2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Teşekkür ederim canım benim ben günlük tulum istiyorum
Böyle bir sayfa cıktı karşıma belki hoşuna giden bisey bulabilirsin :)

Şart mı acaba ya ben de bunu düşünüyorum primanin falan alt açma ortuleri olmaz mı ki

Alt değiştirme örtüsü önerınız var mı ?

Her markanın alt acma örtüsü var ozellikle küçükken çok kullanışlı oluyor, kakalarını değiştirirken baska yerlere anlamadan bulasabiliyor. Bazen altını açınca birden cis yapiyor, kucuk kazaların olması cok büyük olası kullan at oldukları için daha kullanışlı oluyor bu örtüler, mesela özellikle dışarda kullanmak için canta gibi alt acmalar var ama illaki şart değil örtüde is görür, birde yine evde kullanmak için figürlü filan alt acmalar oluyor, ben baya kullandim onu, ozellikle bebek biraz büyüyünce kullan at örtülere daha çok gerek kalmiyor, bunlar yine kurtarıcı oluyor

Güzel miş çok tatlı oluyorlar böyle

Nasıl ölçüyorsun . Hasyanede kan alıyolarmıs

şeker ölçme aleti aldık eczaneden

Alt değiştirme örtüsü önerınız var mı ?

sleepy in alt açmasını aldım ben ceyda düvencinin youtube kanalında önermişti büyük boyutlu demişti bende ondan aldım.

Kızlar ben eşimi çok özledim

ya Allah yar ve yardımcınız olsun okudum ben sizi hep aklımdasınız inşallah kısa zamanda kavuşursunuz dualarım sizinle

Kizlar gecen gun tedbir alio doktora gittim yavrum baya değişmiş kilosu 1.400 boyuda 40 cm geldi adetime göre 28+4 gunluk ultarsona gore 29+5cikti tahmini dogumda 22 haziran sanırım coo şükür herseyi iyi doktorum arrik 3 haftada 1 goreyim seni dedi bizde durumlar boyle simdilik

Devlet hastanesi mi acaba bende en son 24 haftalik gittim 29 hafta olduk eşim gitmemi istemiyor ama ben çok merak ediyorum bebek hareket ediyor gerek yok riske dedi ama her şey o değil ki gelişim geriliği suyu ve bir sürü şey var

Ben de aynıyım. 3 hafta sonra 32. haftada görmek istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…