Baya güzel şeyler var mış. Kızların ki çok güzel ama erkege pek bişey yok sitelerde olanlar da günlük degil sanki. Teşekkür ederim canım
Canım ya kötü düşünmek istemiyorum gerçekten ama ne bileyim içim hafiften kırıldı tam eminde değilim ama çok fazlada eminim. Kayınvalidemler Allah razı olsun bir sürü şey aldılar ufak ufak alıyolar birikiyor . Geçen yine bir seyler almış . Göndermiş eşimle ve içinede lcw ürünü bir hırka kalın etiketi yok ve tüylenmiş dışı . Şaşırdım sinirlendim birazda eltimin bebeğinin olabileceğini düşündüm konuşmuyoruz hiç bir ortama gelince anca . Ne yapacağimı bilemedimAbimin cocugu erkek aralarinda 11 ay olacak insaAllah ve ben de yengem kullanir misin dedi evet dedim. Her seyi degil tabi kimseden almayacak gibi aldim tum kiyafetlerini ama zibinlari falan cok fazla onlari evde kirlendikce kullanirim nolcak ki. Herkesin dusuncesi farkli tabi ki. Bir de su var kendi ailem disinda kimseninkini giydirmezdim amaneden diye sorma ben de bilmiyorum icsel galiba
Canim ben hep niyetlere bakarim. Anladigim kadariyla kayinvalidenler gayet iyiler. Kullanma birak bi kenara. Bosuna canini sıkma bence olabilir herkes bizimle ayni dusunemeyebilir. Bir de yasi daha buyuk insanlar hic takilmaz boyle seylere. Nacizane fikrim takilma sen de ve ver birilerine baska zamanCanım ya kötü düşünmek istemiyorum gerçekten ama ne bileyim içim hafiften kırıldı tam eminde değilim ama çok fazlada eminim. Kayınvalidemler Allah razı olsun bir sürü şey aldılar ufak ufak alıyolar birikiyor . Geçen yine bir seyler almış . Göndermiş eşimle ve içinede lcw ürünü bir hırka kalın etiketi yok ve tüylenmiş dışı . Şaşırdım sinirlendim birazda eltimin bebeğinin olabileceğini düşündüm konuşmuyoruz hiç bir ortama gelince anca . Ne yapacağimı bilemedim
Evet iyi insanlar ama eltimle aram iyi değil onun kızının giymediği ve tuylenmiş bir şeyi görünce kırıldım . Ben mesela hiç giydiremediğim bir şeyse veririm . Emin de degilik gerçekten onun mu diye . O yüzden ilk anda sinirlendim . Bi arkadasima danıstım o da senin gibi dedi . Ya devamı gelirse diye düsündüm benim bebeğim daha yeni onlara 3 yildır yeni yeni kiyafetler aldilar banada hep kayınvalidem gosteriyordu bunu aldık diye nasıl diye . Ama bana boyle devam ederse ne yapabilirim bilemiyorum . Şimdilil senin dediğim gibi dusunup hareket edecem canimCanim ben hep niyetlere bakarim. Anladigim kadariyla kayinvalidenler gayet iyiler. Kullanma birak bi kenara. Bosuna canini sıkma bence olabilir herkes bizimle ayni dusunemeyebilir. Bir de yasi daha buyuk insanlar hic takilmaz boyle seylere. Nacizane fikrim takilma sen de ve ver birilerine baska zaman
Bana kullanan arkadaşlar fisher price önerdiler. E bebek Şubat indirimdeyken almıştımKızlar oyun halısı alıp memnun kaldıgınız model var mı ilk cocukta fln ? Çok renkli yada cok oyuncaklı olanı mı secmelıyız,boyut buyuk mü olmalı ?
Buna bakmıştım daha önceden ama baya yüksek bir fiyat demişti vazgeçtim ilk giyeceği tulumu seçtim yaptıramadım malum isim net degil. Günlük bir tulum istiyorum hani Dr falan giderken giymesi için ama böyle çok renkli desenli olmasın aslında andy wawa vardı ama bedenleri yokBuraya bakabilirsin
Teşekkür ederim canım benim ben günlük tulum istiyorumErkek içinde kaydettiğim bikac tame vardı onları atayim :)
*16/03/2020 tarihi ve sonrasında uzun süreli refakat izni, doğum öncesi/sonrası vb. yasal izin kullananlar ve aylıksız iznini kesip göreve başlayanlar ile aylıksız izin süresi bitiminde göreve başlayanlara ek ders ücreti tahakkuk ettirilmeyecektir.*
Ayrıca bu süreçte ücretli öğretmenlere ekders ücreti ödemesi devam edecektir.
Calisan arkadaslar;mudurum okul grubuna gondermis bunu. Galiba izin alicaz ama ekders almicaz. Oyle anladim.
Canım merhaba bende 28 . Haftamda gidecem şeker yüklemesi istemedim açlık tokluk yapacak doktor . Sen nasıl yaptın beni bilgolendirir misin ?
