşim unutkan olunca kesin dedim unuttu eve gelince de bugün muydu deyince bosaldim resmen meğer almış pastayı kayinvalidem de süpriz yapmislar
Nasıl cıktı canım sonucun? 75 lik mi 50 likmiAynen valla bugün seker yuklemeside yptim kolum mosmor oldu üstüne bunlar koranavirus derken doldum
Doğum günün kutlu olsunAy geçtim odaya ağladım benim esim de unutkan o potansiyel var ya megersem ben ağlarken geldi pastayı almış kayinvalidem de süpriz yapmış hamilelik hormonlar tavan tabi
Aynen cnm teşekkür ederimHamile ınsana ‘bugun muydu’ demek o bikaç sanıyede yasadıkları :))) iyi hadı sevındım canım.musmutlu yaşların olsun aılenle bebişinle imşallah nice yıllara
75 lik açlık 100 1. Saat 180 2. Saat 151 çıktı seninNasıl cıktı canım sonucun? 75 lik mi 50 likmi
Teşekkür ederim cnm☺Doğum günün kutlu olsun
İnt sitesınde sorun vardı bugun ben bakamadım da dr a yazdım,o da sonuc ıyı yazmıs sadece degerlerı yazmamıs .75 lik açlık 100 1. Saat 180 2. Saat 151 çıktı senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?