2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Evdeydim. Haftalik kontrole gidiyodum. Suyum biraz fazla geldi pesindende kanamali geldi. Gittik hemen. Yatis yapip takip edildi. Azalma vardi. Kanama devam edince esinden ayrma durumu yuksek ihtimal diye alindi suda bitmek uzereydi.
Anladim canim o zaman sezeryan oldun herhalde, sen nasilsin suan agrım sizin var mi? Nasıl hissediyorsun ?

Insallah çok zormuş nolur herkes dinlensin işi bırakın ciğer geliştirici iğne vurdular sıksık nst olcak doğum haneye aldılar bi kişi doğurdu bebek sesi çok zor arkadaşlar

Evet yazmistim canim. Hamdolsun insallah cabucak toparlar. Amin Allah razi olsun. Yok acil sezeryan oldu. Ters duruyordu ve suyu kalmamisti. 2 normal dogum yaptim daha once. Sezeryan daha zor geldi bana. Spinal anestezi oldu.
Öncekı dogumların da mı erken dogum du canım

Insallah çok zormuş nolur herkes dinlensin işi bırakın ciğer geliştirici iğne vurdular sıksık nst olcak doğum haneye aldılar bi kişi doğurdu bebek sesi çok zor arkadaşlar
Nasıl yani ? Yorulmakla mı alakalı dıyosun canım İşi bırakın derken? Allahım hakkında ne hayırlıysa oyle olsun saglıkla hayırlı zamanda gelsın bebişin sakin olmaya calıs bılıyorum zor ama..

Dua edin nolur nst bağladılar
Yeni gördüm canım son durum ne bilmi
Canım Allah’ın duası olsun sağsağlim evinize gidersiniz inşallah şuan durumunuz nasıl peki

Kendine kizma canim unutmaki hersey olacagina varır, Allahin haberin olmadan bir yaprak kipirdarmi kıpırdamaz. Sen sakin ol, dua et, insallah herşey daha iyi olucak, doktorlarda elinden geleni yaparlar mutlaka, geciktirmek icin ugrasirlar. Bir arkadaşımız dogum yaptı bebeği kuvezde ama durumu iyi çok şükür, seninki ondan daha da buyuk o yüzden icin biraz rahat olsun

Tutamiyorum kendimi su sızıyor yorulmayla alakası olabilir ben kendime kızıyorum
Kendini suçlama bu durumda Allah ne yazdıysa o olur şuan hepimiZin bebekleri doğsa yaşayacak büyüklükte o yüzden korkma bol bol içinden dua et bizde ediyoruz herşey Allahtan erken doğmuş veya geç doğmuş sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

Cnm niye eşini almadılar ki devlet mi

Rabbim Zeynep ini sağ salim alıp eve çıkmayı nasip etsin ciğer geliştirici yaptılarsa inşallah daha hızlı toparlar kendini

Oyyy çok geçmiş olsun sağlıkla büyüsün zeynebin dualarım sizinlr

Dua edin nolur nst bağladılar
Yeni gördüm rabbim zamanında sağlıklı doğum nasip etsin şuan durumun nasıl
Allahım minik meleği ailesine evine sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin

Inşallah çok geldi çok azalmış dediler 3 hafta tutmaya çalışıcaz dedi birde nasıl olduysa ters dönmüş 1 haftada donerkenmi oldu bilmiyom suyum sızıyor
Canım bir de yanlış hatırlamıyorsam sen suyum fazla diyordun doktorun hatta fazla su içme demişti nasıl böyle oldu bişey dediler mi ?

Kızlar çöp atmaya gideyim dedim 2. Katta oturuyorum gidip gelene kadar terden su oldum çöp ağırlaştı elimde eve geldim hemen yattım . Bebegim kıpır kıpır oldu dönüyor içimde normal mi of ya

Tutamiyorum kendimi su sızıyor yorulmayla alakası olabilir ben kendime kızıyorum
Gece bı anda durduk yere mi geldi canım inan bende iki gündür garaj temizliyorum her yer iş pas olmuş çok yoruluyorum tedirgin oldum şimdi inşallah Rabbim şifa verir biraz daha vakit kazinirsin ciğer geliştirici iğneden sonra 3 ya da 4 gün durabilirse çok çok faydası oluyor dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…