2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben herşeyimi internetten aldım. pek eksiğim kalmadı. Bele geçirmeli olanları taşımak zor olur diye ben leden geçirmeli aldım babyjem marka. Hepsiburadadan 21 tl ye mi ne aldım.

Bu arada herkese merhaba mayıs annelerini takip ettiğim için uzun zamandır yazmıyordum. Umarım herkes iyidir. doğum zamanımız yaklaştı. Büyük ihtimal ben haziran ayına kalmayacağım. Kızım biraz kilo olarak minik ama büyüyecektir. Sağlıklı olsun da kilosunu boyunu çok takmıyorum.

Ben hastanede ilk u seklinde emzirme yastığı kullanmistim iyi oluyordu, eve gelincede yine aynısından aldım ama bi kac kereden sonra pek kullanmadım. Her hangi bir yastıkta aynı işi goruyordu

Sasece sağlık çalışanlarının değil eş ve çoçuklarının da hakkını ödeyemeyiz.. geçecek bu kötü günler inşallah miniğin sağlıkla doğduğunda babacığı sağlıkla yanında olacak dualarım sizinle

Kilosu boyu kaç canım küçük doğanlar sonradan daha güzel toparlıyor kendini

Selam kızlar. Biz bugün gözümüzü karartıp gittik kontrole 7 hafta oldu çünkü gitmeyeli. Herşey çok şükür yolunda, suyun çok iyi dedi. Kilosu 2.400 yüzünü kapatmış sadece yanak ve dudak görünüyor. Torba yanak :)) eşimi almadılar ama görüşe

Maşallah kocaman olmus :)

Kizlar nasil durumlar bebişin hareketleri nasil kontrollere gidiyormusunuz. Ben Izmir Torbalidaki Medifema hastahanesine gitmeyi düşünüyorm ama bu virüs yüzünden gidemedim bir türlü doguma da az kaldi özelde dogum yapmayi düşünüyorum. Sizler nasil gidiyosunuz

Ben de artık kedi dili konuşmaya başladım . Evde kedi var Allahtan:)

Karanfilin doğumu kolaylaştırdığını duymuştum. İyice araştır bence.
Limondan korkuyorum karanfilin bi sakincasi bence olmaz ama doktora da sormak lazim aslinda. Doktorm devlette oldugu icin mesaj atamiyorum özel doktorum yok olsa sorardim

Limondan korkuyorum karanfilin bi sakincasi bence olmaz ama doktora da sormak lazim aslinda. Doktorm devlette oldugu icin mesaj atamiyorum özel doktorum yok olsa sorardim
Geçenlerde dişim ağrımıştı. Annem karanfil kullanma sakın demişti. Ordan aklımda kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…