Ben LCW dan aldım geçen ay gri renkli sırt cantasiKızlar Anne Bebek bakım çantası aldınızmi, aldıysanız nerden aldınız paylasirmisiniz?
Benimki ilk videodaki gri olandanBen LCW bunu aldım ama benzer ürünleri başka markalardadada gördüm misal burada
Uni Baby Eko Çok Fonksiyonlu Anne Bakım Çantası Fiyatı
Uni Baby Eko Çok Fonksiyonlu Anne Bakım Çantası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ama ben LCW 90 -100 lir arası bir şeye almıştım bu daha uygun fiyatı görünüş olarak benzer bilseydim bunu alırdım ama :) ( şimdi baktım keşke bunu alsaydın bende aşkı aparatı yok ve telefon koyma yeri yok kalitesi nasıl bilmem tabi
Birde bugün gelen siparişim üni baby bebek bakım çantam
Bizimde besigimiz var kızımın odası da baya büyük esyalarini da onun odasjna koymayı dusunuyirum ikisi aynı odada kalacak büyüyünceBen ilk kızımda yattığım için dışarı çıkıp alamamıştım, kendi dolabimda yer açmıştım ve komidinimi kullanmıştım, bir kac ay sonra rahat rahat bakarak gidip aldim dolabını. Ilk başlarda çok eşya kullanılmıyor zaten
Sagliklica doguralimda kullanalım inşallahBenimki ilk videodaki gri olandan
Hırka kız hırkası mı bılmıyorum da bazen ananeler kendı cocuklarının kıyafetını bekletip yadıgar dıye de toruna verıyolar .babasının olma ıhtımalı varmı ?Evet iyi insanlar ama eltimle aram iyi değil onun kızının giymediği ve tuylenmiş bir şeyi görünce kırıldım . Ben mesela hiç giydiremediğim bir şeyse veririm . Emin de degilik gerçekten onun mu diye . O yüzden ilk anda sinirlendim . Bi arkadasima danıstım o da senin gibi dedi . Ya devamı gelirse diye düsündüm benim bebeğim daha yeni onlara 3 yildır yeni yeni kiyafetler aldilar banada hep kayınvalidem gosteriyordu bunu aldık diye nasıl diye . Ama bana boyle devam ederse ne yapabilirim bilemiyorum . Şimdilil senin dediğim gibi dusunup hareket edecem canim
Rics ederim :) bi tutturamadıkTeşekkür ederim canım benim ben günlük tulum istiyorum
Bende suan öyle yapicam herhlde, kizimin dolabı 4 kapaklı büyük bir dolap, ona yerleştiririm. Yeterli olur büyük ihtimal :)Bizimde besigimiz var kızımın odası da baya büyük esyalarini da onun odasjna koymayı dusunuyirum ikisi aynı odada kalacak büyüyünce
Ben ilk dogumumda 93 kilo ile gittim hic zorlanmadım, kolay bir doğum oldu ama bebeğin buyuklugude önemli tabiYa bende 91 kilo oldum acaba kilolu olmak normal doğumu etkiliyor mu 5 kilo almisim
Bu da çok güzelmiş, ben de ilk doğduğunda fotoğraf çekmek için tavşanlı tulumları seviyorum yastığını başka bir sayfadan yaptırdım zaten şart değil tulumla aynı olması. Sana da atayım bak istersen.Buna bakmıştım daha önceden ama baya yüksek bir fiyat demişti vazgeçtim ilk giyeceği tulumu seçtim yaptıramadım malum isim net degil. Günlük bir tulum istiyorum hani Dr falan giderken giymesi için ama böyle çok renkli desenli olmasın aslında andy wawa vardı ama bedenleri yok Eki Görüntüle 2618270
Nasıl ölçüyorsun . Hasyanede kan alıyolarmıs32. Haftada çalışabilir raporu alıyoruz ya onu aldığımızda sorun olmaz bence. 37. Haftada artık zorunlu doğum iznine çıkınca ek ders yatmaz canım
ben doktoruma sordum işte hastanede şeker yüklemesinyaptırmak istemiyorum kendim ölçsem olur mu dedim olur dedi bi şeker aleti aldı eşim eczaneden 80 tl fln sabah aç karnına ölçüyorum 90-100 arası çıkıyor bide yemekten iki saat sonra ölçüyorum ama sanırım bir saat sonraölçmk lazım mış oda değişiyor bazen 90 bazen 134 çıkıyor bunları not alıp doktoruma soracağım sonra
Yok canım lcw ürünü . Internetten baktım bulamadım . Bi arkadaşım lcw calışıyor ona sordum böyle bir urun hatirlamiyorum dedi . O kız bir yıldır orda çocuk reyonunda çalışıyor .Hırka kız hırkası mı bılmıyorum da bazen ananeler kendı cocuklarının kıyafetını bekletip yadıgar dıye de toruna verıyolar .babasının olma ıhtımalı varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?