- 12 Temmuz 2019
- 247
- 192
- 18
- 31
Geçmiş olsun inşallah iyi olacak cok mu geldi ara ara suyu gelip zamanını dolduran cok var inş iıi olurInsallah
Aa bu sabah farkli haberler aliyoruz. Gecmis olsun gozun de aydin olsun bebegin saglikli cok sukur canim. Daha gecen yazmistin sen suyla ilgili bir seyler. Rabbim Zeynep ini size bagislasin hizla kilo alip evinize goturun insaAllahMerhaba Hanımlar. Ben pazar gecesi dogum yaptim. Daha öncede yazmistim 3 haftadir su sizintim vardi. Hastanede yatmistim. Ciger gelistirici igne fln yapilmisti. Su gelisi devam etti ve suyu kalmadigi icin. Dogum gerceklesti. Hamdolsun beklenenden iyi durumda kizim. 1500 kg 42 cm. Suan kuvezde dualarinizi zeynebim icin bekliyorum...
Tarçın tokluk hissi verip az yedirir bence sade ya da limonlu icebilirsin karanfil hakkında yorum yapamicamSize birsey sormak istiyorum Ben surahinin icine limon dilimliyorum icine karanfil ve tarçın koyup içiyorum. Bunun sakincasi olurmu acaba.
Geçmiş olsun canım bebeğinin de ömrü uzun olsun anneli babalı büyüsün inşallahMerhaba Hanımlar. Ben pazar gecesi dogum yaptim. Daha öncede yazmistim 3 haftadir su sizintim vardi. Hastanede yatmistim. Ciger gelistirici igne fln yapilmisti. Su gelisi devam etti ve suyu kalmadigi icin. Dogum gerceklesti. Hamdolsun beklenenden iyi durumda kizim. 1500 kg 42 cm. Suan kuvezde dualarinizi zeynebim icin bekliyorum...
Benim hazır değil daha alınacak bazı seylerim var malesef gidip alamıyorumKızlar hastane cantasını hazırlayıp bitiren var mı ? 32 de mi hazır etmelıyız
Kızlar elim ayağıma dolaştı suyum geliyoreşimde çalışıyo
[/QDua et canım inşallah bişey olmicak bebisler ufak destekle hayatta kalabilecek kadar büyüdüler hiç korkma ve sakin ol dualarım seninleYatirdılardoktoru bekliyoruz ara ara suyum gidiyor her yer ıslandı ciğer geliştirici iğne vurdular doktor 9 da gelecekmiş ağlamak geliyor tutamıyorum kendimi dahaçok küçük
Kızlar elim ayağıma dolaştı suyum geliyoreşimde çalışıyo
[/QDua et canım hiç korkma bebisler ufak destekle hayatta kalabilecek kadar büyüdüler hiç korkma dualarım seninle haberdar et bizi lütfenYatirdılardoktoru bekliyoruz ara ara suyum gidiyor her yer ıslandı ciğer geliştirici iğne vurdular doktor 9 da gelecekmiş ağlamak geliyor tutamıyorum kendimi dahaçok küçük
Geliyor o ses normal geçen hafta benim de olmuştu .Kızlar bi bakarmısınızbugun 2 defa ayrı zamanlarda karnımdan bildiğiniz çıt sesi geldi bu nedir bilen varmı tecrübeli annelerimiz bilir diye düşünüyorum..
Gozunaydın saglıkla annelı babalı buyusun inş zeynep , siftahı senden :)) hazırlıklımıydın barı , bugyn beni de bi telas aldı ,dogumlar başlıyor gruptaMerhaba Hanımlar. Ben pazar gecesi dogum yaptim. Daha öncede yazmistim 3 haftadir su sizintim vardi. Hastanede yatmistim. Ciger gelistirici igne fln yapilmisti. Su gelisi devam etti ve suyu kalmadigi icin. Dogum gerceklesti. Hamdolsun beklenenden iyi durumda kizim. 1500 kg 42 cm. Suan kuvezde dualarinizi zeynebim icin bekliyorum...
