2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Merhaba Hanımlar. Ben pazar gecesi dogum yaptim. Daha öncede yazmistim 3 haftadir su sizintim vardi. Hastanede yatmistim. Ciger gelistirici igne fln yapilmisti. Su gelisi devam etti ve suyu kalmadigi icin. Dogum gerceklesti. Hamdolsun beklenenden iyi durumda kizim. 1500 kg 42 cm. Suan kuvezde dualarinizi zeynebim icin bekliyorum...

Aa bu sabah farkli haberler aliyoruz. Gecmis olsun gozun de aydin olsun bebegin saglikli cok sukur canim. Daha gecen yazmistin sen suyla ilgili bir seyler. Rabbim Zeynep ini size bagislasin hizla kilo alip evinize goturun insaAllahsen nasilsin peki normal dogumla mi oldu?

Geçmiş olsun canım bebeğinin de ömrü uzun olsun anneli babalı büyüsün inşallah tez vakitte evinize katılır inşallah Zeynep bebek dualarım seninle Haziran annelerinin ilk bebeği maşallah

Gozunaydın saglıkla annelı babalı buyusun inş zeynep , siftahı senden :)) hazırlıklımıydın barı , bugyn beni de bi telas aldı ,dogumlar başlıyor grupta

Yaa, valla keyfim yerine geldi şu zor günlerde moral oldu. Hastanede ayak altında kimsenin olmaması da isabet oldu. Hiç kimse yoktu. Bir de mesai bitiminde ki randevuyu aldım kendime kimse kalmasın diye.
Iyi denk gelmiş:) bebislerin büyümesi insani mutlu ediyor :)

Gozunaydin Rabbim anali babalı büyütsün, insallah bugünlerde gecicek neyseki bebiş çok küçük değil biraz toparlayınca alirsin mutlaka annesi.Rabbim yardımcınız olsun, sağlık sıhhat hayırlı uzun ömür nasip etsin

Yatirdılar doktoru bekliyoruz ara ara suyum gidiyor her yer ıslandı ciğer geliştirici iğne vurdular doktor 9 da gelecekmiş ağlamak geliyor tutamıyorum kendimi dahaçok küçük
Bazilarinda karından ek su takviyesi yapıyorlar biraz zaman kazanmak için, insallah sana gerek kalmaz kendiliginden çoğalır canim, kendini sakin tutmaya calis bebisin artık yasayabilcek sınırlarda iğneleride yapınca bebekler için büyük avantaj oluyor. Rabbim sağlık sıhhat versin, zamaninda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Gozunaydın saglıkla annelı babalı buyusun inş zeynep , siftahı senden :)) hazırlıklımıydın barı , bugyn beni de bi telas aldı ,dogumlar başlıyor grupta
Sagol, Allah razi olsun canim. Darisi hayirlisiyla vakti saati gelince saglikla sizlerin basina. Oldugu kadar bi hazirlik vardi iste. Saglikli olsunda hic onemi yok i an.

Geçmiş olsun canım bebeğinin de ömrü uzun olsun anneli babalı büyüsün inşallah tez vakitte evinize katılır inşallah Zeynep bebek dualarım seninle Haziran annelerinin ilk bebeği maşallah
Allah razi olsun canim. Dualarina Aminnnn diyorum. Darisi saglicakla sizlerin basina

Evet yazmistim canim. Hamdolsun insallah cabucak toparlar. Amin Allah razi olsun. Yok acil sezeryan oldu. Ters duruyordu ve suyu kalmamisti. 2 normal dogum yaptim daha once. Sezeryan daha zor geldi bana. Spinal anestezi oldu.

Amin cümlemizden, bu 3 haftalık süreçte evdemiydin yoksa hep hastanede mi yattın? Suyun bittiği nasil anlaşıldı?
Evdeydim. Haftalik kontrole gidiyodum. Suyum biraz fazla geldi pesindende kanamali geldi. Gittik hemen. Yatis yapip takip edildi. Azalma vardi. Kanama devam edince esinden ayrma durumu yuksek ihtimal diye alindi suda bitmek uzereydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…