2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Tez zamanda inş kendini toplar kızın

Herkese merhaba. Babynest olarak bunu sipariş verdim. 3 4 güne teslimat yapılır denildi. Burdan bazı arkadaşlarla konuşmuştuk alındı mı nereden falan diye. Gelince kalitesine bakar bilgi veririm

Eklentiler

• Screenshot_20200414-133122.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 57
Insallah çok zormuş nolur herkes dinlensin işi bırakın ciğer geliştirici iğne vurdular sıksık nst olcak doğum haneye aldılar bi kişi doğurdu bebek sesi çok zor arkadaşlar
Canım geçmiş olsun inşallah daha iyi olur durumunuz. Telaş stres yapma daha çok etkilenir yavrun

Çok zor telaş yapmadan olmuyor bide doğum hanede ilgileniyorlar bağırıyorlar onlara dua ediyorum sürekli nst cekiyolar hiç bişey yok diyolar ama suyu gidiyor hissediyorum azalmış demişlerdi en son

Çok zor telaş yapmadan olmuyor bide doğum hanede ilgileniyorlar bağırıyorlar onlara dua ediyorum sürekli nst cekiyolar hiç bişey yok diyolar ama suyu gidiyor hissediyorum azalmış demişlerdi en son
Peki suyu durdurmak için bir şey yapamazlar mı. Bu konularda pek bir bilgim yok.Rabbim yardımcınız hakkınızda hangisi hayırlıysa Rabbim onu nasip etsin. Sizde bebek de bir an önce çok iyi olursunuz inşallah

Kızlar çöp atmaya gideyim dedim 2. Katta oturuyorum gidip gelene kadar terden su oldum çöp ağırlaştı elimde eve geldim hemen yattım . Bebegim kıpır kıpır oldu dönüyor içimde normal mi of ya
Stres yapma iyidir inşallah dinlen. Yorulunca bende de oluyor öyle. Kendini çokok yorma dikkat et

M Muallimeee90 canım sen önermiştin sayfayı bu model ve renkten sipariş verdik heyecanla bekliyoruz
Yaa gule gule kullansin insaAllah bebisin canim. Ben isime karar versem yaptircam 10 lusunu ama karar veremiyorum ki. Bazen babamin ismini koyayim kurtulayim diyorumcok zor isme karar vermek

Peki suyu durdurmak için bir şey yapamazlar mı. Bu konularda pek bir bilgim yok.Rabbim yardımcınız hakkınızda hangisi hayırlıysa Rabbim onu nasip etsin. Sizde bebek de bir an önce çok iyi olursunuz inşallah
Insallah yapcak bişey yok dediler bikere su geliyor dedi bekliyorum 3satte bir nst de

Allah yardımcın olsun. İnşallah güzelce toparlar kendini. Benim arkadaşım erken doğurdu ve 1200 gr. Bakım aşamasında bizzat yardımcı olmuştum. Sen rahat ve güçlü durmaya çalış. İnşallah çok güzel olucak herşey

Tutamiyorum kendimi su sızıyor yorulmayla alakası olabilir ben kendime kızıyorum
Kendini sakın böyle bişey için suçlama. Bugünler gelip geçer herşey yoluna girdiğinde sen bilincine suçluluğu kazıdığınla kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…