Iyi denk gelmiş:) bebislerin büyümesi insani mutlu ediyor :)Yaa, valla keyfim yerine geldi şu zor günlerde moral oldu. Hastanede ayak altında kimsenin olmaması da isabet oldu. Hiç kimse yoktu. Bir de mesai bitiminde ki randevuyu aldım kendime kimse kalmasın diye.
Iyiki o varmış, yeterki bir nefes daha olsun :) bende korkmasaydım keşkeBen de artık kedi dili konuşmaya başladım . Evde kedi var Allahtan:)
Gozunaydin Rabbim anali babalı büyütsün, insallah bugünlerde gecicek neyseki bebiş çok küçük değil biraz toparlayınca alirsin mutlaka annesi.Rabbim yardımcınız olsun, sağlık sıhhat hayırlı uzun ömür nasip etsinMerhaba Hanımlar. Ben pazar gecesi dogum yaptim. Daha öncede yazmistim 3 haftadir su sizintim vardi. Hastanede yatmistim. Ciger gelistirici igne fln yapilmisti. Su gelisi devam etti ve suyu kalmadigi icin. Dogum gerceklesti. Hamdolsun beklenenden iyi durumda kizim. 1500 kg 42 cm. Suan kuvezde dualarinizi zeynebim icin bekliyorum...
Bazilarinda karından ek su takviyesi yapıyorlar biraz zaman kazanmak için, insallah sana gerek kalmaz kendiliginden çoğalır canim, kendini sakin tutmaya calis bebisin artık yasayabilcek sınırlarda iğneleride yapınca bebekler için büyük avantaj oluyor. Rabbim sağlık sıhhat versin, zamaninda sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYatirdılardoktoru bekliyoruz ara ara suyum gidiyor her yer ıslandı ciğer geliştirici iğne vurdular doktor 9 da gelecekmiş ağlamak geliyor tutamıyorum kendimi dahaçok küçük
Amin insallah canim. Allah razi olsun.Gozunaydin Rabbim anali babalı büyütsün, insallah bugünlerde gecicek neyseki bebiş çok küçük değil biraz toparlayınca alirsin mutlaka annesi.Rabbim yardımcınız olsun, sağlık sıhhat hayırlı uzun ömür nasip etsin
Sagol, Allah razi olsun canim. Darisi hayirlisiyla vakti saati gelince saglikla sizlerin basina. Oldugu kadar bi hazirlik vardi iste. Saglikli olsunda hic onemi yok i an.Gozunaydın saglıkla annelı babalı buyusun inş zeynep , siftahı senden :)) hazırlıklımıydın barı , bugyn beni de bi telas aldı ,dogumlar başlıyor grupta
Allah razi olsun canim. Dualarina Aminnnn diyorum. Darisi saglicakla sizlerin basinaGeçmiş olsun canım bebeğinin de ömrü uzun olsun anneli babalı büyüsün inşallahtez vakitte evinize katılır inşallah Zeynep bebek dualarım seninle Haziran annelerinin ilk bebeği maşallah
Amin cümlemizden, bu 3 haftalık süreçte evdemiydin yoksa hep hastanede mi yattın? Suyun bittiği nasil anlaşıldı?Amin insallah canim. Allah razi olsun.
Evet yazmistim canim. Hamdolsun insallah cabucak toparlar. Amin Allah razi olsun. Yok acil sezeryan oldu. Ters duruyordu ve suyu kalmamisti. 2 normal dogum yaptim daha once. Sezeryan daha zor geldi bana. Spinal anestezi oldu.Aa bu sabah farkli haberler aliyoruz. Gecmis olsun gozun de aydin olsun bebegin saglikli cok sukur canim. Daha gecen yazmistin sen suyla ilgili bir seyler. Rabbim Zeynep ini size bagislasin hizla kilo alip evinize goturun insaAllahsen nasilsin peki normal dogumla mi oldu?
Evdeydim. Haftalik kontrole gidiyodum. Suyum biraz fazla geldi pesindende kanamali geldi. Gittik hemen. Yatis yapip takip edildi. Azalma vardi. Kanama devam edince esinden ayrma durumu yuksek ihtimal diye alindi suda bitmek uzereydi.Amin cümlemizden, bu 3 haftalık süreçte evdemiydin yoksa hep hastanede mi yattın? Suyun bittiği nasil anlaşıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?