Böyle bir sayfa cıktı karşıma belki hoşuna giden bisey bulabilirsin :)Teşekkür ederim canım benim ben günlük tulum istiyorum
Şart mı acaba ya ben de bunu düşünüyorumAlt değiştirme örtüsü önerınız var mı ?
Şart mı acaba ya ben de bunu düşünüyorumprimanin falan alt açma ortuleri olmaz mı ki
Alt değiştirme örtüsü önerınız var mı ?
Güzel miş çok tatlı oluyorlar böyleBu da çok güzelmiş, ben de ilk doğduğunda fotoğraf çekmek için tavşanlı tulumları seviyorum yastığını başka bir sayfadan yaptırdım zaten şart değil tulumla aynı olması. Sana da atayım bak istersen.
Msj attım begendim modellere güzel sade şeyler varBöyle bir sayfa cıktı karşıma belki hoşuna giden bisey bulabilirsin :)
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Eşin nerdeydi?Kızlar ben eşimi çok özledim
Güzel günlerinizi ve gelecek bebeğinizle yaşayacağınız daha güzel günleri düşün biraz daha sabır canımKızlar ben eşimi çok özledim
Nasıl ölçüyorsun . Hasyanede kan alıyolarmıs
Alt değiştirme örtüsü önerınız var mı ?
Kızlar ben eşimi çok özledim
Benim kizimin adı DefneBen hamile olduğumu öğrenince defne koyalım dedik kızın ismini ama erkek olunca daha bulamadık birde eşimin tarafında hep erkek var beğendiğimiz isimler hep konulmuşseçeneğimiz daha da azalıyor
Defne güzel ya kibar havalıBenim kizimin adı Defne
Braun 6250 modelini düşünüyorum. Hakkındaki yorumlar çok olumlu.Eksıklere odaklandım resmen , kızlar ateş ölçer tafsiyeniz var mı marka model?
Covid19 sonrası hepsinin fiyatları ikiye katlanmış durumda. Piyasada bulmak da zor.Eksıklere odaklandım resmen , kızlar ateş ölçer tafsiyeniz var mı marka model?
Devlet hastanesi mi acaba bende en son 24 haftalik gittim 29 hafta olduk eşim gitmemi istemiyor ama ben çok merak ediyorum bebek hareket ediyor gerek yok riske dedi ama her şey o değil ki gelişim geriliği suyu ve bir sürü şey varKizlar gecen gun tedbir alio doktora gittim yavrum baya değişmiş kilosu 1.400 boyuda 40 cm geldi adetime göre 28+4 gunluk ultarsona gore 29+5cikti tahmini dogumda 22 haziran sanırımcoo şükür herseyi iyi doktorum arrik 3 haftada 1 goreyim seni dedi bizde durumlar boyle simdilik
Ben de aynıyım. 3 hafta sonra 32. haftada görmek istedi.Kizlar gecen gun tedbir alio doktora gittim yavrum baya değişmiş kilosu 1.400 boyuda 40 cm geldi adetime göre 28+4 gunluk ultarsona gore 29+5cikti tahmini dogumda 22 haziran sanırımcoo şükür herseyi iyi doktorum arrik 3 haftada 1 goreyim seni dedi bizde durumlar boyle simdilik
Hastanede çalışıyor. Bana ve bebeğe bulastirmamak için eve gelmiyorEşin nerdeydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?