Allah kavustursun canım tez sananda ,Allahım korusun herkesiHastanede çalışıyor. Bana ve bebeğe bulastirmamak için eve gelmiyor
Yok canim ozel.hastaneye gidiyorum arayip vaka varmi diye sordum yok tedbirler devam ediyor dediler oylelikle gittim , ama devlete gitmemeni tavsiye ederim cunku en ufak belitisi olan devlete gidiyor orda risk cok fazla olurDevlet hastanesi mi acaba bende en son 24 haftalik gittim 29 hafta olduk eşim gitmemi istemiyor ama ben çok merak ediyorum bebek hareket ediyor gerek yok riske dedi ama her şey o değil ki gelişim geriliği suyu ve bir sürü şey var
Allahim sabir versin tez zamanda kavuştursun insallah canımHastanede çalışıyor. Bana ve bebeğe bulastirmamak için eve gelmiyor
Saglikcilarin yaşadığı bu durumları gördükçe ki bizde benzerini yaşıyoruz, insanlarin disarda umursuzca hareket etmesine dayanamıyorum. 1 ay olcak nerdeyse ablam tek basina yaşıyor, hepimiz çok özledik ama elden birşey gelmiyor. Sadece bir an once bi bela kalksın diye dua ediyoruz. Inşallah güzel gunler gelicek.Hastanede çalışıyor. Bana ve bebeğe bulastirmamak için eve gelmiyor
Ben 5 senedir omron kullaniyorum çok memnunum. omron gentle temp 720 modeli alından ölçüyor, sizlerede alından ölçer olanlarını tavsiye ederim. Kulaktan ölçmek pek kullanışlı olmuyor, hem bebek rahatsiz oluyor hem hijyen bakımından zor oluyorEksıklere odaklandım resmen , kızlar ateş ölçer tafsiyeniz var mı marka model?
Masallah baya büyümüş bebiş, tahmini dogum tarihini cok önemseme şimdilik çünkü o tarih her ölçümde değişiyor ve genelde o tarihlerde doğmuyor, sen sat tarihine gore hareket et yinede. Zaten genellikle 38.haftadan sonra her an bekle, tabi birde nazlı çıkıp 41.haftalara uzayanlarda var :)Kizlar gecen gun tedbir alio doktora gittim yavrum baya değişmiş kilosu 1.400 boyuda 40 cm geldi adetime göre 28+4 gunluk ultarsona gore 29+5cikti tahmini dogumda 22 haziran sanırımcoo şükür herseyi iyi doktorum arrik 3 haftada 1 goreyim seni dedi bizde durumlar boyle simdilik
Aynen canim.gecen gittigmdede 16 haziran dediysi endişelenmiştim ,bu virus yuznden 41 haftada dogsa cok mutlu olurum vallaMasallah baya büyümüş bebiş, tahmini dogum tarihini cok önemseme şimdilik çünkü o tarih her ölçümde değişiyor ve genelde o tarihlerde doğmuyor, sen sat tarihine gore hareket et yinede. Zaten genellikle 38.haftadan sonra her an bekle, tabi birde nazlı çıkıp 41.haftalara uzayanlarda var :)
Inşallah bizim zamanlarimiza düzelir daha iyi olur, uzmanlarin çoğu bu goruste ama tabi millete düşen is çokAynen canim.gecen gittigmdede 16 haziran dediysi endişelenmiştim ,bu virus yuznden 41 haftada dogsa cok mutlu olurum valla
Aynen bende oyle umut ediyorum insallah gececek ve oyle dogurucaz allahin izniyleInşallah bizim zamanlarimiza düzelir daha iyi olur, uzmanlarin çoğu bu goruste ama tabi millete düşen is çok
1 aydır hapishanede tecrit odasına atılmış gibiyimSaglikcilarin yaşadığı bu durumları gördükçe ki bizde benzerini yaşıyoruz, insanlarin disarda umursuzca hareket etmesine dayanamıyorum. 1 ay olcak nerdeyse ablam tek basina yaşıyor, hepimiz çok özledik ama elden birşey gelmiyor. Sadece bir an once bi bela kalksın diye dua ediyoruz. Inşallah güzel gunler gelicek.
1500 tl canımBen 5 senedir omron kullaniyorum çok memnunum. omron gentle temp 720 modeli alından ölçüyor, sizlerede alından ölçer olanlarını tavsiye ederim. Kulaktan ölçmek pek kullanışlı olmuyor, hem bebek rahatsiz oluyor hem hijyen bakımından zor oluyor
Alışverısını fln nasıl halledıyosyn canım ? Benım de esımın ıs yerınde vakalara rastlanmıs aradagıdıyo işe, istersen evlri ayıralım dedi ,bizim için cok korkuyoo da,napsak bılmıorum..1 aydır hapishanede tecrit odasına atılmış gibiyimen az doğuma kadar da böyle devam .. daha 2 ay var nasıl dayanacagimi bilmiyorum
Evet senin durumun daha kötü bu durumda tek basina olmak cidden zor, yinede iyiki sağlık durumun iyi kimseye muhtaç değilsin. Insallah geçicek bu günler, bizler için en önemlisi moral, kendimizi bi sekilde olumlu şeylerle avutmaliyiz, yoksa icinden çıkılmaz.1 aydır hapishanede tecrit odasına atılmış gibiyimen az doğuma kadar da böyle devam .. daha 2 ay var nasıl dayanacagimi bilmiyorum
Alisverisimi baştan baya yetecek kadar yapmıştım evde tek olduğum için zaten çok bi şey tüketmiyorum, biten bişey olursa falan haftada bir eşim alıp uzaktan uzağa veriyor işte, sonra dezenfekte edip eve sokuyorum ...Alışverısını fln nasıl halledıyosyn canım ? Benım de esımın ıs yerınde vakalara rastlanmıs aradagıdıyo işe, istersen evlri ayıralım dedi ,bizim için cok korkuyoo da,napsak bılmıorum..
Evet malesef bu virus yüzünden fiyatları uçtu. Ablam şubat ayinda 200 tl civarina almıştı1500 tl canım
Mesela son aldigi ekmek 1 haftadır buzdolabinda duruyor hala bitmedi ..Alışverısını fln nasıl halledıyosyn canım ? Benım de esımın ıs yerınde vakalara rastlanmıs aradagıdıyo işe, istersen evlri ayıralım dedi ,bizim için cok korkuyoo da,napsak bılmıorum..
Çok güzel canım güle güle saglıkla kullan ınsallhArkadaşlar kim sormuştu geceligim geldi gayet güzel Eki Görüntüle 2619211
Mesela son aldigi ekmek 1 haftadır buzdolabinda duruyor hala bitmedi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?