2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Yok canim ozel.hastaneye gidiyorum arayip vaka varmi diye sordum yok tedbirler devam ediyor dediler oylelikle gittim , ama devlete gitmemeni tavsiye ederim cunku en ufak belitisi olan devlete gidiyor orda risk cok fazla olur

Hastanede çalışıyor. Bana ve bebeğe bulastirmamak için eve gelmiyor
Saglikcilarin yaşadığı bu durumları gördükçe ki bizde benzerini yaşıyoruz, insanlarin disarda umursuzca hareket etmesine dayanamıyorum. 1 ay olcak nerdeyse ablam tek basina yaşıyor, hepimiz çok özledik ama elden birşey gelmiyor. Sadece bir an once bi bela kalksın diye dua ediyoruz. Inşallah güzel gunler gelicek.

Eksıklere odaklandım resmen , kızlar ateş ölçer tafsiyeniz var mı marka model?
Ben 5 senedir omron kullaniyorum çok memnunum. omron gentle temp 720 modeli alından ölçüyor, sizlerede alından ölçer olanlarını tavsiye ederim. Kulaktan ölçmek pek kullanışlı olmuyor, hem bebek rahatsiz oluyor hem hijyen bakımından zor oluyor

Masallah baya büyümüş bebiş, tahmini dogum tarihini cok önemseme şimdilik çünkü o tarih her ölçümde değişiyor ve genelde o tarihlerde doğmuyor, sen sat tarihine gore hareket et yinede. Zaten genellikle 38.haftadan sonra her an bekle, tabi birde nazlı çıkıp 41.haftalara uzayanlarda var :)

Aynen canim.gecen gittigmdede 16 haziran dediysi endişelenmiştim ,bu virus yuznden 41 haftada dogsa cok mutlu olurum valla

1 aydır hapishanede tecrit odasına atılmış gibiyim en az doğuma kadar da böyle devam .. daha 2 ay var nasıl dayanacagimi bilmiyorum

1500 tl canım

1 aydır hapishanede tecrit odasına atılmış gibiyim en az doğuma kadar da böyle devam .. daha 2 ay var nasıl dayanacagimi bilmiyorum
Alışverısını fln nasıl halledıyosyn canım ? Benım de esımın ıs yerınde vakalara rastlanmıs aradagıdıyo işe, istersen evlri ayıralım dedi ,bizim için cok korkuyoo da,napsak bılmıorum..

Evet senin durumun daha kötü bu durumda tek basina olmak cidden zor, yinede iyiki sağlık durumun iyi kimseye muhtaç değilsin. Insallah geçicek bu günler, bizler için en önemlisi moral, kendimizi bi sekilde olumlu şeylerle avutmaliyiz, yoksa icinden çıkılmaz.

Alışverısını fln nasıl halledıyosyn canım ? Benım de esımın ıs yerınde vakalara rastlanmıs aradagıdıyo işe, istersen evlri ayıralım dedi ,bizim için cok korkuyoo da,napsak bılmıorum..
Alisverisimi baştan baya yetecek kadar yapmıştım evde tek olduğum için zaten çok bi şey tüketmiyorum, biten bişey olursa falan haftada bir eşim alıp uzaktan uzağa veriyor işte, sonra dezenfekte edip eve sokuyorum ...

KIzlar nasılsınız, ben onlıne sip verıyorum eksıklerı,ınsallah kargodan virüs bulasmazşimdi size sorum:emzirme yastıgı önerınız? Bu alttan bilekten gecırılenler mi rahat kullanıslı normal emzirme yastıklarımı ,onerdıgınız markavarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…