Ben herşeyimi internetten aldım. pek eksiğim kalmadı. Bele geçirmeli olanları taşımak zor olur diye ben leden geçirmeli aldım babyjem marka. Hepsiburadadan 21 tl ye mi ne aldım.KIzlar nasılsınız, ben onlıne sip verıyorum eksıklerı,ınsallah kargodan virüs bulasmazşimdi size sorum:emzirme yastıgı önerınız? Bu alttan bilekten gecırılenler mi rahat kullanıslı normal emzirme yastıklarımı ,onerdıgınız markavarmı
Ben hastanede ilk u seklinde emzirme yastığı kullanmistim iyi oluyordu, eve gelincede yine aynısından aldım ama bi kac kereden sonra pek kullanmadım. Her hangi bir yastıkta aynı işi goruyorduKIzlar nasılsınız, ben onlıne sip verıyorum eksıklerı,ınsallah kargodan virüs bulasmazşimdi size sorum:emzirme yastıgı önerınız? Bu alttan bilekten gecırılenler mi rahat kullanıslı normal emzirme yastıklarımı ,onerdıgınız markavarmı
Sasece sağlık çalışanlarının değil eş ve çoçuklarının da hakkını ödeyemeyiz.. geçecek bu kötü günler inşallah miniğin sağlıkla doğduğunda babacığı sağlıkla yanında olacak dualarım sizinleAlisverisimi baştan baya yetecek kadar yapmıştım evde tek olduğum için zaten çok bi şey tüketmiyorum, biten bişey olursa falan haftada bir eşim alıp uzaktan uzağa veriyor işte, sonra dezenfekte edip eve sokuyorum ...
Güle güle giy canım nerden almıştınArkadaşlar kim sormuştu geceligim geldi gayet güzel Eki Görüntüle 2619211
Kilosu boyu kaç canım küçük doğanlar sonradan daha güzel toparlıyor kendiniBu arada herkese merhaba mayıs annelerini takip ettiğim için uzun zamandır yazmıyordum. Umarım herkes iyidir. doğum zamanımız yaklaştı. Büyük ihtimal ben haziran ayına kalmayacağım. Kızım biraz kilo olarak minik ama büyüyecektir. Sağlıklı olsun da kilosunu boyunu çok takmıyorum.
Maşallah kocaman olmus :)Selam kızlar. Biz bugün gözümüzü karartıp gittik kontrole 7 hafta oldu çünkü gitmeyeli. Herşey çok şükür yolunda, suyun çok iyi dedi. Kilosu 2.400 yüzünü kapatmış sadece yanak ve dudak görünüyor. Torba yanak :)) eşimi almadılar ama görüşe
İnşallahSasece sağlık çalışanlarının değil eş ve çoçuklarının da hakkını ödeyemeyiz.. geçecek bu kötü günler inşallah miniğin sağlıkla doğduğunda babacığı sağlıkla yanında olacak dualarım sizinle
Canim bende okudum Allah yardimcin olsun. Sen sıkma canini bu gunlerde gecicek Allahin izni ile. Sen ve bebisin sağlıklı olunda onemli olan o. Bende hic çıkmıyorum evden surekli evde kendime is buluyorum kitap okuyorum öyle vakit geçiyorum napim.İnşallahteşekkür ederiz
Ben de artık kedi dili konuşmaya başladım . Evde kedi var Allahtan:)Canim bende okudum Allah yardimcin olsun. Sen sıkma canini bu gunlerde gecicek Allahin izni ile. Sen ve bebisin sağlıklı olunda onemli olan o. Bende hic çıkmıyorum evden surekli evde kendime is buluyorum kitap okuyorum öyle vakit geçiyorum napim.
Yaa, valla keyfim yerine geldi şu zor günlerde moral oldu. Hastanede ayak altında kimsenin olmaması da isabet oldu. Hiç kimse yoktu. Bir de mesai bitiminde ki randevuyu aldım kendime kimse kalmasın diye.Maşallah kocaman olmus :)
Karanfilin doğumu kolaylaştırdığını duymuştum. İyice araştır bence.Size birsey sormak istiyorum Ben surahinin icine limon dilimliyorum icine karanfil ve tarçın koyup içiyorum. Bunun sakincasi olurmu acaba.
Valla öyleyiz bizde markete bile inmiyoruz ekmegimi bile kendim.yapiyorum hep.Ben de artık kedi dili konuşmaya başladım . Evde kedi var Allahtan:)
Limondan korkuyorum karanfilin bi sakincasi bence olmaz ama doktora da sormak lazim aslinda. Doktorm devlette oldugu icin mesaj atamiyorum özel doktorum yok olsa sorardimKaranfilin doğumu kolaylaştırdığını duymuştum. İyice araştır bence.
Geçenlerde dişim ağrımıştı. Annem karanfil kullanma sakın demişti. Ordan aklımda kaldı.Limondan korkuyorum karanfilin bi sakincasi bence olmaz ama doktora da sormak lazim aslinda. Doktorm devlette oldugu icin mesaj atamiyorum özel doktorum yok olsa sorardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?