2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Y Yazgele kuzucum kendini strese sokma, hastanede emin ellerdesin, bebeğin dogsa bile çok sıkıntı yaşamayacak haftalarda, ciğer geliştirici iğnesi yapılmış ve üstelik kanaman falan da yok alınması için bir aciliyet yok yani bekleyebilirsiniz. Her şey güzel olucak inan bana, 24-25 hafta doğan bebekler gördüm ben ... :)

Canım nst harici birşey yapmıyorlar mı çok geçmiş olsun sağ salim geçer inşAllah bu günlerde hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı Y Yazgele

Kızlar bende yarın kontrole gidicem nerdeyse 7 hafta olucak gitmeyekli normalde gittiğim hastane kabul etmiyormuş,vakalar olduğu için başka bir hastaneye gidicem çok korkuyorum ya

Kızlar bende yarın kontrole gidicem nerdeyse 7 hafta olucak gitmeyekli normalde gittiğim hastane kabul etmiyormuş,vakalar olduğu için başka bir hastaneye gidicem çok korkuyorum ya
Yarın ben de gıdıcem ben de en son 3 martta gıtmıstum , bayabi oldu.. ınsallah kazasız belasız koronasız donerız saglıkla

Evet şimdi bu hızla giderse nasıl doğuracağımı düşünüyorum
Aynen insan ilk baska buyusun kilo alsin diyo sonrada ya fazla kilolu olursa hep bi endişe olcak illaki ama bu ölçümler her zaman doğru olmuyor daha aşağı yada daha cok olabiliyor, yeterki sağlıklı olsun

Çok zor telaş yapmadan olmuyor bide doğum hanede ilgileniyorlar bağırıyorlar onlara dua ediyorum sürekli nst cekiyolar hiç bişey yok diyolar ama suyu gidiyor hissediyorum azalmış demişlerdi en son
Illaki doğum zorluğu oluyor sen onları çok düşünme, ben dogumdayken doktor bana biraz bağırsana demişti ama ben ihtiyaç duymadım. Birde suyu az olsada durur biraz daha önemli olan tamamen bitmemesi. Nst ye hem sanci var mi yokmu diye bakıyorlar, birde bebeğin kalp atışlarına bebek strese giriyor mu girmiyormu anlıyorlar. O yüzden sende biraz rahat olmaya çalış, insallah daha iyi olucak herşey

Y Yazgele Terzi61 Benim esimin kuzeninin bebeği 700 gr doğdu, sonra 500 grma düştü ama cok sukur toparladı. Ömrü olan yaşıyor hersekilde, canınızı sıkmayın, güzel gunler sizi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…